Last news in Fakti

17 Юли, 2018 15:18 2 750 0

Пожар изпепели колата на бизнесмен в Равда

  • палеж-
  • кола-
  • бизнесмен-
  • равда

Мерцедес, собственост на 29-годишния бизнесмен Стилиян Петров, изгоря вчера вечерта в с. Равда, съобщи Флагман.бг

Предприемачът се занимавал главно със земеделие, но управлява и хотел, както и хранителен магазин в курортното селце.

„Най-вероятно палежът е умишлен. Стилиян развива мащабна дейност и явно някой от конкуренцията е решил да му направи мръсно или да го сплаши“, лаконично коментираха пред репортер на Флагман.бг хора от обкръжението на бизнесмена.

На мястото, където е бил паркирано мерцедесът – на ул. „Пирин“, зад кметството в селото, са останали само следи от пепел. Колата е била спряна точно до хотела на Петров.

"Нямам врагове. С всеки съм на маса. Колата ми е застрахована", коментира той.

Очаква се органите на реда да извършат повторен оглед, за да изяснят причините за избухването на пламъците. Не е изключено колата да се е подпалила в следствие на късо съединение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА