Last news in Fakti

21 Юни, 2018 15:25 12 066 41

Ето кой е избягалият затворник, излежавал 13 годишна присъда

  • затворник-
  • бягство

До момента нямаме информация избягалият от затворническото общежитие в Ловеч затворник да е открит. Това каза заместник-министърът на правосъдието Николай Проданов на брифинг в министерството, предаде "Фокус".

"Днес сутринта, в 10.30 часа, в затворническото общежитие към затвора в Ловеч е получена информация от служител във фирма, че Борис Ангелов Иванов е напуснал неохраняемия обект, на който е работил", уточни зам.-министър Проданов.

Той посочи още, че лишеният от свобода мъж е работил на обекта заедно с още 4-ма души. По думите на зам.-министъра избягалият затворник е на 48 години, с постоянен адрес в град Добрич и от 2011 година е излежавал 13-годишна присъда за блудство и кражби.

"Предприети са действия по издирването му, но до този момент няма информация да е открит", каза още зам.-министърът.

Припомняме, че преди повече от 2 месеца от столичния пандиз избягаха Владимир Пелов и Радослав Колев. Вторият все още се издирва. В Ботевград пък преди дни се разигра престрелка, при която Пелов загина, а малко по-късно същата участ сполетя и другият участник в кървавата среднощна драма. Малко след тях пък от пловдивския затвор духна пандизджията Манджата. До дни обаче той бе заловен от органите на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ставри

    31 1 Отговор
    Пелов е жив в сърцата на пандизчиите :)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    72 2 Отговор
    С 13 годишна присъда в затворническо общежитие на свободен режим?? Тия луди ли са??
  • 4 синя трева

    57 8 Отговор
    НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ГЛУПАКА МИНИСТЪР РАДЕВ.

    Коментиран от #7, #40

  • 5 BILL

    38 3 Отговор
    Вота на недоверие за провал в политиката по сигурността не е основателен, ама никак. Нали?
  • 6 Stefko 88

    35 1 Отговор
    Затворник с 13 годишна присъда на неохраняем обект!
    Зтъпях! Тука даже не трябва да бягаш излизаш си през главния вход като директор.
  • 7 Гост

    24 2 Отговор

    До коментар #4 от "синя трева":

    Той, че Радев е смешен е ясно. Ама ти колко ли трябва да си глупав, за да на правиш разлика между МВР и Министерство на правосъдието, служители от които охраняват затворите?!

    Коментиран от #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 КАК

    13 0 Отговор
    Няма нищо , всичко е нормално е и под контрол, и да има оставки на някои министри не се приемат освен при поискване ,но няма кой да ги поиска.
  • 10 гост

    11 2 Отговор
    ето отново избяга затворник ,ми нормално е да бягат като надзирателите спят и реват само за заплати,а и управата е такава особенно в Ловеч на мъжки затвор жена началник е доста смешно,тои самия затвор е пълна пародия.Преди години бивш надзирател/сегашен началник на автопарк/ се гавреше със затворниците/цигани /както ги наричаше и нищо не му направиха.Така ,че нормално е да се отклони затворник от тоя затвор.Министъра не е виновен,а началника на самия затвор ,за какво е тоя директор като не следи кои затворници са за работа и кои не са за излизане.

    Коментиран от #12

  • 11 Bahti

    8 1 Отговор
    Е поне оръжие дадоха ли му? Xxaxax
  • 12 Селянин

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Много неподготвен се изказваш. Точно министри и подобни други тумбаци са виновни, защото те направиха така закона, че хора с големи присъди и рецидивисти да могат да излизат на работа, както и разрешиха предсрочно освобождаване на всяка присъда, а не както беше до миналата година, да имаш право само веднъж....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 mi ta ka

    3 1 Отговор
    А.! Тоз го познавам бе.
  • 15 tixo73

    9 0 Отговор
    дано го хванат докато не си е пуснал мустак.. тая година бягствата от затвора станаха на мода..! :))
  • 16 Салам Алеко

    4 0 Отговор
    Тоя ако не иска няма да го хванат! А как беше едно време?
  • 17 ХайСикТер

    9 1 Отговор
    Разлепя се на стълбовете мутрата му! Обявява се награда 3-5-10.000 лева (жив или мъртъв) и за часове ще е бит, е... и довлечен окървавен! Останалите ще мируват като пиленца в зандана!

