Last news in Fakti

16 Март, 2012 11:30 6 448 5

След месец издирване намериха шофьор - убиец

  • шофьор-
  • убиец-
  • бургас
След месец издирване намериха шофьор - убиец - 1
Снимка: БГНЕС

Месец след като 49-годишен мъж от село Церковски беше прегазен и почина, полицията намери шофьора убиец, съобщиха от МВР – Бургас.

Инцидентът стана на 16 февруари около 19.45 ч. на пътя от ж.п. гара Церковски в по посока с. Венец, общ. Карнобат, припомнят от пресцентъра на полицията. Тогава шофьорът на неизвестния автомобил избяга от местопроизшествието и се укри.

Работата по установяване на самоличността му и откриване на автомобила, с който е причинена катастрофата, стартирала още с извършения оглед на мястото на катастрофата, при който са намерени и иззети множество части от автомобилна броня, дясната декоративна решетка с отвор за халоген, както и части от подкалник.

От направените експертизи в Базовата научно-техническа лаборатория към ОДМВР - Бургас е установено, че автомобилните детайли отговарят на лек автомобил Audi A 6, тъмно син металик на цвят, година на производство 1997-2001 г.

Полицията е намерила автомобила укрит на територията на Област Шумен. Audi-то било с бургаска регистрация. Колата е транспортирана в полицията в Бургас и след множество експертизи по безспорен начин е констатирано, че намерените на местопроизшествието автомобилни детайли са от нея.

На 13 март е установен и задържан и укриващия се водач на автомобила - 43 годишен мъж с. Деветинци, който се оказал стар познайник на полицията (криминално проявен за измами и длъжностни присвоявания и осъждан за трафик на хора).

Повдигнато му е обвинение по чл. 343, ал. 3 от НК (причиняване на ПТП с последвала смърт на другиго). Работата по цялостното документиране на престъплението продължава от служители на «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rrrr

    2 0 Отговор
    М.....л или туранага убиец,за тези няма ли затвори до животтърафик на хора,а пича си джитка на воля и трепе хора! Като оня м...л с 18 присъди убива 80 годишен дядо за един казан и една пръскачка....но комент
  • 2 Чичо Скрудж

    1 0 Отговор
  • 3 Петър Петров

    5 1 Отговор
    Затвор за такива,ама поне 20 години, не по-малко !
  • 4 Георги Георгиев

    1 0 Отговор
    Пандела до откат за изедника гаден!
  • 5 aha

    0 0 Отговор
    m....lska ''darjava'' i onq4erven angel marin se prodava6e na tiq !!!Sled godini v u4ebnicite po istoriq 6te pi6e za goce troiniq 6lem i angel hranitel za m....li !!!