Last news in Fakti

3 Юли, 2018 18:26 15 337 32

Студентката гледала как съпругът ѝ убива доц. Нейков

  • стефан нейков-
  • убийство-
  • студентка-
  • пловдив-
  • преподавател

32-годишната жена изхвърлила бухалката на брега на река Марица

Студентката гледала как съпругът ѝ убива доц. Нейков - 1

32-годишната студентка, чийто съпруг бе задържан за убийството на учения доц. Стефан Нейков, е присъствала на побоя, съобщиха от окръжната прокуратура в Пловдив.

В понеделник 70-годишният преподавател в пловдивски ВУЗ е бил примамен от двамата съпрузи на изхода на града в посока Оризаре. Там мъжът на вечната студентка се нахвърлил с бухалка срещу Нейков. После съпрузите го докарали в Пловдив и го зарязали край Военна болница.

Днес жената е показала на разследващите къде е захвърлила бухалката. Намерена е на брега на река Марица.

Студентката е разпитана като свидетел и освободена. Срещу мъжа ѝ е повдигнато обвинение за убийство. Според разследващите младата жена се записала да следва още през 2005 г., но по различни причини прекъсвала. Наскоро отново подновила опитите да стане висшистка.

По неофициална информация твърдението на убиеца е, че доцентът искал секс в замяна на това да ѝ даде изпит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я па я

    72 12 Отговор
    Човека е пенсионер от няколко години. Какъв изпит , какъв секс?

    Коментиран от #2, #15

  • 2 Гост

    35 7 Отговор

    До коментар #1 от "Я па я":

    В България ще окалят и най-големия светец. От най-честния ще направят закостенял крадец. Не се знае как ще се завърти историята, може да го извъртят като основен мотив ала ченгесарски номер с полъх от времената на априлския пленум.
  • 3 Спиро

    102 4 Отговор
    Студентката свидетел?!?? Та тя е чист съучастник И трябва да бъде задържана и съдена наравно със съпруга си!!! Да ви пикая на българския съд
  • 4 Дългия

    70 4 Отговор
    Абе тая си е съучастник,защо я пускат свидетел била ами да беше повикала полиция на момента.Тя била изхвърлила бухалката мале и това било свидетел.Затвор и за двама.
  • 5 Гого

    13 0 Отговор
    Ако е приела офертата дамата, 99 процента съм сигурен, че изхода е щял да е летален.😂😂😂😂
  • 6 От ГЕРБ

    19 1 Отговор
    Всичко е точно
    Стабилни сме
  • 7 Мечо

    31 4 Отговор
    Сега и двете гълъбчета трябва да лежат в затвора за 20години!

    Коментиран от #22

  • 8 Морук

    6 29 Отговор
    Ами получил си го е доцента
  • 9 пловдивчанин

    43 4 Отговор
    За мен вечната студентка не е просто свидетел, а съучастник в убийството! Пъкления план заедно със съпруга й хладнокръвно да убият извън града на тъмно място без свидетели Стефан Нейков може да е бил планиран до най-малкия детайл от самата нея! Изкарахте човека по-лош и от дявола, а дори имената на заподозрените в убийството не сте писали. Защо студентката не се е опитала по каналния ред да си взима изпитите, а?! Какъвто и да бил убият 70-годишен Стефан Нейков(светла му памет), дори и да е бил корумпиран, сексуално извратен и прочие гадости, недоказани догадки за любовна драма и др. съчинения по разкази на "запознати" специалисти по всичко, включитлно Сулю и Пулю , никой няма право да го причаква, да го напада и да го убива!!! Каква е тази мода за щяло и нещяло да се убиват хора?! Нека полицаите си свършат работата и заловят убийците му, защото както нагло и безцеремонно са посегнали на него, така с лекота биха посегнали на всеки един от нас!!!
  • 10 ИВАН

