16 Февруари, 2019 15:42 1 316 3

Познайник на полицията обра офис

  • полиция-
  • кола

Откраднатите вещи са намерени и иззети

Вчера около 02.30 часа във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за проникване в офис на транспортна фирма, разположен в кв. "Долно Езерово", като е извършена кражба на два преносими компютъра и таблет. Общата стойност на задигнатото е около 1 200 лв. Това пише сайтът „Бургас 24“.

В резултат на бързите полицейски действия е установен извършителят на деянието. Това е 36-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, който направил пълни самопризнания.

Откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tervel bitcoin

    5 1 Отговор
    Всекидневието е кофти навсякъде по света
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 1122

    3 0 Отговор
    Ще го обере ами,щот знае,че те го знаят и няма да го търсят.