Last news in Fakti

12 Ноември, 2018 14:20 3 756 7

5 месеца затвор за "К..во, ще те разчленя!"

  • емилиян борисов-
  • лозно

Мъжът е лежал 16 години за убийството на съпругата си

5 месеца затвор за "К..во, ще те разчленя!" - 1
Снимката е илюстративна Източник: Shutterstock

47-годишният Емилиян Борисов от кюстендилското село Лозно получи ефективна присъда от 5 месеца лишаване от свобода, след като се закани по телефона на приятелката си. Емилиян е познат с ревнивия си нрав, преди 7 години той излезе от затвора, където лежа за убийството на съпругата си.

Мъжът уби половинката си с чук за пържоли, а инцидентът тогава потресе цял Кюстендил. Той остана в затвора 16 години и бе освободен предсрочно.

„Разбирам обвинението. Признавам се за виновен. Разбирам последиците на споразумението и ги приемам. Доброволно подписах споразумението. Отказвам се от разглеждане на делото по общия ред”, заяви Емилиян по повод новата си присъда.

Случаят е от 12 юни тази година, тогава от дома си в с. Лозно Емилиян се обадил по телефона и се е заканил на приятелката си Неделина. Той ѝ се разкрещял: „Ще дойда в работата и ще те заколя, к…во, ще те убия, ще те разчленя!“.

Обвиняемият ще изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 5 месеца.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване. С присъдата месеците, прекарани в ареста, ще му бъдат приспаднати. Така че ревнивецът излиза още тази седмица на свобода. Емилиян Борисов убил съпругата си Венера през декември 2001 година. До свадата се стига след пиянски запой в „Домби бар”.

Емилиян не пощадил и собствената си майка Живка, която също пребил. Двете жени са приети по спешност. Венера не успява да надживее зверския побой, който "впечатлил" и дълго практикуващи медици в областния град. Младата жена на няколко пъти си събирала багажа, за да се върне при родителите си.

От брака имали две малки деца. Емилиян се занимавал с кражби, след като се върнал от гурбет във Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    19 1 Отговор
    Браво! Аплодисменти за правораздаващите органи! Друго си е да се знае, че съдът си е на място!
  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    15 1 Отговор
    Затвора казват вразумявал муа ахахах
  • 3 Не може да бъде

    8 1 Отговор
    И всичко това без Конвенция?
  • 4 huha

    23 1 Отговор
    Да си гадже с бивш затворник, убиец на жена си???
    Неразбираем е женския мазохизъм!
    Все едно да повериш любимото си дете на Андрей Чекатило.
  • 5 Истината

    16 1 Отговор
    2001 убийство и побой лежи до 2011...10 години за жестоко убийство и побой над друг човек....Егати съда
  • 6 гост

    6 1 Отговор
    Съдията да пие едно голямо за успешната рехабилитация на изрода.
  • 7 Ники

    2 1 Отговор
    Има случай в който става някаква патаклама .. някой извършва убийство в момент на афект ... и го осъждат на 20 години ... лежи там 14 и го пускат .. мога да го разбера ... Но съдът не може ли толкова да различи Утрепките задържани за кражби 10 пъти и за побой .. пребили майка си и убил жена си ???? Е тва нещо след 10 години ли трябва да излезе ????? Щото и аз смятам , че е бил осъден на 16 г ама е лежал 10-11 НЕ както пише в Заглавието с големи букви !!!!