    26 3 Отговор
    Потресаваща несправедливост - свидетелка била, та тя е дори по-виновна и от мъжа, но ченгетата за да си улеснят работата - извъртат така нещата ... всъщност съд няма - каквото кажат полицаите - това е. Тъпата кифла е ценен кадър - такива са на почит, в бездуховното гето, в което се е превърнала прекрасната България.
  • 11 НАБЛЮДАТЕЛ

    20 3 Отговор
    А БЕ МОМЕ МА КАКВА СТУДЕНТКА СИ ,И КАКЪВ СВАДЕТЕЛ ,ТЯ Е ПОДБУДИТЕЛ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ,КОЕТО Е ИЗВЪРШЕНО ИМА И МОТИВ .ПРИМАМКА ,ПРДУМШЛЕНО УБИЙСТВО ,ЯЗЪК ЗА ДЕЦАТА ,
  • 12 Мара

    7 15 Отговор
    Ако дъртият мераклия не беше злоупотребил със служебното си положение,сега щеше да е жив и здрав!Това е рискът на професията на мръсникът!

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гларус

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "Мара":

    Защо се очерня човека по приказките на убииците .Кои кого е примамил и с какъв мотив??? 70 годишен пенсионер ???Кои е отишъл с бухалката на среща ???Кои е изхвърлил бухалката ??? Кои още не в затвора за убиството ???И двамата чалгаджии до живот... Явно са от квотата на Слави чалгаря
  • 15 Крадец

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Я па я":

    Първо:всички пенсионери-професори и доктори работят!Второ:Защо да не прави секс на 71 години?И доста по-възрастни правят секс!
  • 16 Sliven

    3 7 Отговор
    Какво прави на 70 години в университета....?!
    Трябва със закон да се забрани на лица навършили 65 годишна възраст да заемат административна длъжност и да си гледат старините!!

    Коментиран от #19

  • 17 гочо

    5 3 Отговор
    Селски романс с фатален край!
  • 18 ЗАТВОР ЗА СТОЧКОВИ

    10 1 Отговор
    ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРЪЗКИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ИЛИЯ И ИВАНКА СТОИЧКОВИ В ПРЕБИВАНЕТО ДО СМЪРТ НА БЕЗЛЮДНО ТЪМНО МЯСТО НА 70-ГОДИШНИЯ ДОЦ. СТЕФАН НЕЙКОВ ТРЯБВА ДА ИМА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ!!!Ето ги Илия и Иванка Стоичкови
    https://www.facebook.com/ilia.stoichkov

    https://www.facebook.com/ivanka.stoichkova.9

    Коментиран от #21, #25

  • 19 Ямбол

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Sliven":

    Ми,отде хора,бре?Всичко избяга навън!
  • 20 пост

    4 1 Отговор
    Професорите се пенсионират на 74. А тази е направила сделка с прокуратурата, за да пропее. И ще получи 2-3 годинки. А будаллата ще лежи и ще се вайка, че е имал толкова проста жена. Не ходете подир акъла на жените!
  • 21 Тъпък

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "ЗАТВОР ЗА СТОЧКОВИ":

    Той работи за PIMK. Смятай... С бухалка, тираджия.
    Тя, някаква.
    Язък за сина им.
  • 22 Две гълъбчета разделени

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мечо":

    20 години я чакат в затвора за жени в бг и 20 години го чакат в затвора за мъже в бг.
  • 23 Гост

    1 3 Отговор
    Не може, ама иска. В моете следване колко такива имаше и няма кой да те защити, а ти си едно дете. Леле, добре че ми се размина като се сетя какви колежки имаше и как се оплакваха...
  • 24 Анонимен

    3 1 Отговор
    Дано си вземат поука ДЕСЕТКИТЕ в БГ ВУЗ овете като него. Проблем, за който никой не говори!!!
  • 25 Хасан

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "ЗАТВОР ЗА СТОЧКОВИ":

    Ко речи.. А защо не и линч на цялата фамилия на тоа на уж професор.Ясно си е с какъв манталитет са израснали
  • 26 светла му памет

