8 Декември, 2018 14:57 31 685 32

Подробности за зверското убийство на рейнджърката, трупът е открит в ракла

  • рейнджърка-
  • десислава стоянова

Замесен е и втори мъж

Убийството на рейнджърката Десислава Стоянова е било извършено в нощта на 29 срещу 30 ноември. Това съобщиха на брифинг в Пловдивската прокуратура окръжният прокурор Румен Попов и шефът на полицията старши комисар Атанас Илков, както и наблюдаващият прокурор Петър Петров.

Имало е данни, че Светослав Каменов се е срещал последен с нея и е видял последен жива Стоянова. Свидетел – трети човек, е откарал жената от жилището й до дома на бившия рейнджър в Сопот.

През цялото време той се е укривал в село Зверино, област Враца, съобщи Блиц.

"До вчера той се е укривал във врачанското село Зверино. Мъжът е бивш военнослужещ и е участвал в три задгранични мисии - в Ирак и Афганистан, като рейнджър. По първоначални данни той е един от пострадалите при атентата срещу българската база "Индия" в Кербала", каза още окръжният прокурор на Пловдив.

"В досието на задържания за убийството е записано, че е отлично боравещ с оръжие и боеприпаси и притежава умение за оцеляване в извънредни ситуации. Малко преди да бъде задържан, криминалистите установиха, че той е направил контакт със свой родственик в село Зверино, който работи в органите на реда", допълни Румен Попов.

Светослав Каменов заплашил роднината си, че ако не дойде сам в гората край врачанското село - "ще стане страшно". Впоследствие обаче той е задържан. Конвоиран е до Сопот, където показал на криминалистите къде е скрил трупа на колежката си.

По първоначални данни Светослав и Десислава не са имали любовни отношения. Разследват се обаче всички версии – той да се е опитал да я насили сексуално и други. Основната версия е неуредени финансови отношения.

Десислава му е дала автомобила си преди известно време, за да го закара на ремонт. Той обаче го е закарал в автоморга и го е предал за скрап. С оглед на това, че документите на колата не са били в него, а в собственичката, смачканият автомобил не му е бил платен.

Явно вечерта на 29 срещу 30 ноември е ескалирал скандал. Тепърва ще се установява как е била убита рейнджърката, но по лицето й има изключително много синини от побой, а по врата й има синини от душене. Вратът й е бил счупен.

Трупът й бил намерен в шкаф–ракла, който се намирал под леглото, съобщиха още разследващите.

Светослав Каменов е бил многократно съден - за подаване на фалшив сигнал за бомба в ДСК, за неплащане на издръжката на детето си, която в последствие е платил, за отклоняване от военна служба, за предизвикване на катастрофа в пияно състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    83 14 Отговор
    За покойната важи сентенцията: "Гъз глава затрива". Не се радвам че е умряла но с такова поведение изходът и е очакван. Имам познати военни и ми споделят че рейнджърите често се връщат хахо от мисии.
  • 2 Зайко Байко многознайко

    126 4 Отговор
    Чета и установявам големи противоречия. Бил добър командос, обучавал такива? Не можеш да си добър, след като не можеш да се контролираш, пиеш, караш в нетрезво състояние, не плащаш издръжка на детето си? Това ако са критерии за българските командоси, тогава по-голяма част от населението ги покрива.
  • 3 Това братя

    58 10 Отговор
    Ще млати орките в пандиза! Направо не им завиждам!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 За гов НАТО вец и прекрасен

    50 13 Отговор
    Той там отива по собствено желание за да го стрелят за пари , нали ! Ако го гръмнат, гръмнат той ДРУГА роля няма. Той не е човек а робот машина да ходи да убива. И те ти го те, в действие ! Добър продукт, няма що !
  • 7 1234

    29 5 Отговор
    о хооо ние сме много повече от командоси да додат те да оцеляват в бг.
  • 8 Бе да еба твоята Мама!

    36 3 Отговор

    До коментар #4 от "RebeccaGriffith":

    А бе Ребека, щом вадиш толкова 💰 не можеш ли да отидеш на Бахамите, да ти напълнят диференциала с мъжко бито мляко? Ами си седнала в тука в сайта да търсиш будали като тебе! Бегай у Анадола, там будали колко щеш, ама нета им бавен!
  • 9 дон домат

    34 8 Отговор
    Абе, защо ни занимавате с глупости и лични истории!
    Кажете нещо за цените, нещо за политическия елит, за новите закончета, за световното положение, дайте актуална информация за състоянието на икономиката ни. Бръкнете си в джобовете и вижте колко пари имате, ако това ви кефи - давайте в същия дух.
    А за жената кофти - за мъжа дето е убил сигурно ще си получи заслуженото.. Бог да прости убитата!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Шляхтиц

    49 11 Отговор
    Роден съм 1946 год. и за първи път видях телевизия вкъщи през 1968 год. Прозец към света за мен бяха книгите. И бях прочел някъде, че най-красивото нещо, което човек притежава са очите. В тях ГРАМОТЕН човек може да прочете много, ако не и всичко. Определено не съм цвете за мирисане, но на публикуваните фотографии очите на тези двамата не ми казват НИЩО ХУБАВО. Дори като жител на тази държава се питам защо изобщо са били на свобода, а не в някоя каменна кариера или тухларна, както беше в СЛАВНОТО ТОДОР ЖИВКОВО ВРЕМЕ.
  • 12 Българан Балкански

