Last news in Fakti

5 Юли, 2019 21:16 3 475 17

24-годишен удари и захапа полицай

  • захапан-
  • полицай

Мъжът се нахвърлил с обидни думи и закани за физическа разправа към полицаите, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред

24-годишен удари и захапа полицай - 1

Задържан е 24-годишен за хулиганство и оказване на съпротива срещу полицейски служители. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен.

Инцидентът е станал на 4 юли 2019 година около 22:30 часа в село Реселец. Служители при РУ - Червен бряг са отреагирали на сигнал за нарушаване на нощна тишина. В заведение в центъра на селото установяват 24-годишен от село Буковлък.

Мъжът се нахвърлил с обидни думи и закани за физическа разправа към полицаите, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред. След предупреждение да преустанови действията си и при опит да му бъдат поставени белезници 24-годишният е нанесъл удар с крак на полицейския инспектор и е захапал лявата му ръка.

При задържането му е счупил задно обзорно стъкло на служебен автомобил "Шкода рапид".

Нарушителят е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Червен бряг.

По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.216, ал.1, чл.325, ал.2 и чл.131, ал.2 от НК. Работа продължава разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоше Лудио

    11 2 Отговор
    Оооо йеааааа
  • 2 Давид

    12 3 Отговор
    Направил го е защото си е помислил , че са хора на Мето Илиенски .
  • 3 Гост

    48 2 Отговор
    Онзи ден им дадоха новите шкоди и тоя миндил вече счупил стъклото на едната. Накрая ще лежи 3 дни в ареста и ще го пуснат, а с нашите данъци ще му плащаме за щетите. Трябва да направят един закон да копае на нивата или да чука камъни 3 месеца обществен труд, за да му дойде акъла.
  • 4 Bahti

    22 8 Отговор
    Тия полицайчета, дето ги хрантутим явно само бой могат да ядът. Абе ти си така наречената държава, ако се опитат да те пипнат. Или стреляш или биеш. А освен, че са го били е и Ухапан! Гащници.

    Коментиран от #7, #16

  • 5 hmhmhm

    17 3 Отговор
    добре , че го не е опънал , заднишком ...
  • 6 Бесен Язовец

    27 0 Отговор
    Адвоката ще пледира че е бил гладен!
  • 7 Знаещ

    16 16 Отговор

    До коментар #4 от "Bahti":

    Абе, пич! Що не станеш полицай, да те видя как ще си? ОТВОРКО смотан. Десет минути нямаш на улицата и яко ръсиш мозък.

    Коментиран от #10

  • 8 ВАЖНО

    13 0 Отговор
    Спешно полицаят да бъде ваксиниран против бяс и др. зарази, а тоя да го ваксинират в ареста с каквото имат, защото е особено опасен.
  • 9 Джудже

    13 0 Отговор
    Защо такива опасни индивиди се разхождат без каишка и намордник?
  • 10 Bahti

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Знаещ":

    Ушаците са ми Над нивото! Ххахахаха

    Коментиран от #11

  • 11 Шпека

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Bahti":

    Явно си импотентен или са те шлякали та си толкова възпален, ама то за това цяр няма освен да те повторят.
  • 12 От Плевен

    2 0 Отговор
    Много хапят бре. Сиг плевенчанките като захапят не го пушат. Трябва да я издърпа някой но то така ще ти откъсне онази работа и може да умреш.
  • 13 тез ги знаем

    1 6 Отговор
    200% че не всичко от написаното е вярно .... нарушителя на обществения ред е бил пиян и им е казал нещо и са го блъскали във въпросното стъкло и са му дали да подпише протокола ако не подпише ... бой така работи полицията добре че във варна случката е заснета от камера как гражданина го блъскат -) инак щяха да го осъдят
  • 14 Хаха

    8 0 Отговор
    Душички!
    Веднага 40 дни болничен и 40 дни отпуск !
    Да се възтановят душичките !
    Тъкмо пия кафенце и ги гледам отсреща , спрели един човечец - забравил светлините и се гаврят , а той се припотил целият .Единят слънчеви очила турил - минимум 300 лв като им гледам рамките ,а косата му по дълга от тази на сервитьорката , ефектно зализана назад!
    А шкодичката лъщи , тази е още здрава !
    Чака да му свърши смяната че от 18 е на маникюр .
  • 15 Обявен за общодържавно издирване

    1 0 Отговор
    Полицаите от РПУ Червен бряг и ОД на МВР Плевен по презумпция си го търсят. Това са най-корумпираните и прогнили структури на МВР , съставени изцяло от униформени бандити, ушеви рекетьори, престъпници, хулигани и изнудвачи. Да нападнеш разбойник с пагони не е престъпление. Престъпление е да си безучастен, докато бандитът в униформа те прави на луд.
  • 16 Обявен за общодържавно издирване

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Bahti":

    Не, не е той държавата. Държавата съм аз, ти и обществото. Той не е господ, властта му е дадена от теб, ти му плащаш заплатата с данъците си - не може добичето в униформа да е по-висшестоящо от теб и да бъде третирано като такова. Ако искаш, можеш да накараш ушанките от РП - Червен бряг и обувките да ти излижат. Всичко останало е неправилно, изкривено и изопачаващо тълкуване на закони, наредби и правилници и поредното доказателство за криворазбраната демокрация, в която живеем.
  • 17 КОЧА

    0 0 Отговор
    АБЕ ТИЯ ПОЛИСАИ НЕ ГИ ЛИ Е СТРАХ О ЧОВЕКА ...........................