21 Февруари, 2019 15:51 9 520 6

Видео показа как Синбад е убил Божидар Моллов

  • божидар моллов-
  • никола камберов-
  • синбад

Моллов е намерен от случайни минувачи да лежи в локва кръв

Следствен експеримент показа как през 2003 година Никола Камберов - Синбад е убил Божидар Моллов. Видеото бе изгледано днес в съдебна зала, съобщи Plovdiv24.bg. Това трябваше да бъде края на процеса срещу Синбад и да се премине към пледоарии, но защитата на обвиняемия - адвокат Красимир Елдъров, определи видеото като "сценарий за провеждане на експеримент", защото макар звукът да е бил лош, се чували фрази като "извади ножа", "покажи това", "покажи друго"... И за да няма съмнение в прецизността на събраната информация, адвокатът поиска разпита на поемните лица от експеримента. Това наложи и отмяната на делото за 8 март.

30-годишният Камберов е обвинен за убийството на Божидар Моллов в квартал "Столипиново", станало през 2003 година. Моллов е намерен от случайни минувачи да лежи в локва кръв на улица в квартала. При последвалата аутопсия става ясно, че причина за смъртта са рани от нож в гърба.

Цели 14 години случаят остана неразкрит. Развитие има едва години преди изтичане на давността за престъплението - през 2017 г. След като е изправен пред детектор на лъжата и се проваля, Синбад рухва и прави пълни самопризнания. Той разказва, че истинският убиец е той, а причината била ревност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 АБВ

    20 3 Отговор
    Що нямах повече крачоли...Да му сменям местата,иначе с два е нудобно.
  • 3 БЪЛГАРИНА

    19 0 Отговор
    ЕГАТИ НАГЛИЯ ПРАБЪЛГАРИН
  • 4 Ventura

    25 0 Отговор
    Е_ати съда, е_ати правосъдието, цели 16год. немогат да докажат вина.
    Тия хора да си хвърлят дипломите и да хващат гората.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 чиче

    18 0 Отговор
    Следствие ,прокуратура и сьд е пьлно с некадьрници с баснословни заплати