Last news in Fakti

16 Май, 2018 11:29 3 284 3

Запалиха джип в Бургас, покрай него изгоряха още 4 коли

  • пожар-
  • коли-
  • палеж-
  • бургас

Пет автомобила вчера горяха пред жилищна сграда в Бургас. Инцидентът е станал 30 минути преди полунощ. Палежът е умишлен. Това е установено след потушаването на пламъците. Колата, от която е започнал пожарът, е "Фолксваген Туарег". Ползвана е от 46-годишен бургазлия.

Автомобилът е подпален чрез заливане с петролен продукт. Тубата е оставена на покрива на "Фолксваген"-а.

От пожара са засегнати и паркирани в съседство четири автомобила- "Сеат", "Ситроен","Пежо" и "Опел". Нанесени са материални щети и по апартамент, разположен на първия жилищен етаж, като е обгоряла дограмата.

Изгорели са две външни тела на климатични системи, а частично е обгоряла и изолацията на партерния и първия етаж на блока.

Работата по случая продължават служители от Пето районно управление в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сашо

    5 0 Отговор
    Николай Белчев ги пали за да си продава колите от автосалона
  • 2 Будалата

    9 4 Отговор
    Едва ли е този че то запали ли се кола в Бургас все него пишете. Въпросът е обаче трябва ли богати и мутри да живеят в едно с обикновения човечец. Запалили една изгорели още четири. Щом е Туарег значи има и каско.А какво правим с останалите 4 дето имат само задължителна гражданска? Питам и отговор не търся. Аз съм прост Будала.
  • 3 Мишо

    1 0 Отговор
    Точно този ги пали не чакайте а действайте тези хора нямат място в Бургас