23 Април, 2018 18:18 5 423 0

Чирпанския се предаде сам

  • николай тошев-
  • чирпанския

Той се укривал до днес

Издирваният за доизтърпяване на влязла в сила присъда Николай Тошев се е предал днес. 37-годишният мъж, който е известен във Варна под името Чирпанския, трябва да търпи 1 година и 25 дни лишаване от свобода по две присъди на Варненския окръжен съд, чиито наказания за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици са били групирани от съда.

След като му оставали още 1 година и 25 дни, Тошев бил предсрочно освободен от затвора.

В срока на предсрочното освобождаване Чирпанския извършил продължавано престъпление като участник в организирана престъпна група. За участието си в нея с присъда на Специализирания наказателен съд е бил осъден на 1 година лишаване от свобода ефективно. Наказанието по тази присъда вече е изтърпяно.

С определение на Специализирания наказателен съд, обжалвано пред Апелативния специализиран наказателен съд, е постановено Тошев да търпи неизтърпяната част по групираното общо наказание на Варненския окръжен съд. Той обаче се укривал до днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА