Last news in Fakti

6 Август, 2018 17:39 1 590 3

Шест месеца затвор за мъж, потрошил покрива на съседа си

  • гълъбово-
  • смолянско-
  • покрив-
  • керемиди

Куриозен случай от смолянско село, завършил с осъдителна присъда

Шест месеца затвор за мъж, потрошил покрива на съседа си - 1

Ефективна присъда от шест месеца получи 31-годишният Владимир А. от село Гълъбово в Смолянско. Мъжът се е признал за виновен за хулиганство и подписа споразумение с прокуратурата, което бе одобрено от Районния съд в Смолян.

На 8 декември миналата година Владимир А. и комшията му Фидан К. седнали "на чашка", но след като изпили порядъчно количество алкохол, се скарали. Тогава Владимир се качил на покрива на къщата на Фидан му и започнал да хвърля на земята керемидите.

По-късно назначената експертиза установила, че от покрива са свалени общо 70 кв. м. керемиди, а през терасата са изхвърлени два стола и печка „Бисер“. Владимир А. се заканил и да подпали постройката.

Осъденият е стар познайник на властите в региона. Има няколко присъди, а една от тях е за незаконно присъединяване към електропреносната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    12 0 Отговор
    Бря че див помак бря. А религията уж му не дава да пие.
  • 2 Gustafson

    9 0 Отговор
    Няма помак който да не пие.
  • 3 Малко му е било

    5 0 Отговор
    пиенето , щом не е паднал! Скарал се е за още!!!