1 291 3

Полусляп педофил блудства със сираци

Полусляп мъж блудствал с 4 момичета от дома за сираци "Петко Славейков" в столичния кв. "Красна поляна", пише в. "Телеграф".

Срещу Асен Стоянов е образувано досъдебно производство, но той не е в ареста. От Софийскат арайонна прокуратура обясняват, че от началото на 2017 г. досега са образувани 72 дела срещу 34 души за блудство и изнасилване. Само 13 от педофилите са задържани под стража. Останалите се придвижват необезпокоявани по градинки и улици.

Асен Стоянов оглавявал организация за незрящи. Живеел и работел в "Красна поляна". Арестуван е в края на 2017 г. Сигнал подала директораката на дома. Извратенякът давал "парички" срещу свирка, обяснили 4-те 13-годишни момчета. Задоволявали нагона му и срещу кафе или баничка. Стоянов вече е съден за блудство с малолетни, но между инстанциите давността изтекла.

София / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Истината
  Отговор
  1 19:46  29.05.18
  Правните институции продължават да заздравяват позицията си, на тромава и безполезна система. Какво прави такъв изрод сред обществото. Няма и няма оправия в тази кочина.
 • Сталин е бил прав
  Отговор
  2 19:53  29.05.18
  Разстрел...
 • А ако бъде пипнат
  Отговор
  3 20:09  29.05.18
  Ами ако бъде хванат от хора или от човек кал му правят неща хлапетата какво правим? Ясно е на всички ,че последствията за незрящия мил мъж ще са ужасяващи поне ако аз го пипна. После ще ям к..ра защото човека е реабилитиран. В белите страни такъв човек е записан в специални програми следен е нон стоп и всичките му съседи са запознати какъв е и защо е. Вземете се поне за това в ръце става въпрос за нашите деца те и без това са малко и стават все по малко това е престъпление срещу всичко свято и човечно останало още по нашите земи. И помнете не е хванат на улицата не е линчуван въпрос на време е народаа не може да разчита на държавата Господ бави и няма кой да чака

Напиши коментар:


Публикувай