Last news in Fakti

4 Август, 2018 13:22 15 248 33

Закопчали Митьо Очите в хотелската му стая в Истанбул

  • митьо очите-
  • истанбул-
  • арест

В момента Димитър Желязков се намира в турски арест, предстои прокуратурата да поиска екстрадирането му

Соченият за лидер на организирана престъпна група Димитър Желязков, по прякор Очите, е арестуван в 03:00 часа тази сутрин в хотелската си стая в Истанбул. Това заяви за Флагман.бг говорителят на главния прокурор Сотир Цацаров - Румяна Арнаудова.

"Не мога да кажа точното наименование на хотела, но със сигурност той се е укривал. След обявяването му за издирване с Европейска заповед за арест Димитър Желязков спешно е преминал

Гръцко-турската граница и е навлязъл в Турция. Прокуратурата го обяви и за Международно издирване с червена бюлетина, в изпълнение на която турските власти го установиха и задържаха за изключително кратко време, за което наистина им благодарим", каза прокурор Арнаудова.
В момента несебърският бос се намира в турски арест. Предстои прокуратурата да поиска неговото екстрадиране, до което ще се стигне след решение на турските власи.

Припомняме, че Желязков вече е с повдигнати обвинения за участие в ОПГ за палежи, изнудване, рекет, побои и други престъпления. Освен него с обвинения са още 8 души, двама от тях все още се издирват, включително и общински съветник от Несебър.

Днес пред Специализирания наказателен съд в столицата ще се изправят петима от бандата след искане на държавното обвинение за постоянното им задържане. Според източни на Флагман.бг сред тях са Йордан Въчев-Ларша и Радослав Николов-Рачо, които имали ключови роли в групировката според Спецпрокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NUOJ

    77 1 Отговор
    Браво на турската полиция, ама като го върнат нашите пак ще го освободят , пари има човекът като се отчете.
  • 2 Тюрлюгулаш

    40 3 Отговор
    Със сигурност се е укривал в хотел, където с още по голяма сигурност трябва да се регистрира и има охранителни камери. Няма авери Митьо, няма частни квартири за него, няма полети до Дубай или Кейптаун, айде стига, не ядеме доматите с колците

    Коментиран от #10

  • 3 устойчиво решение

    67 2 Отговор
    Няма нужда нашите власти да искат екстрадация, достатъчно е да кажат на турците, че е гюленист !
  • 4 Цецо Цветанов

    48 4 Отговор
    Сигурно е спрял да играе по някое от правилата на големия контрольор на нарко движението в България - Б. Борисов.
  • 5 АНОНИМЕН

    15 1 Отговор
    А ДАЛИ Е ТАКА КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ,АЗ ЧЕТА ПОРЕДНАТА ЛЪЖА И В НИЩО НЕ ВЯРВАМ ВЕЧЕЕ .КОЙ НЕЗНАЕ ЗА ОЧИТЕ ,КОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА НЕГО .ЛЮБОВ НАРОДНА И ПОТРЕБНА ,ЩЕ БЪДЕШ САМО ВЪВ СЪНЯ НА СЪДИЙТЕ
  • 6 Иванов

    10 4 Отговор
    Митьоооо, Митьоооо, не ти ли е казвал дядо ти, на турин вяра да нямаш? Аре сега в кауша ще се дзвериш на надзирателите и ше ги плашиш с възмездие, а можеше да си на някой плаж и да олабваш от напрежението на наркоежедневието.
  • 7 Иванов

    5 5 Отговор
    Митьоооо, Митьоооо, не ти ли е казвал дядо ти, на турчин вяра да нямаш? Аре сега в кауша ще се дзвериш на надзирателите и ше ги плашиш с възмездие, а можеше да си на някой плаж и да олабваш от напрежението на наркоежедневието.
  • 8 Телевизионен съд

    13 1 Отговор
    Е ТЕ СЕГА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА,С ПОРЕДНИЯ ТЕАТЪР ДЕН И НОЩ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ТЕЛЕВИЗИИ,РАДИЯ,ВЕСТНИЦИ И САЙТИВЕ.
  • 9 Хасан

    15 7 Отговор
    В Истанбул не можеш да се укриеш..много си викат 15 милиона хора кой ще ме намери ама не е така
  • 10 Бат Саше

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тюрлюгулаш":

    Абсолютно си прав, но в България всичко е от тъп, по-тъп! Сега занимават тъпия народ с поредния цирк и отчитане на дейност. Ще бъдат "усвоени" милиони за издирване, съдилища, заплати и "хонорари" и ще бъде освободен, и никой в простата ни жалка държава няма да поиска отчет за безсмислено изхарчените пари на данъкоплатеца. Вместо това Тиквата ще се перчи как "разбива" престъпни групировки, селяните ще му се възхищават и пак ще е първи на изборите.... Пълна скръб:)))

    Коментиран от #11, #15

  • 11 Реалист1

    22 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Саше":

    Всяко стадо си заслужава овчаря
  • 12 годжи

    24 4 Отговор
    татко РЕЗА си знае работата не е кат наши мухльовци
  • 13 зомби килър

    15 1 Отговор
    Митко трябваше в сърбия да отидеш на екскурзия.
  • 14 Шенол

    32 1 Отговор
    Пуснаха го нарочно да мине границата за да кажат ,че е избягал и да му повдигнат и за това обвинвние.Следили са го през цялото време.Доказателство за това е ,че Боко се изцепи вчера много уверен ,,Ще го хванем".Те не можаха един затворник да хванат в България,а беше много уверен ,че ще хванат Митьо в чужбина.

    Коментиран от #16

  • 15 Митьо Очилата

    18 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Саше":

    Няколко пъти ми се извиниха че като се върна в България ще ме покажат като Иванчева окован във вериги, помолиха ме да им направя услуга, няма проблем, разбрахме се, после и те на мен ще помогнат, наши хора сме си.
  • 16 Георгиева

    16 1 Отговор

    До коментар #14 от "Шенол":

    Шенол , точно такива мисли се въртят и в моята глава . Много ,много странно ,че след "обещанието " на премиера веднага го намериха и заловиха . Сега да видим дали като Иванчева ще го разхождат с белезници и колан .
  • 17 дино

    12 0 Отговор
    Много бързо...мирише на пиар акция!
  • 18 rustu rechberakis

    14 3 Отговор
    Браво на комисар Месуд.
  • 19 Ертъ

    7 1 Отговор
    Прошка за него той е невинен бе
  • 20 А можеше да бъдат

    7 4 Отговор
    КРАСИВИ, СИЛНИ, МЛАДИ И ЗДРАВИ МЪЖЕ, вместо ДОСТОЙНСТВО и уважение - всенародно презрение. Жалко !
  • 21 мачете

    9 2 Отговор
    Дали ще бъде забелязан от журналисти да се вихри нощем из турските дискотеки, докато се води в ареста? Едва ли. Но след като го екстрадират в България, всичко ще си дойде на мястото.

    Коментиран от #23

  • 22 kkk

    9 0 Отговор
    Не смея да мисля колко пари са решили да откраднат, щом ни занимават с този. Винаги си имат по една такава темичка, когато ще има "усвояване"... Дали пък не са едни 100 млн. лв за билетната система с София или оградата срещу Тимон и Пумба...
  • 23 Язе

    7 5 Отговор

    До коментар #21 от "мачете":

    Тези са манафи, може да го върнат е*ан!

    Коментиран от #28

  • 24 ванката

    3 3 Отговор
    щом вие го пишете не е сигурно колко е вярно при вас за един ден хем го арестуват хем после го издирват така че сега пак не се знае какво е положението дали го издирват или не дали е в българия или в китай за вас не е ясно
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ДЪНДИ КУРКУДИЛО

    4 2 Отговор
    Еее там нема лабово, , просто и елементарно УОТСЪН .
    В малка държава като нашата всичките хулигани си ги знаем ,но нямаме воля да се борим стях.
    А в турция лирата пада, държавата им процъфтява. Къ става тъй?
  • 27 Я виж

    4 0 Отговор
    Ха сега като му лепнат гаранция или домашен арест много хора ще усетят тежестта на БГ правосъдието.Като са го арестували не значи че ще е доживот вътре.Ако помните много добър волейболист е и ще има пак награда гарнизонка
  • 28 marquise

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Язе":

    Тогава не се налага обвинението да докаже, че Митьо Очите е главатар на ОПГ. И отново голям успех на Специлизирата прокуратура.
  • 29 Патриот

    2 0 Отговор
    Искам да вида колко ще лежи, догава колкото искате може да пишете? Така унака хванат, издирван, тоя, ония и накрая заглъхва всичко кои взел пари взел и това е!кервана си върви кучетата го лаят! БЪЛГАРИЯ това е!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Петков

    0 0 Отговор
    Спокойно, скоро ще го пуснат и пак ще започнат да го търсят
  • 32 кво ше праим

    1 0 Отговор
    ДРУГАРИ КОМУНИСТИ,ПАРЛАМЕНТАРИСТИ,УПРАВЛЕНЧИЦИ.ПРИЗНАВА ВИ НАРОДА ЗА АКТЬОРСКОТО ВИ МАЙСТОРТСТВО,НЕНАДМИНАТИ СТЕ.ШКОЛАТА ВИ МОСКОВСКА НАДМИНА ХОЛИВУДСКАТА,НО НА ПУБЛИКАТА
    НАРОДНА И ОМРЪЗНА 30 ГОДИШНОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ.ВРЕМЕ Е ДА СМЕНИМ СЦЕНАРИЯ,НАРОДА ДА УПРАВЛЯВА А ВИЕ С ВАШИТЕ МАФИОЗИ ДА СТЕ С НАРОДНИТЕ ЗАПЛАТИ В СЛЕДВАЩИТЕ 30 ГОДИНИ И ТОГАВА ЩЕ ВИ ИМА ПРИЗНАНИЕ НАРОДА ЗА АКТЬОРСКОТО ВИ МАЙСТОРСТВО, МОЖЕ ДА ИМА И ОСКАРИ.
  • 33 кво ше праим

    1 0 Отговор
    ДРУГАРИ КОМУНИСТИ,ПАРЛАМЕНТАРИСТИ,УПРАВЛЕНЧИЦИ.ПРИЗНАВА ВИ НАРОДА ЗА АКТЬОРСКОТО ВИ МАЙСТОРТСТВО,НЕНАДМИНАТИ СТЕ.ШКОЛАТА ВИ МОСКОВСКА НАДМИНА ХОЛИВУДСКАТА,НО НА ПУБЛИКАТА
    НАРОДНА И ОМРЪЗНА 30 ГОДИШНОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ.ВРЕМЕ Е ДА СМЕНИМ СЦЕНАРИЯ,НАРОДА ДА УПРАВЛЯВА А ВИЕ С ВАШИТЕ МАФИОЗИ ДА СТЕ С НАРОДНИТЕ ЗАПЛАТИ В СЛЕДВАЩИТЕ 30 ГОДИНИ И ТОГАВА ЩЕ ВИ ИМА ПРИЗНАНИЕ НАРОДА ЗА АКТЬОРСКОТО ВИ МАЙСТОРСТВО, МОЖЕ ДА ИМА И ОСКАРИ.