1 379 2

Ало измамник плаши да реже пръсти

Оказва се, че настоящата измама е извършена от Букурещ

Ало измамник плаши да реже пръсти

На 29 май на гарата в Горна Оряховица е проведена спецакция по залавянето на ало измамници. Разплитането на случая тръгва от възрастна жена, която хвърля 1000 лева през прозореца си.

Късният следобед на 28 май 65-годишната жена попада в схема на телефонна измама. „Сетих се, че са измамници и затворих. После пак ми звъняха и казаха, че не са измамници, а от полицията”, разказва Илинка Боромсузова пред Нова телевизия.

Мъжът отсреща се представя за бившия главен секретар на МВР и настоящ шеф на Агенция „Митници” Георги Костов. Прилагат схемата, че жертвата съдейства за разкриване на телефонна измама и искат от жената пари, за да хванат престъпник. Тя им отказва, а мъжът на телефона я заплашва.

„Заем къде са парите, мръсницо, сега ще дойдем, ще ви отрежем пръстите, ще ви хвърлим от балкона надолу, и ще ви изнасилим”, заявил измамникът. Уплашена, жената хвърля от балкона всичките си спестявания – 1000 лв.

Ден по-късно полицаи от Пловдив и Горна Оряховица влизат в следите на измамниците. Залавят 48-годишния Атанас по прякор Трепача от гара Горна Оряховица. Мъжът е известен на полицията. Счита се, че е един от мозъците на телефонните измами у нас. Има подозрения, че е участвал е и в най-крупната измама в Гърция, на стойност половин милион евро.

Оказва се, че настоящата измама е извършена от Букурещ.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Не зная
  Отговор
  1 17:25  03.06.18
  То е много лесно да ги хванат тия цигани ама що се траят незная. Само да им искат от данъчното от къде им са доходите за къщи и коли и край. Ама НЕ ИЗКАТ.
 • фонзи
  Отговор
  2 09:04  06.06.18
  Публикувано във факти.бг: Залавят 48-годишния Атанас по прякор Трепача от гара Горна Оряховица Не знаех ,че живее на гара

Напиши коментар:


Публикувай