Last news in Fakti

5 Юли, 2019 17:56 4 633 14

Вижте ВИДЕО от спецакцията на антимафиотите край Пловдив

  • нелегални цигари-
  • фабрика-
  • труд

Разкрит е и авариен изход - тръба, от който със скейтборд и фенери е било възможно бързото извеждането на работещите в цеха

Вижте ВИДЕО от спецакцията на антимафиотите край Пловдив - 1
снимки: МВР

МВР разпространи видеозапис и снимки от спецакцията на ГДБОП, при която в пловдивското село Труд бе открита една от най-големите до момента фабрики за нелегално производство на цигари.

В операцията са взели участие и служители на ДАНС и Агенция "Митници". На пресконференция директорът на агенцията Георги Костов заяви, че дори опитните му служители били впечатлени от технологията, която открили във фабриката. По думите му, откритите две марки цигари, произвеждани в нея, държат 11 % от контрабандата в страната, според наскоро предоставеното проучване. Произведените цигари били предназначени основно за нашия пазар.

На територията на село Ръжево Конаре пък е открит цех, в който се е извършвало предварителното обработване и нарязване на тютюна. Проведени са претърсвания на 8 адреса, 3 моторни превозни средства, на ремарке, паркирано в Пловдив. Открити са много на брой мастербоксове с готова контрабандна продукция, консумативи за цигари, тефтер, на който се е водело т.нар. "черно счетоводство" за произведеното.

Цехът също бил изцяло законспириран. Отвън видимо нищо не подсказвало, че зад балите сено, подредени по специален начин, има проход, отвеждащ към помещението. Разкрит е и авариен изход - тръба, от който със скейтборд и фенери е било възможно бързото извеждането на работещите в цеха при евентуална проверка.

Вижте ВИДЕО от спецакцията на антимафиотите край Пловдив


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хинов

    14 0 Отговор
    То добре че има клип но на него няма нищо от сорта на екшън.Виждаме едни машини и едни цигари и толкова и някакви маскирани мъже прескачат ограда.Няма -лягай по земята белезници пуцаници гранати ха ха а тук тихооо и кротко !:)
  • 2 Луд

    28 3 Отговор
    Тази модерна фабрика е съществувала до сега без никой да знае?Да ама не.Простто са спрели да си плаща вноските към правилните хора и това е наказателна акция за назидание към всички останали.Или бъркам нещо и държавата е заработила? Да ама не.

    Коментиран от #3

  • 3 Добри

    1 11 Отговор

    До коментар #2 от "Луд":

    Отговаря ти името, Всезнайко.

    Коментиран от #5

  • 4 Ко,ко станало там

    13 0 Отговор
    Май бат Бочко някакъв завод открил?Лентичка рязал.Това е добре.Бачкане и заплати ще има.
  • 5 Луд

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Добри":

    Благодаря!!!
  • 6 Робот

    13 0 Отговор
    Който вярва на милиционерското кино е непоправим олигофрен! Толкова много лъгаха през годините тия негодници, че нищо не заслужават!
  • 7 Лора

    2 4 Отговор
    Това са моите момчета...!!!
  • 8 Tsvetan spasov

    1 0 Отговор
    Dobrede a balite sas seno shto negi proverihte edna po edna ta eptem dase izumish
  • 9 Пак

    5 0 Отговор
    Усмивки от старите ленти! Смях!
  • 10 Bahti

    7 0 Отговор
    Това го е снимал тиквата! Смееех!
  • 11 смятай

    4 0 Отговор
    за справка само такива цехове бълват продукция от порядъка на 10 15 милиона лева на месец ката че ги боли оная работа че са го намерили шеси направят друг
  • 12 Анонимен

    5 0 Отговор
    Тия, като гледам кви бали сено е наредено от вън може и фонд земеделие да си ги спонсорира ли, че гледат крави. А те правели цигари. И как така до сега никой да не е разбрал. 🤔🤔🤔🤔🤔
  • 13 сектант

    3 0 Отговор
    нашите са класици - мп5 9мм и глок 19ки
  • 14 Гледач

    0 1 Отговор
    Ха ха И за какво са я разбили фабриката???Нещастници какво правите ЕВАЛА на КРАВАРИТЕ(САЩ)ТОВА Е ТЯХНА МАРКА .НЕ ТРЯБВА ДА НИ ИНТЕРЕСУВА