    4 0 Отговор
    А нормално ли е тъпи, нагли студентки като Иванка Стоичкова вместо да си седнат на задника да учат, да се надяват да си вземат изпитите с разтваряне на краката, с нахалство и разврат?! Точно те търсят всякакви връзки с преподаватели, предлагат секс и подкупи, за да минат напред и да завършат висше с един вид с фалшиви дипломи. След като и двете страни проявяват липса на морал, защо трябва да бъде обвинявана само едната?! Защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Иванка и Илия Стоичкови са притискали доц.Стефан Нейков да уреди висшето, и като не е станало умницата да стане висшистка, са побеснели в яда си. ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ДВАМАТА СЪУЧАСТНИЦИ В ПЛАНИРАНОТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО!
  • 27 за незапознатите

    4 0 Отговор
    Аз съм за възможно най-тежката присъда за наглите съучастниците в убийството Илия и Иванка Стоичкови. Нали разбрахте, че убийците шътнали златния синджир на доцента и си взели парите от заложната къща?Побоят е бил жесток, установени са тежки наранявания по главата и тялото, множество кръвонасядания, две рани на главата, емболия, множество счупени ребра, кръвонасядания и разкъсване на аналния отвор, причинено от пъхане на бухалката. Не е редно доц. Стефан Нейков да е гроба , Илия да е в килия, а хитрата лъжлива сврака Иванка да си чекне двата крака, че и да се плющи както и преди. То си е ясно, че и други наивни мъже като мъжа й ще вкарва в капаните си и с театралните си постановки, че уж че е невинна жертва на сексуален и не знам си какъв тормоз.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 замислете се

    2 0 Отговор
    Изкарахте доц. Нейков корумпиран перверзник най-вече защото смятате всички преподаватели за такива. А тези като 32-годишната вечна студентка от 2005 г. Иванка Стоичкова, които преследват,тормозят за срещи, изнудват преподавателите за "вишу" не са ли первезници, защото при подкуп има две страни, получаващ или искащ,и предлагащ или изнудван. Никой не кара никого да започва следване. Особено такива като Иванка, които не знаят азбуката, не могат да научат един прост учебник от 200-300 страници за няколко дни и да си вземат изпита. Точно те отиват при доцентите, най-нагло искат оценки, искат дипломи, а главите им са празни. Празни като главата на Илия Стоичков. И като не стане на тяхното, налитат на бой, раздавайки тяхното варварско просташко правосъдие! Така че е спорно, кой е по-големия перверзник, явно цялата система във ВУЗ-овете е перверзна. Възможно е доц.Нейков да е бил тормозен от убийците си години наред с наглите искания на сем.Илия и Иванка Стоичкови, възможно е да е бил завлечен насила на безлюдно тъмно място. Аз и дума не вярвам на съчиненията на убийците му! За мен това е планувано от двамата отмъщение и те заслужават максимална присъда според НК!
  • 31 един човек каза

    1 0 Отговор
    ков.Това е истината, всичко друго е опит на убийците на доцента да се изкарат невинни. Един дявол знае колко още народ са утрепали семейството убийци! Всеки от нас утре може да е под прицела и бухалката на изроди като Илия и Иванка Стоичкови, включително свидетели, разследващи и съдийски състав.
  • 32 един човек каза

    2 0 Отговор
    Двама агресивни,лъжливи, крадливи селендури раздават просташкото си правосъдие, гарнирано с долни измислици за обекта на агресията си. И понеже масово хората са с предубеждения, че преподавателите са корумпирани секс извратеняци, безпроблемно масово хората се вързаха на гадостите по адрес на 70-годишния пенсиониран доц. Стефан Нейков.Това е истината, всичко друго е опит на убийците на доцента да се изкарат невинни. Един дявол знае колко още народ са утрепали семейството убийци! Всеки от нас утре може да е под прицела и бухалката на изроди като Илия и Иванка Стоичкови, включително свидетели, разследващи и съдийски състав.