Last news in Fakti

26 Юли, 2019 16:10 1 470 6

Нагъл обир посред бял ден! Въоръжен с нож задигна пари от църква

  • обир-
  • църква-
  • нож

Полицаите установили, че мъжът отишъл в църквата по време на сутрешното богослужение

Нагъл обир посред бял ден! Въоръжен с нож задигна пари от църква - 1

Полицията в Пазарджик спипа крадец, обрал църква в града. В сряда в полицейския участък бил получен сигнал от свещеника на църквата „Света Петка“ в Пазарджик. Той съобщил, че неизвестен е откраднал немалка сума пари от храма, заплашил е хора, които се опитали да го задържат и избягал. След разследване бил хванат и извършителят – 35-годишен мъж от града, пише trafficnews.bg.

Полицаите установили, че мъжът отишъл в църквата по време на сутрешното богослужение. Застанал вътре като смирен богомолец, но непрестанно следял жената, която продавала свещи. Когато тя излязла от помещението и отишла във вътрешността на храма той решил да действа. Проникнал вътре, за секунди успял да грабне сумата от 700 лева събрани от продажбата на свещи и побягнал. На входа пред църквата мъж се опитал да го спре, но грабителят извадил нож и го заплашил, като така успял да избяга.

Крадецът е криминално проявен, многократно осъждан, включително и с наказания „лишаване от свобода“. Той е задържан за срок от 24 часа като днес Окръжната прокуратура в Пазарджик ще удължи срока на задържането му със 72 часа. Работата по случая продължава, води се полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаса......................

    11 0 Отговор
    ром ром ром ром.......................
  • 2 Емил Шарков еничарското добиче

    3 14 Отговор
    Браво, така се прави! Мачкайте скапаната държава по всякакъв начин и си вземайте това, което ви се полага. Държава няма, всичко е оставено на произвола, вземете си своето. Масово гражданско неподчинение, нарушаване на обществения ред, с особена "дързост и цинизъм", мачкайте и тъпчете клоаката и нейните обитатели!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Main Fürher

    4 1 Отговор
    БНП напред!Да си върнем България!!!
  • 5 мечо

    0 7 Отговор
    какав е смисълат да го направиш? псле две седмици ше трябва спиш с отворени учи,заштото незнаеш кои ушеф рекетиор ониформен бандит и откаде ще се появи. полесно е да обереш някоя баба ,ас така права.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.