8 Декември, 2018 20:47 86 108 72

Ето причината за скандала между рейнджърката и килъра й

  • десислава стоянова-
  • убийство-
  • причина

Убиецът и друг път е биел жени

Дни преди убийството на 40-годишната Десислава Стоянова, която е военнослужеща от 61-ва Стрямска механизирана бригада, е оставила личния си автомобил за ремонт на задържания бивш рейнджър Светослав Каменов. Това разкри директорът на полицията в Пловдив старши комисар Атанас Илков.

Вместо в автосервиз, Каменов решил да предаде колата в автоморга. „Документите в моргата не ги открихме, тъй като те са били в убитата и по тази причина той не е успял да получи съответната сума от моргата, където беше оставил автомобила. С оглед на това, че тя две седмици е стояла без автомобил, се предполага, че му е потърсила сметка защо автомобилът го няма и най-вероятно това е бил мотивът да възникне скандал между тях.”, обясни шефът на МВР-Пловдив, цитиран от trafficnews.bg.

Бившият военен го грози затвор между 10 и 20 години, а съседите му в Сопот са потресени от случилото се. Домът му е запечатан от органите на реда.

Убийството е извършено преди 8 дни. Бившият военен се укривал във врачанско село. Малко преди да бъде задържан, служителите на полицията установяват, че лицето се намира в Северна България и се е свързал с полицай, за да поиска съдействие за дейности в гориста местност.

Каменов е участвал в три мисии, една от които в Ирак, като той е един от пострадалите от атаката в Кербала. След това става обучител на спецчасти в Афганистан, след като напуска армията през 2009 година. Той е осъждан и криминално проявен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 смърт

    92 16 Отговор
    за га.дното живот.но
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бат Мишо

    188 11 Отговор
    как 10 г за предум убийство ве - и кът бачка 2 за 3 и добро държание е вън след 5 г такъв изрод ....кват ще да е била - кък ще и дадеш колата на скрап , ще я убиеш щот си я иска и ще заплашваш полицай роднина с убийство ако не те въоръжи и скрие ....по 10 то балната скала за обществена опасност ТОЯ Е 13

    Коментиран от #57

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бат Мишо

    20 19 Отговор
    Сесилия дай си адреса да дода и ще ти дам хем 100 долара на час хем и двамата ще се почустваме освободени кът та повозя на маторя с 2 та коша

    Коментиран от #9, #67

  • 7 Възмутен

    95 6 Отговор
    Бил е обучител!Научих нова дума днес

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Зайко Байко многознайко

    43 5 Отговор

    До коментар #7 от "Възмутен":

    Безкрайни са границите на глупоста, списващият тази новина е проявил " творчески'" подход.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 10г ? Ко тва бе

    51 26 Отговор
    Тоз ще убива още жени. Защо 10г ? Рейнджърката е мн секси. Що за джендър е тоз. Женомразец. Аз ако бях щях да и кажа че не мога да оправя колата и защото или да ми плати или секс. Тя 100% ще избере секс защото не и се дават пари. И готово. А не да я убивам. Защото тя е секси рейнджърка. Защо да я убивам. Нека и други свестни мъже да и се насладят. Няма ревност тук.

    Коментиран от #56

  • 11 Антон

    140 19 Отговор
    Откачене държава! Ако имаше ред,закони и правила които да се спазват , тази хубава жена най-вероятно щеше да е жива. Някой да потърси отговорност на моргата. Как така ше приемат чужд кола, която да обезкостят и то от човек , който не може да докаже соствеността на колата. Пълно безумие. И още нещо: защо по случая с журналистката от Русе се вдигна такъв шум, а в този случай просто се представя като черна хроника. Ще ви отговоря: за да не се шуми че български военни ходят зад граница, после откачат и после убиват други българи. За войни в които ние не участваме, единствено за да угодим на краварите, на които правителството начело с боко ближе едни органи.