    Коментиран от #18

  • 18 ЛЕКО ЧЕ ДРУСА

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "ХайСикТер":

    А утре той може да поеме Министерският съвет от Бойко.

    Коментиран от #27

  • 19 Бостанджиев

    3 0 Отговор
    Всъщност се оказва, че много затворници работят на частни обекти и никой не ги охранява. А затворите, явно са във владение на разни тартори, които си правят каквото си искат. А в деня на убийството на Пелов, министърът на МВР е на гости в Германия, на фирма, която имала бизнес в Божурище.(по думите на Б.Борисов) Това не ви ли звучи леко притеснително. И не ви ли напомня за един друг министър на МВР....
  • 20 ЛУДИ ЖАБИ

    1 0 Отговор
    ТОЗИ индивид е много ценен кадър за Ласкавите, Лачените, Брилянтните ГОСПОДА Големановци, Домусчиевци, Диневци и плеада други от НС - народни измамници, на който би вършил същата роля като Дон Корлеоне. Кадърни хора са нужни днес а не съвестни.
  • 21 Общо взето казано Спи града и селяните в

    2 0 Отговор
    ВАЛКАТА СИМЕОНОВ е БИЗИ ПО МОРЕТО. Уж шета неуморно, по морето , тежка трудоемка и отговорна къртовска работа и въздух не му остана. Да го съжали човек.
  • 22 ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК

    2 1 Отговор
    ЗАЩО НАШИЯТ ВОЙНИК на фронта бе ВЕЛИК а като се върна у дома на село и видя, жена, челяд, стопавство и земя и скочи 1923та година и тръгна към СОФИЯ ? И какво сториха Големановците с ВЕЛИКИЯ НАШ ВОЙНИК ? ЛУДИ ЖАБИ КРЯКАТ В НАРОДНОТО ГЬОЛИЩЕ НА ПЛОЩАД ОСВОБОДИТЕЛ. МАСКАРИТЕ ТАМ СЕ КРИЯТ. Те композират музиката !
  • 23 Ретко

    3 0 Отговор
    Пускайте всички затворници и така ще се спестят средства от порциони. На загубен и продажен народ такова управление.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Павльо

    2 0 Отговор
    Не е избягал ами се е отбил да си вземе едни цигари и сигурно е седнал да опъне 2--3 мастики и ще се прибере за вечеря.
  • 27 Голям прос

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "ЛЕКО ЧЕ ДРУСА":

    Защо да не поеме Министерския съвет. Има всички данни, сега е на специализация 13г. Този който сега е там, само в затвора не е бил, иначе не правя разлика
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 УМНО СЕЛО

    2 0 Отговор
    Народните измамници ковът законите / пишат музиката/ а Бойковците свирят по нотите. Ние всички се гневи на Бойко НО УТРЕ ЩЕ ГО СМЕНИ ДРУГ БОЙКО ! Всеки ден да сменяме Министерският съвет - ВСЕ ТАЯ ! В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е КЛЮЧА ЗА МАЗЕТО ! ПРОБЛЕМА Е ПРЕДИ ВСИЧКО В ЗАКОНОДАТЕЛЯ А НЕ ЕДИНСТВЕНО В ИЗПЪЛНИТЕЛЯ ! Спомнете си при СОЦА, ИМАШЕ ЛИ ТЕЗИ ШЪШКАНИИ. БЪРДАК Е ДНЕС У НАС И БУНИЩЕ ! СКОРО ЩЕ ФЕРМЕНТИРАМЕ И ЛЪСКАВИТЕ ГОЛЕМАНОВЦИ ЩЕ СЕ СТРУПАТ ЕКСТРЕНО НА ТЕРМИНАЛ 2. Иначе ще има нарушено лаково покритие.
  • 30 Престъпността е следствие на бездарието

