Last news in Fakti

13 Март, 2019 08:16 19 197 15

Още една знакова фигура пропя срещу Митьо Очите

  • митьо очите-
  • съд-
  • венцислав христов-
  • лавацата-
  • стойчо барона

Известен криминален герой е станал анонимен свидетел срещу Димитър Желязков

Още една знакова фигура пропя срещу Митьо Очите - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Илиев не е единствената популярна фигура в бургаския ъндърграунд, пропяла срещу несебърския бос Димитър Желязков-Очите.

Според източници на Флагман.бг показания като анонимен свидетел срещу Митьо е дал и поне още един известен крими герой. Той разказал за връзката на организираната престъпна група (ОПГ) с рекет и палежи в бизнеса с кафе машини, за който според спецпрокуратурата отговарял Венцислав Христов, по прякор Лавацата.

За разлика от Георги Илиев обаче, този свидетел пропял още преди разбиването на ОПГ-то, за чийто лидер е сочен Митьо Очите. Той дори бе разпитван в сградата на ОДМВР-Бургас паралелно с останалите задържани от бандата.

До този момент не беше ясно какво прави Стойчо Мирчев-Барона в следствието заедно с Радослав Николов-Рачо, Йордан Въчев-Ларша, Венцислав Христов и останалите с обвинения като част от групата на Очите.

Мирчев беше конвоиран с белезници в полицейската централа в началото на август м.г. Братовчедът на Николай Далакманов-Далакмана е тикнат за пореден път зад решетките, след като само няколко месеца по-рано са открити наркотици при претърсване в дома му.

Барона има богато криминално досие, осъждан е многократно за кражби и дрога. За последните 2 години името му няколко пъти влезе в криминалната хроника. По-известните случаи са от края на 2016 г., когато Мирчев преряза гърлото на наркоготвача Димитър Аврамов. Той бе спасен по чудо от лекарите в УМБАЛ-Бургас, след като бе зарязан в локва кръв между етажите на блок в жк. „Славейков“.

Малко след касапницата Мирчев потъна вдън земя и бе обявен за общодържавно издирване. В началото на 2017 г. Барона е арестуван при зрелищна спецакция, тъй като се барикадира в ремонтиращ се апартамент в жк. „Възраждане“. Братовчедът на Далакмана се укривал в жилището цяла седмица, след като се представил за майстор пред собствениците.

Защитата на Димитър Желязков веднага атакувала надеждността на Барона като свидетел. Също както с Георги Илиев, Очите твърдял, че не познава и дори никога не е виждал Мирчев, научи Флагман.бг.

Припомняме, че несебърският бос продължава да се намира ареста на столичния бул. „Г. М. Димитров“. Очите беше арестуван в Турция през август м. г., но е екстрадиран едва миналия месец. Желязков е обвинен като лидер на ОПГ, занимаващо се с изнудване, рекет, палежи и наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сероводород

    49 4 Отговор
    Ей, Набелязахте го тоз добър човек ей!!! И ше го съсипете

    Коментиран от #10

  • 2 Пламен Димитров

    17 29 Отговор
    Този Барона е поредния лъжец и наркоман. Той няма нищо общо с Желязков. Лъжец и ченгеджийско шпионски копеле.
  • 3 ганьо рапана

    54 1 Отговор
    Сготвиха го и Митето, добродушен, мил, възпитан, с две висши, на мравката път прави, по цяло лято лови миди и рапани да храни семейството!
    Пак предизборни агитации на гърба на този беззащитен човечец.

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    29 2 Отговор

    До коментар #3 от "ганьо рапана":

    Да. И е трудоустроен завалията, а тия лоши хора го съсипаха.
  • 5 Още какви бели

    14 0 Отговор
    Е направил Митака. Ще му дърпаме ушенцата. Много непослушно момче.
  • 6 Владо Кънчев

    9 37 Отговор
    Горе главата Митьо! Има и много които те харесват - аз също! Кавалите не са чували това - от затвора се излиза , от гроба не - смърт на всички твои предатели!

    Коментиран от #9

  • 7 ганьо рапана

    20 3 Отговор
    Имам същият анцуг, като на Митко, само, че е син, Найк, струва само 100 лв, горкият човечец, жив да го оплачеш и анцугът му е, като на простолюдието.
  • 8 1234

    22 3 Отговор
    Да гние в панделата, щом не се отчита на Батко и на Цвъцко, и те така!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Йосип Броз Тито

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сероводород":

    Този "добър човек" отдавна трябваше да са го изяли червеите под земята, ама на няколко пъти изкарва някакъв свръхкъсмет и оцелява.
  • 11 Киро

    21 1 Отговор
    До кога ще ни занимава те стия отрепки.Няма го човека няма проблем. Руснаците са го изми слили одавна работи перфекно.За какво са ни толкова служби 30 години тоя пичлигар ви раз играва.Срам
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Патриот

    1 0 Отговор
    Удобен. Бай Суджук ще го използва предизборно.
    Като минат изборите ще е свободен и ще може да съди държавата доволно, освен ако Покровителя на бира Леденика не реши и него да утепа с РПГ-то.
  • 14 сталин

    6 0 Отговор
    БЕЛЕНЕ и СКРЕВЕНА трябва да работят всичко ще е наред
  • 15 Клмн

    1 0 Отговор
    За какви лидери става впс.... Пропели,Анонимни,Защитени,Свидетели,Дали Показания.... Дават...