Last news in Fakti

9 Август, 2019 14:53 6 923 18

Изрод обра къща и уби кучетата на собственика

  • обир-
  • убийство-
  • кучета

Иззети са проби от животните

Изрод обра къща и уби кучетата на собственика - 1

Служители на РУ–Полски Тръмбеш разследват кражба на пари и смъртта на три домашни кучета в жилище в Полски Тръмбеш. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Велико Търново.

Сигнал за случая е получен вчера в 11,03 ч. Изпратеният на адреса полицейски екип е установил, че в жилището е проникнато без взлом, по данни на тъжителя липсвали 500 евро и 1000 лв. В двора на имота са намерени телата на три кучета, за които стопанинът е полагал грижи.

На местопроизшествието е извършен оглед. Иззети са проби от животните.

По случая е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мартин

    23 5 Отговор
    3-те кучета не отменят нуждата от това да си заключвате вратите. Сега тоя нещастник ще каже, че е видял отворено, било му е студено/горещо /пило му се е вода и е влезнал вътре, а за парите не знае нищо. Ще трябва гражданина да доказва, че е имал пари в тях. Заключ/отключ - 5 секунди, не е голяма драма, не коства много калории, просто го правете.

    Коментиран от #4

  • 2 незнайко

    26 57 Отговор
    Три кучета да пазят 2000 лева !!! Този е бил откачен !!! Браво на извършителя, имам предвид смърта на кучетата. Вече се самозабравиха с тях !!!

    Коментиран от #3, #7, #9, #11, #12

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Nightrunner

    46 3 Отговор

    До коментар #1 от "Мартин":

    Вратата ,било тя и отключена и оградата, на имота, не са за да спрът крадеца, а да покажат на ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ хора, че собственика НЕ ЖЕЛАЕ да се влиза в имота му!
    Не случайно в някои страни всеки пресякъл линията на имота, без разрешението на собственика, подлежи на обстрел без оглед запазване на живота!
    Нооооо ние сме в Булгаристан, където кретените са на почит@№%§!?

    Коментиран от #10

  • 5 Гост

    4 2 Отговор
    Ко Не
  • 6 Патил

    17 1 Отговор
    На мен приятели ми приспаха кучето (за урок), само и само да ми докажат, че с него или без, който е решил ще влезе. От тогава разчитам и на други охранителни мерки.
  • 7 Джудже

    29 0 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    Трябва да се лекуваш. То бива фобия от животни, но твоята е за лечение. "Браво на извършителя"!!! Помисли малко с това раздирано от страхове мозъче, че кучетата са били убити в частен имот който са охранявали, а ако стопанина е бил там и него ли е трябвало да убият, че има кучета!!! Значи не е виновен престъпника за обира свързан с убийство (дори на домашни животни), а собственика, че отглежда такива!!!!

    Коментиран от #13

  • 8 Деа знам

    16 1 Отговор
    Дано този урод да умре в страшни мъки...
  • 9 Антонн

    28 0 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    На какво викаш браво ,това е обир ?
    Днес е убил кучета утре ще влезе у вас и теб ще утрепе.
  • 10 Мартин

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Nightrunner":

    Съгласен съм с теб, споделям правна теза с която хора са се измъквали. Като някакъв известен автоджамбаз каза, че колата била отворена, а той бил премръзнал, таман се влезнал да се стопли и понеже го дебнели, ситуацията се е развързала веднага, той не е успял да запали двигателя веднага и си го пуснаха.
    Също така никой застраховател не би ти изплатил каквото и да е, ако не си заключил - било то къща или автомобил.
  • 11 Александра

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    "Браво" на гей парадите,"браво" пияните шофьори,"браво" на убийците. Това ли имате предвид?
  • 12 ...

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    Да ти препоръчам психиатър? Имаш нужда, избиваш комплекси.
  • 13 Хайл

    5 16 Отговор

    До коментар #7 от "Джудже":

    Те и прасетата ги набедиха за чумави и ги избиват и то с хиляди но не ревеш за тях а за кучетата...ако си виетнамец ще те разбера

    Коментиран от #14

  • 14 Джудже

    11 0 Отговор

    До коментар #13 от "Хайл":

    Не не съм виетнамец, а българин и за това смятам, че кучето има различно предназначение от прасето. В статията става въпрос за обир и убийство на кучета, а не на прасета, но ако идеята ти е да тролим, част от коментиращите се справят много добре, а аз нямам талант като техният.

    Коментиран от #15

  • 15 Версии в повече

    14 0 Отговор

    До коментар #14 от "Джудже":

    Кво им обясняваш на тия неадреаталци,кучето има особен статут още при прабългарите,все пак е изобразено и на Мадарския конник
  • 16 Гост

    4 0 Отговор
    Има по-висши сили от хората. Те виждат вс. Безнаказаното убийство е грях. Всяко зло се връща като бумеранг. Всеки си плаща за греховете. Обезверили сте се. И сте станали безбожници. И не е това че хората са бедни и прочие. Има и по-бедни и от нас и пак са мн по-сърдечни и добри хора. Друг е проблема.
  • 17 1122

    4 0 Отговор
    Само мечи капани му е майката.Скриваш два ,три и като се хване и го чуйш да вие като вълк,отиваш при него и сядаш и започваш да го питаш какво прави у вас.И като не иска да ти каже ИСТИНАТА ЗА ПОСЕЩЕНИЕТО СИ,тогава пускаш кучетата!Иначе няма управия в тази БАНДИТСКА ДЪРЖАВА където бандитите се прикриват един друг със създадените ОТ ТЯХ закони!
  • 18 Мария Кънева

    1 0 Отговор
    Много мечи капани ще се продадат, супер идея!