    Коментиран от #19, #54

  • 12 Дума

    8 16 Отговор

    До коментар #7 от "Възмутен":

    Думата я знаеш от много отдавна. Не се прави!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 петолъчката

    31 12 Отговор
    Бат Гошо Първанов ги прати на мисия ,сега да отговаря?
  • 15 HeleStewart

    7 43 Отговор
    Започнете да печелите $ 90 / час за работа онлайн от дома си за няколко часа всеки ден ... Получавайте редовно плащане на седмична база ... Всичко, от което се нуждаете, е компютър, интернет връзка и свободно време ...

    Прочетете повече тук/.....>>> www.Trade46.Com
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 3333

    24 5 Отговор
    След затвора, най вероятно ренджъра ще бъде изхвърлен за скрап.
  • 18 лозен

    32 17 Отговор
    абе какви ренджари кви 5 лева бе това са абсолютни нескопосняци смучат обуща по плацовете та да земат заплата и стаж за ранна пенця ТАЯ се е разпрала от ръгане А ТОЯ сега ще го рапорват тепърва

    Коментиран от #34

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Антон

    58 10 Отговор

    До коментар #19 от "се се се ре УМРЕ урааааааааааааа":

    А сега пращаме войници на чужда територия да защитават американската кауза т.е. да наблюдават мако производителите в афганистан защото имат пряк интерес да контролират хероин каналите. Много от тези по лагерите са били аналог на днешните крадци, мутри, тарикати, които се правят на по-хитри от системата. Като си толкова загрижен за човешките права как ще коментираш гуантамо и кой знае още колко такива места като него, какво би написал за времето през 70-те когато цру умишлено е давало лсд наркотик на хора , казвайки им че е лекарство, за да разберат дали войниците могат да са по-силни като са друсани с лсд. И все подобни извращения на пишман демократите.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Къде е курск ?????

    20 46 Отговор
    Бог да прости красивото момиче но изверги във България бол това са комунистически изчадия те са закърмени със убийства палежи и грабежи
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Антон

    72 13 Отговор

    До коментар #21 от "АНТИКОМУНИСТ":

    Почитателите на кравария и на боко си приличат по едно.всеки който ги критикува и не ги обича бива автоматически определян за комунист. Сякаш само кравария, тиквата и Русия съществуват. Едно нешо не може да се отрече на комунистите - по тяхно време обществото ни беше по-морално, по-задружно, по-сплотени.Уважаваха се учителите, възрастните хора, младите се възпитаваха в морални устои. Татуираните тъпанари и подобия измет биваше профилактирана къде в рудници, къде в мини, къде в лагери.кажи ми какво хубаво видяхме от краварите, искат втора употреба самолети да ни продадат. Когато купуваме миг 29 по онова време е било върха на сладоледа, съшото е било и със су 25. Имали сме миг 25 на въоръжение. Ако не знаеш какво е било миг 25 за онова време може да отвориш и проечтеш. Имали сме подводен флот, сега имаме подводница музей. Държавата ни е била срутена от краварите под мотото приватизация. Само в полимери са работели 7-8 хил.човекс и завода е правил по 1 млн.марки печалба на месец. Сега тези хора са безработни а завода е нарязан. Нали знаеш защо - за да нямаме икономика, да сме зависими и да живеем от държавен заем до следващия държавен заем , отпускани естсествено с американски капитали. Темата е безкрайна, ни благодарение на всичко това е и днешната статия. Кажи ми кога по тошово време някой ще посмее да разгасова чужда кола, докарана не от собственика й. Сигурно е имало и такива за които ти жалиш сега че са били пращани в лагери.

    Коментиран от #25, #43

  • 25 се се се ре УМРЕ урааааааааааааа

    18 61 Отговор

    До коментар #24 от "Антон":

    Като е бил толкова хубав твоя комунизъм защо фалира и умря къде по света има комунизъм освен във с.корея но там сега ядът мишки и жаби от глад защо капиталистическите държави са богати и проспериращи а комунистическата кочина фалира ????

    Коментиран от #26, #32, #47, #49, #50

  • 26 Антон

    73 10 Отговор

    До коментар #25 от "се се се ре УМРЕ урааааааааааааа":

    Не казвам че всичко е било перфектно през комунизма. Но не могат да се отречат много от постигнстите неща. Били са 45 години и виждаш какво са създали в държавата. Сега близо 30 год. сме под влияние на новите ни господари. Това са 2/3 от онова време. В държавата нищо не се създава, а даже все оше има какво да се граби под името концесия. Виждаш че един ремонт на графа не могат да направят, да не говорим за сериозни строежи като аец, язовирни стени, виадуктите на витиня. Дори тока който ползваш и водата която пиеш, идват при тебе благодарение на нашите родители и баби и дядовци. И вместо тази стратегическа инфраструктура да е на държавата, твойте идоли са я раздали на западни компании които да богатеят на нсш гръб. И ако мислиш че бачкатора в западна европа живее на широко си в жестока заблуда.

    Коментиран от #27, #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Някой знае ли

    15 3 Отговор
    Каква му е религията на този убиец? От кой етнос е?

    Коментиран от #31

  • 31 Българин

    15 20 Отговор

    До коментар #30 от "Някой знае ли":

    От комунистическо потекло е дядо му е бил убиец във Белене баща му е агент на ДС
  • 32 Прецицалото

    20 8 Отговор

    До коментар #25 от "се се се ре УМРЕ урааааааааааааа":

    За КИТАЙ какво ще кажеш Ревльооо знаеш ли че имат член1, ???

    Коментиран от #33

  • 33 се се се ре УМРЕ урааааааааааааа

    15 36 Отговор

    До коментар #32 от "Прецицалото":

    Китай хората живеят със 20 долара заплата а и там не е комунизъм ходят по целия свят Западни фирми свободно откриват предприятия разбра ли тъпо комунистическо изчадие комунизъм има само във с.корея там умират от глад

    Коментиран от #68

  • 34 Фюри

    26 2 Отговор

    До коментар #18 от "лозен":

    Ей неграмотен палячо, в статията се пише за убийство, а не кой какво работи, какво взима и как се пенсионира. Мир на праха и.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Кгб

    16 3 Отговор

    До коментар #27 от "се се се ре УМРЕ урааааааааааааа":

    Пусни си филма/ кап. Петко Войвода./
    Турчев е командвал по турско,,,но и след това.
    Откъс от филма капитана му прави белега
    и когато остава без защита от държавата....

    Коментиран от #39, #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Кгб

    22 8 Отговор

    До коментар #40 от "ФБР":

    Не сме имали толкова омраза и гняв в хората
    Повече от режима в Белене е било за хора, които не признават никого.ако се върне
    няма да има толкова убиства зверски.

    Коментиран от #42

  • 42 ЦРУ

    18 19 Отговор

    До коментар #41 от "Кгб":

    Убийствата през комунизъма са били брутални но нокой не е казвал и нищо не се е знаело ти знаеш ли колко са избитите българи само заради един виц против диктатора живков ????

    Коментиран от #69

  • 43 Митко

    8 11 Отговор

    До коментар #24 от "Антон":

    Никога не сме имали МИГ 25.Това е самолета с който съветският пилот избяга в Япония и го спряха от производство.Между другото съм служил на военно летище.

    Коментиран от #48, #58

  • 44 2+2 обикновено е равно на 4

    22 2 Отговор
    Прочетох всички коментари под статията. Хора не разбирате ли, че на първо място ние българите трябва да бъдем българофили, но това не е темата на тази статия и този коментар. "Рейнджърката" е военнослужеща от доста години, какви според вас са нейните контакти, какви хора стават военни или полицаи, как така хората работили по полиции и армии след като си тръгнат от ведомствата полудяват или стават престъпници. Убиеца на жената е също рейнджър, ако беше дала колата си за ремонт на автомонтьор най-вероятно още щеше да е жива и да има кола, "лека и пръст " на жената. На хората в България трябва да им стане ясно,че ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЕ, ВСЯКО КАЗАНО ИЛИ ПРЕМЪЛЧАНО НЕЩО ВОДЯТ СЛЕД СЕБЕ СИ ПОСЛЕДСТВИЯ.
  • 45 Опа , падна ми съпунчето

    18 5 Отговор
    И ква стана тя ?
    Вместо да си кажем 2-3 приказки за душата на женицата или да поплюем Рамбо дето я е убил
    вие цяла нощ се заяждате един -друг . Жалка картина .
  • 46 Голям Слон

