6 128 10

Пелов - близък с убиеца си, стреляли се и преди 25 години

Избягалият рецидивист и Марио Панчев се познават от ученическите си години

Константин Карагьозов

Убитият рецидивист Владимир Пелов и мъжът, който го застреля, са били близки. Това каза пред "Нова телевизия" кметът на Ботевград. Избягалият затворник Владимир Пелов бе убит при стрелба снощи в Ботевград. Той е бил прострелян с четири куршума от криминално проявения Марио Панчев.

„Из града се говори, че Марио Панчев е много близък приятел, съмишленик и последовател на Пелов. Преди повече от 25 години Марио беше прострелян при инцидент с неволно боравене на оръжие в дома на Владимир Пелов", разказа Иван Гавалюгов. Той познава Панчев от ученическите години, тъй като са връстници.

"Нямам никаква информация Марио да е имал легални доходи. Говори се, че се занимава с лихварство. Не е демонстрирал висок стандарт на живот", каза той и изрази учудване, че е възможно човек, който се издирва под дърво и камък, спокойно се разхожда в родния си град.

"Цялата случка е изключително странна", заяви кметът, като допълни, че познава Владимир Пелов само от изявите му по медиите.

Припомняме, че в началото на април Владимир Пелов осъществи зрелищно бягство от затвора заедно с друг лишен от свобода - Радослав Колев. Двамата избягаха през централния вход на Софийския централен затвор, като заплашиха охраната с внесено отвън огнестрелно оръжие. Оттогава двамата бегълци се издирваха. Пелов бе осъден на лишаване от свобода за над 30 години за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама служители на МВР.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бай Благой
  Отговор
  1 09:48  06.06.18
  Публикувано във факти.бг: Преди повече от 25 години Марио беше застрелян при инцидент с неволно боравене на оръжие в дома на Владимир Пелов", Еми как тогава е още жив щом е бил застрелян? Редактирайте си статиите малко!!

  Коментиран от #7

 • Расулюлах
  Отговор
  2 09:48  06.06.18
  Пелов нещо като дънов ли е с последователи муахахахахаххаахахах
 • ай стига бе
  Отговор
  3 10:14  06.06.18
  Щом тоя дебелия е бил "певец" на полицията нищо чудно да е предал Пелов или да го е гръмнал щото ченгетата са го натиснали. Ясно, че не е било удачно да го залавят жив и така им е по-удобно - също като с Росен Ангелов......и сега се тиражира версията за неква жена.
 • Чорба от греховете на отец Никодим
  Отговор
  4 10:57  06.06.18
  А какво стана с другият избягал затворник, него хванаха ли го или и той още си обикаля на свобода?

  Коментиран от #6


 • ЪРП
  Отговор
  5 11:00  06.06.18
  ЯВНО ТОЗИ КОЙТО МУ Е ВНЕСЪЛ ОРЪЖИЕТО И МУ Е ПОМОГНАЛ ЗА БЯГСТВОТО ОТ ЗАТВОРА ГО Е И РАЗСТРЕЛЯЛ !!!! А, ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ Е ЖИВЯЛ ДО СЕГА И УКРИВАН ОТ КРИМИНАЛНОТО СИ АВЕРЧЕ ОТ ДЕТСТВОТО ......, КАК АДЖЕБА НАШИТЕ ПОЛИЦАИ НЕ СЕ СЕТИХА ДА ГО ПОТЪРСЯТ ПРИ КРИМИ СЪРАТНИКА СИ?????????????? ПЪЛНА МИСТЕРИЯ .......ТО НАИСТИНА НЕ ИМ Е ЛЕСНО.......
 • ЪРП
  Отговор
  6 11:07  06.06.18

  До коментар #4 от "Чорба от греховете на отец Никодим":

  ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СИ ОБИКАЛЯ НА СВОБОДА!!!!! ТО И ПЕЛОВ ЩЕШЕ ДА СИ ЖИВУРКА ДО ДЪЛБОКИ СТАРИНИ В ЦЕНТЪРА НА БОТЕВГРАД ,АКО НЕ СЕ БЯХА СКАРАЛИ И ИЗПОЗАСТРЕЛЯЛИ С КРИМИ-АВЕРЧЕТО СИ ОТ ДЕТСТВОТО!!!!!!!!! ЕуЕМЕНТАРНО УОТСЪН...........
 • Крадец
  Отговор
  7 13:36  06.06.18

  До коментар #1 от "Бай Благой":

  Струва ми се,пише-"прострелян",не "застрелян"!

  Коментиран от #8

 • Беше
  Отговор
  8 13:56  06.06.18

  До коментар #7 от "Крадец":

  Поправиха го
 • шшшшш
  Отговор
  9 14:15  06.06.18
  Пълна Зган....
 • 10 14:36  06.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай