Last news in Fakti

8 Февруари, 2012 16:21 2 143 2

Задържаха група наркодилъри

  • софия-
  • криминално проявени-
  • група-
  • наркоразпространители

В ареста са лидерът и петима членове на групата. Иззети са различни по вид наркотични вещества

Служители на ГДБОП и техни колеги от отдел „БОП” - София проведоха спецакция на територията на столицата. До реализацията се стигнало след получена информация за организирана престъпна група, разпространяваща наркотици на територията на столицата.
Около 16 часа на бул. ”Обелско шосе” в лек автомобил „Audi” са задържани криминално проявените С.Д. /20 г. /, с прякор Малкия, регистриран по чл. 194 от НК и Я.И. /21 г. /, регистриран по чл. 354 а от НК. При извършения обиск от колата и от дома на С.Д. са иззети наркотични вещества.
По късно в жк.”Обеля” в лек автомобил „Fiat” бил задържан лидерът на групата – Н.А. /24 г. /, с прякор Ушатия, криминално проявен по чл. 354 а от НК. От него и адреса му антимафиотите иззели пари, два мобилни телефона, наркотици, две SIM карти, риза и яке с надписи „Полиция”.
В хода на разследването са проверени пет адреса в квартал „Обеля”. Там са заловени и останалите членове на групата – криминално проявените Ю.П. /25 г./ - регистриран по чл.131 от НК, К.А. /23 г./, с прякор Кападинеца и С.И. /30г. /, с прякор Бавния, регистриран по чл.354 а от НК. От домовете на задържаните са иззети различни по вид наркотични вещества, електронни везни, мобилни телефони, боеприпаси, газов пистолет и други.
Предстои експертизи да определят вида и точните количества на иззетите наркотици. Групата е задържана с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство, предстои доклад на материалите в специализираната прокуратура.
Действията по разследването продължават.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фирмата

    0 0 Отговор
    Браво на Тренов и Здравко, пак хванаха големите дилъри, както правеха и докато работеха за фирмата. Никога не хванаха дилър на фирмата, а само провинили се или шанаджии, за което Треньо си има нов апартамент на морето , а Здравко си кара мерцедеса.
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Бре, якета телефони кантари, куките цялата покъщина са отнесли