2 714 5

Откраднаха 1 тон грозде от масив край Сандански

Извършителите се издирват от полицията

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Полицейски служители на РУ-Сандански работят по получен сигнал за извършена кражба на около 1 000 килограма грозде от лозов масив в местността „Свинарника“.

Престъплението е извършено в нощта на 30 срещу 31 август.

По случая е образувано досъдебно производство.

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кълвач
  Отговор
  1 00:36  04.09.18
  Убийствена новина!!! Пулицър за Косьо, изби рибата! И кво, полицаите бачкат викаш, за около тон грозде, а????
 • Хи их хи
  Отговор
  2 06:33  04.09.18
  Тва ще са братчедите от маалата! Преди години имаше случай на един земеделец от моя край за една нощ му изчезнаха чушките от полето. Бяха отбрани само едрите, всичко криво, изгнило и дребно-бабера си беше на място. Човека се чудеше как е станало това посред нощ. В последствие се разбра, че мургавите си увивали с тиксо на глезените фенерчета и така бродели между редовете и избирали квалитето!
 • Шаран БГ
  Отговор
  3 07:04  04.09.18
  Имало едно време някаква страна. Тя имала Конституция. . И в нея имало член 17, алинея 3 / член седемнадесети, алинея три/...........И там пишело, че нещо е НЕПРИКОСНОВЕНО!! Какво ли означава това Може ли да прокопса една държава, чиито правила,наредби и закони служат само ,за да се шири корупцията сред нейните служители и да спомага за тяхното забогатяване ?????????????????
 • омбутсман
  Отговор
  4 08:42  04.09.18
  Не може, да бъде. В БГ всичко е по мед и масло.
 • КРУМ
  Отговор
  5 18:55  18.09.18
  Да се върнат Крумовите закони!!! Каква ли ще е гледката 240 ще се движат по та..ци /капли? В гюпското царство , всичко е разрешено! Нали ядат партийни кебапчета по избори! Жалко за труда дето са вложили хората цяла година. А тя беше наистина скапана за винарите и не само.

Напиши коментар:


Публикувай