    54 4 Отговор
    Трагедията на тази млада и красива жена е признак за тежки пропуски в работата на Българската армия и конкретно в поделението в Карлово. Вероятно Каменов е страдал от посттравматичен синдром и в даден момент е станал неуправляем и пропаднал психически. Службите в армията са били длъжни да го наблюдават и му помогнат. Така щяха да предпазят и Десислава от контакти с рисков контингент. Тя е на армейски служба и е задължително да бъде предпазвана от тормоз и агресия. Цялата история показва безотговорност и незаинтересованост към състава.

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 МИЛЕН

    23 2 Отговор
    ПОЗНАВАХ Я. БОГ ДА Я ПРОСТИ.
  • 15 Пешо

    35 3 Отговор

    До коментар #12 от "Българан Балкански":

    Решението е просто : нямат работа наши войници в чужди държави за защита на чужди интереси.
  • 16 АНАЛлизатор

    22 1 Отговор
    Като гледам снимката каква жена е......жена, която може да храни цяла детска градина, а свършва така?!!! Цялата тази случка символизира ситуацията в България-бавно но сигурно държавата се маргинализира.
  • 17 гост

    23 28 Отговор
    Само да попитам колко от вас тука не са карали пияни , ама честно. Няма мъж в България та и жена която да не се е качвала поне един път пиян/пияна зад волана. Всички се наливате като прасета вечерно време ама иначе тоя бил боклук ония бил боклук ,а вие сте по чисти от ангели , в България всички са боклуци малко или много. Жени в армията, рейнджърки , нинджи ,пълни глупости . На жената мястото е във вкъщи да си гледа семейството ,децата не в политиката или в армията. Ако си беше седяла мирно и тихо във вкъщи да си гледа семейството сега щеше да е жива.

    Коментиран от #25

  • 18 месара

    22 8 Отговор
    явно бая пушки е изпразвала
  • 19 Ким Чен Ун

    17 4 Отговор
    Конц-Лагери трябва да има...иначе всеки ще си прави каквото си иска.
  • 20 34 годишен

    16 5 Отговор
    Нито пия нито пуша, няма и жена.Кеф е

    Коментиран от #21

  • 21 амерканец

    16 8 Отговор

    До коментар #20 от "34 годишен":

    извиняваи брато но притая ситуация ми мязаш на педерунгел или ти щрака нещо в мозька мьж не напиелисе ,не изчукали някоя чужда кака иебига у мужо що си сигурно си джендьр
  • 22 bye bye

    18 2 Отговор
    търсела лошо момче
    ами намерила си
    трябва да е доволна
    аз понеже съм нормален мухльо
    ще си пия една бира на спокойствие и не се занимавам с такива прооости жени
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 gogo

    3 1 Отговор
    пустиняк
  • 25 Зайко Байко многознайко

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Прав си, но това време отдавна отмина. Сега е по различно и ние трябва да се конфронтираме с такива неща от ежедневието. Човек, когато спечели нещо, незнае ,какво губи.
  • 26 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 1 Отговор
    Сите шапкари са изтрещяли под шапка мозък не вирееее

    Коментиран от #30

  • 27 Дядо Йоцо гледа

    2 0 Отговор
    Тези дни министър Карачанов отправи остра реторика спрямо министър председателя на Р. Северна Македония Зоран Заев и то напълно в контекст с двуличната му игра, но мисля че вече е време да отдели и време на Българската армия или по точно на това което е останало от времето когато аз служех в БА, и когато дори и Турция и Гърция се плашеха от нея, факт е че не се прави нищо по отношение на осигуряването на бойците завръщащи се от мисии по отношение на психичното им здраве, от което следват трагични случки като тази с този бивш рейнджър с явен посттравматичен синдром, за справка в САЩ, такива трагични инциденти са ежедневие, съболезнования на близките на убитата жена.
  • 28 Сссссссс

    0 2 Отговор
    Как се хваща с тоя грозни, понякога жените ме учудва, явно на тях много повече им влияе оная работа между краката отколкото на мъ ете
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 А МАНГАЛИТЕ - КИЛЪРИ ТРЕПЕЩИ

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    БАБИЧКИТЕ ЗА 5 ЛЕВА КО ША СА ИЗКАЖЕШ...???
  • 31 Дивака

    3 0 Отговор
    Случаят е като от трилър на ужасите. Мъжкарана ковра, зарязва детето си и хуква поммъже пияндурник Рамбо и хвърля колата в морга и не взема пари, пребива я до смърт, от злоба, дрога и алкохол??? Жалко за женицата, да умре от истерясал алкохолик . Каква ли сума са обсъждали? Няколко хилядарки вероятно. Така става в БГ легион, ЧВК, Гранде Леджиън и другите мисионерски групи - всеки миг риск за пари. След травмата в Кербала, вероятно е останало само жаждата за пари в душата на този рейнджър.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.