    2 0 Отговор
    Не управдавам престъпника ! Категорично, но вината за кризите у нас се дължи на държавата. Рибата мирише от главата ! Кой е главата? Да си спомним ли откъси от заседателната зала в НС ? В президиума Б Б. ДЪВЧИ ДЪВКА, уморен поглед, отегчен, пренебрежително гримаса, иронично и без уважителна тон НО С подчертан кръчмарски речник на ръководите
    я на правителството на ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ - отправя въпрос предизвикателен - " КАЖИ МА, МАСЛАРОВА !" Тук няма такива неща като : - РЕСПЕКТ ? КУЛТУРА, ТАКТИЧНОСТ, ТОЛЕРАНТНОСТ, ИЗИСКАН СТИЛ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ В мисълта и КОНЦЕНТРАЦИЯ в изложението. Просто казано , не държавник а КЕРАТА ! Но той такъв е нужен не на нас а на онези които са го поставили.
  • 31 НАРОДА МОЖЕ И САМ ДА СЕ СПРАВИ

    1 1 Отговор
    И да въведе ред регионите. Само държавата да го пподкрепи. И пиле НЯМА да прехвръкне а и неканен гост в селата не ще замръкне. И в градовете УЛИЦИТЕ ВЕЧЕР ще са ТИХИ, СПОКОЙНИ и безопастни! НИЕ знаем как. В Америка по шосето и магистралите имало табели които ГЛАСЯТ : НЕ НАРУШАВАЙ ЗАКОНИТЕ НА ТЕКСАС ! Там има смъртно наказание. Тракторите вечер са оставени СРЕД нивите а кравите пасат сами на полето. НО В КАБИНАТА НА ВСЕКИ ПИК- ЪП ИМА РАЙФЕЛ. И ЗАКОНА Е СУРОВ. ДАЙТЕ НИ ПРАВА ГОСПОДА И У НАС ЩЕ СТАНЕ ТЕКСАС. ПОНЕ ЕДНА ИСТИНСКА ЗАПАДНА ЦЕННОСТ ДАЙТЕ - ДА ЗАЩИТИМ НЕПРИКОНОВЕННОСТТА НА ЛИЧНОСТТА И ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ. ЦАЦАРОВ , ТИ ЧУВАШ ЛИ ?
  • 32 ГОСПОДА ДЪРЖАВНИЦИ - вие не ставате !

    2 0 Отговор
    Оставете ни да се защитаваме сами - организирано , ЗАКОННО по регионите! Вие не хващате декиш и вяра във вас нямаме. Като не можете хоро да играете, не се натискайки да го водите ! Колко пъти ви се казва че за НИКАКЪВ .... не ставате.
  • 33 Петя

    2 0 Отговор
    Абе ако сте на запад до сега щяха да ви изселят Господа Министри на България. Какво направихте с предишните затворници че сега и с този.Много време ще ви е нужно че някой да свърши вашата работа че сте номер 1ли немога да разбера.
  • 34 Петя

    1 0 Отговор
    Да видим как ще го намерите този Борис Иванов като пак никой не го познава
  • 35 Петя

    2 0 Отговор
    Ооооо беше на кафето и никой Не го пазна че пък го и изгониха даже
  • 36 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    ще го хванат ))
  • 37 АНОНИМЕН

    2 0 Отговор
    ЗА КРАЖБИ НА ЕВ ПАРИ И БЛУДСТВО С НАРОДА КОЛКО ГОДИНКИ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ НАШИТЕ ТЪРТЕИ И ОБВ МИНИСТРИ, ЩОТО АКО НЯКОЙ ЗЛОУПОТРЕБИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ СПРЯМО СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ ,ТЕЗИ ОБЛАГИ ОТИВАТ ЗА НЕГО И В НЕГОВИЯ ДЖОБ
  • 38 PANCH5

    2 0 Отговор
    АКО БРАДАТА МУ РАСТЕ БЪРЗО ЩЕ СЕ СПАСИ ХА ХА ХА
  • 39 Осъден

    0 0 Отговор
    Вече съм в къщи! Ама не харча ток и вода да не мъ угадят копоите и да мъ върнат в кауша! Ходя у комшийката да съ бръсна и къпя! Никой няма да тепам, и мен да не тепат!!
  • 40 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "синя трева":

    Затворите са към Министерството на правосъдието, а не към МВР.
  • 41 ЕДИН ОТ ВСИЧКИ

    0 0 Отговор
    В ЗАТВОРИТЕ ДА ИМА АГЕНТИ ПОД ПРИКРИТИЕ ,ТАМ Е АНАРХИЯ ,ПЛАЩАШ И ПОЛУЧАВАШ ВСИЧКО ,ТОЗИ Е БЕЗОБИДЕН ,ИСТИНСКИТЕ ОПАСНИ СА НА ВЪН