14 340 9

Закопчаха Диян Боксьора за побой на бизнесмен

Мария Атанасова

Бургазлията Диян Гайтанов, по прякор Боксьора, е арестуван по обвинение за побой, съобщава Флагман.бг. Той е закопчан днес, след като е бил обявен за общодържавно издирване на 21-ви май.

Същия ден Гайтанов силно притеснен обясни, че не е извършил никакво престъпление, но ще бъде обвинен по твърдения на човек, че го е бил след скандал.

До него се стигнало след покупка на кола за неголяма сума пари, която не е била върната.

„Чувствам се отвратително. Този човек ме предизвика! Знаете, че аз имам чест. Имам чувството, че полицията ще обърне всичко срещу мен за нещо, за което аз нямам никаква вина”, каза той на 21-ви май.

Според Гайтанов около сумата имало недоразумения, които е можело да бъдат изчистени в нормален разговор.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 333
  Отговор
  1 20:00  29.05.18
  Добре го е бил. Всички продавачи на коли са за бой!

  Коментиран от #8

 • Кавала
  Отговор
  2 20:01  29.05.18
  ...тоз е баща на рижата хахаха или мутрите им от много нарко стават еднакви хахаха
 • Будалата
  Отговор
  3 20:18  29.05.18
  То че всички бизнесмени са за бой спор нема. Ама требе отгоре да ги почне. Политици, съдии, прокурори и всякаква измет облечена във власт. Те тогава ще се оправят нещата.
 • Илко
  Отговор
  4 21:53  29.05.18
  Всичко е поръчка от Николай Белчев

 • Ежко
  Отговор
  5 23:15  29.05.18
  Диянчо, Диянчо...Като не можеш да сключваш сделки и единствените "аргументи" са юмруците ти, да си беше наел един адвокат предварително, не постфактум! Ама разкашкан мозък от тупаници мисли ли? Сега може много да се притесняваш -файда няма!Сигурен съм, че и мисловната ти дейност не е много лесна за проследяване -трудно те разбират хората!
 • АНОНИМЕН
  Отговор
  6 01:35  30.05.18
  А БЕ ТО В НАШАТА ДЪРЖАВА ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ СА ЗА БОЙ АМА ГИ ТЪРПИМ , ДО КОГА ЛИ?
 • БАЙ ХОЙ
  Отговор
  7 11:58  30.05.18
  ТОЗИ Е С ИНТЕЛЕКТ НА ТЪПИР
 • 8 16:16  30.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Athena Amon Gloria
  Отговор
  9 16:26  30.05.18
  Прекомерни причини за възбуждение ,за бързане и безпокойство от страна на полицейските банди ,г-н Борисов .Моят приятел Диян Гайтанов е просто тяхна играчка и ще остане такава до деня в който се изморят от демоничната борба с мен .Користолюбивите униформени служители търсят пристанище ,където да пуснат котва ,и когато не намират повличат жертвата си .Като последни страхливци жалките нещастници в униформи всъщност заемат героични пози само пред обществото ,но аз и още няколко други свидетели знаем със сигурност,че тяхната почтеност няма валидност .По-скоро наличието на отрицателни качества у споменатите полицаи бандити представляват огледало на собствената им природа ,на собствения им зъл нрав .Те водят само едно мнимо съществуване като полицаи ,но всъщност са престъпници от голям калибър ,които пожелава на момента всичко ,което така хубаво блести .И когато техния главатар премиера откаже да им го даде ,те крещят ,тръшкат се ,заплашват и отмъщават .Порежете се щом не слушате и нека ви потече кръв !

Напиши коментар:


Публикувай