    15 1 Отговор
    Нещо не ми се връзва. Преди да открият тялото, бяха намерили автомобилът на жената с кръв по задната седалка. Днес версията вече е друга. Или някой здраво си фантазира (що пък не, нали трябва да се продават новините) и се филмира, или просто за пореден път истината ще остане скрита. Защо, знаят само разследващите полицаи.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ти верно ли

    13 2 Отговор

    До коментар #43 от "Митко":

    Ако си от новото поколение летци наистина може да не знаеш. В България е имало миг 25! След време се установява че самолета е неподходящ за българската армия поради скъп поддръжка, огромна височина на полета в комбинация с малките размери на държавата което създава трудности при маневриране и реална опасност от навлизане в чуждо въздушно пространство. На стоянките земята е била вдлъбната от предтоя му. Ако ти стане любопитно поинтересувай се, имаше даже статии в специализираните списания.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Свободен

    13 1 Отговор
    Око за око,зъб за зъб тогава ще има СПРАВЕДЛИВОСТ.
  • 52 пищова

    14 1 Отговор
    затвор до живот но да работи с пранги изрода.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гената

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Антон":

    Да, Антоне, то да само колите ? Сега цяла Болгария начело със софиянци е ревнала срещу мръсния въздух. И никой от контролните органи, които така кщедро хрантутим от данъците си, не попита тия скрападжии как приемат обхорени кабели ? Те циганите това горене са го превърнали в основен поминък, а изгорената пластваса изхвърля във въздуха не само сажди , а и маса отрови !
  • 55 петров

    7 2 Отговор

    До коментар #27 от "се се се ре УМРЕ урааааааааааааа":

    Другарят ти Живков каза "СоциализЪма" е едно недоносче, а не комунизма
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Съседа плаче

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Мишо":

    Що бе, да не припозна на жена ти манталитета?
  • 58 Popi

    6 1 Отговор

    До коментар #43 от "Митко":

    И си лъжец, или неинформиран и най-вече прост. За справка летището в Добрич, тогава беше Тобухин!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 истината

    6 2 Отговор
    ЖАЛКО, БИЛА Е СЕКСИ ПАРЧЕ !!!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ГАЛЕВ

    5 0 Отговор
    В България правосъдието не работи.ГЕРБ къде отидоха обещанията за реформа в съдебната система обещаващи строго пръвосъдие а сега то дава присъда 10г за убииство.божеее
  • 63 Тигър

    7 2 Отговор
    Щом е опряла до този 'красавец' мисля, че не я слушала главата!!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 СЛАГАМ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бат Мишо":

    МИНУСИ НА КОМЕНТАРИТЕ ТИ ЗАЩОТО СА НАПИСАНИ ТЪПО И НЕГРАМОТНО......
  • 68 Има ли китайска раб ръка в България

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "се се се ре УМРЕ урааааааааааааа":

    Умньо , преди 3 години бях там , и средната заплата на работник в завод беше съизмерима на 800 долара. В селското стопанство парите бяха по малко.И заплатите се покачваха плавно. Китай в момента е най -големият, и най-бързо развиващият се пазар на автомобили, всички големи автомобилни компании са си отворили там заводи. Как се купува нов автомобил с 20 долара заплата , ако можеш ми изясни.
  • 69 сега има дънки и автомобили за скрап

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "ЦРУ":

    Само едно не ми е ясно , как при толкова стотици хиляди - даже милиони убийства , е имало голямо увеличаване на населението 186 000 живо родени деца - българчета , а народа е рекъл - Кахърен и гладен х.й работа не върши. дали тогава хората са били толкова кахърни гладни , и без усмивки по лицата, и дали се трепеха стреляха за 5 лева?. И сега в европейска демократична и просперираща България , сме на прага на изчезването.
  • 70 Бай Благой

    0 0 Отговор
    10 години за убийство....и то с предишни криминални прояви....
    Егати "държавата"!
  • 71 Красимир

    0 0 Отговор
    Въведете смъртната присъда и нещата ще се оправят за такива като този само въжето
  • 72 сталин

    0 0 Отговор
    ЗАШО ТАЗИ ВОЕНА Е БИЛА БЕЗ ЛИЧНОТО СИ ОРЪЖИЕ .