Last news in Fakti

13 Април, 2018 09:47 1 865 1

Четвърти ден търсят избягалия от затвора в Пловдив

  • затворник-
  • пловдив-
  • издирване-
  • георги танчев

Георги Танчев е с присъда за притежание на наркотици

Четвърти ден търсят избягалия от затвора в Пловдив - 1
Снимка: МВР

Четвърти ден продължава издирването на избягалия затворник от Пловдив Георги Танчев, съобщиха за „Фокус“ от Областната дирекция на МВР.

На 10 април Георги Танчев, който изтърпява влязла в сила присъда за държане на наркотични вещества, е напуснал външен обект край Пловдив, където е работил и не се е прибрал в затвора в града.

Предвиденото от закона наказание за бягството му е до три години „лишаване от свобода“. Полицията разпространи снимка на избягалия от открит обект затворник. Мъжът е среден на ръст, с нормално телосложение, кестенява коса и тъмни очи.

Призовават се гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, да сигнализират в най-близкото районно полицейско управление или на тел. 112.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ууууууу

    1 0 Отговор
    оставка веднага на министерката с фалшива диплома, плевенската манекенка и красавица, дяланият камък на герб, кандидат-президентката, очакван модел на корицата на Плейбой!