Last news in Fakti

17 Август, 2018 12:06 2 424 6

Пиян до козирката военен подкара мотопед край Пловдив

  • пиян военен-
  • мотопед

Дрегерът отчел 2,34 промила алкохол

Военен подкара мотопед пиян до козирката. За щастие полицаи са го спрели за проверка и по този начин са предотвратили пътен инцидент, съобщи PlovdivNow.bg.

Случката се разиграла тази нощ в пловдивското село Граф Игнатиево. Униформените забелязала подозрително криволичещ скутер, а отдалеч личало, че водачът му е солидно почерпен. При проверка станало ясно, че мъжът е обърнал няколко питиета, преди да подкара мотопеда, тъй като дрегерът отчел 2,34 промила алкохол в издишания въздух.

Пред униформените мъжът признал, че е военнослужещ в поделението в Граф Игнатиево. Случаят незабавно е докладван на Военна полиция, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    8 0 Отговор
    Брей, то военните в Граф Игнатиево преди управляваха самолети, кога са минали на мотопеди? От Козяк поне мотоциклети да им разрешат да карат.

    Коментиран от #2

  • 2 Граф Игнатиево

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    Да ама скутера, модел "РАКЕТА"!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Граф Игнатиево":

    😂 😂 😂
  • 5 Насо

    2 1 Отговор
    Тоя пич приключи с военната служба вече. Сега ще го и усъдят и уволнят дисциплинарно и не на последно място няма да вземе нито една заплата за прослуженото му време. Ако не беше военен и беше згазил човек щеше да се размине с по-малко.
  • 6 капитана

    3 0 Отговор
    Едно време военните не ни закачаха ченгетата. По закон имаше право да те проверява полицай с твоето звание или по-високо. На пътя само старшинки и сержанти бяха, а аз офицер. Покажеш си служебната карта и аре чао! Сега нещата са други...
    И разбира се който и да е няма право да кара пиян и да си прави каквото иска. Въпреки, че не са ме проверявали и съм бил защитен от тогавашните закони, никога пил не съм сядал зад волана. То тогава имаше и военен съд, а там присъдите бяха двойни спрямо тези на цивилният. Ама и армия имахме и милиция също на която никой не се зъбеше. Мургавите трепереха, като видят човек с униформа, а сега налитат на бой и псуват.