Last news in Fakti

11 Май, 2012 12:33 3 858 2

Спипаха играч на наркопазара в Нова Загора

  • мвр-
  • нова загора-
  • наркотици
Спипаха играч на наркопазара в Нова Загора - 1
Снимка: МВР

Основен играч на наркопазара в Нова Загора е задържан при операция на ГДБОП, съобщават от пресцентъра на МВР. Заловен е и 17-годишен негов сътрудник. Иззети са приготвени за разпространение дози с метамфетамин.

Акцията на антимафиотите в Сливен е реализирана вчера. Задържан е 32-годишен мъж с инициали К.К. от Нова Загора - криминално проявен и осъждан, както и 17-годишният му помощник. При обиск от двамата са иззети 11 пликчета с бяло прахообразно вещество, дало реакция на метамфетамин при полевия наркотест.

В дома на непълнолетния служителите попаднали на още два полиетиленови плика със същата дрога.

Общото количество на открития наркотик е близо 15 грама. Според събраните данни 32-годишният бил основен доставчик на наркотици на територията на Нова Загора, а 17-годишният изпълнявал ролята на дилър. Той събирал предварително поръчките за нужното количество, което набавял от рецидивиста.

По случая е образувано досъдебно производство. Двамата са задържани в рамките на 24часа в полицейския арест. Работата по доказване и документиране на престъпната им дейност продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Червенков

    0 0 Отговор
    bravo
  • 2 Явор

    0 0 Отговор
    Igrach vsichki sa igrachi dokato ne poluchat cherven karton !