Last news in Fakti

20 Септември, 2019 13:50 7 625 3

Задържаха 59-годишна жена в Шумен за сводничество

  • шумен-
  • проституция-
  • сводничество

Гражданката склонявала към проституция 36-годишна местна жителка

Задържаха 59-годишна жена в Шумен за сводничество - 1
Снимка: МВР

59-годишна жена от Шумен е задържана след проведена полицейска операция по противодействие на престъпления срещу личността, съобщиха от ОДМВР-Шумен.

Установено било, че гражданката склонява към проституция или блудствени действия 36-годишна местна жителка, адресно регистрирана на бул. "Славянски" в града.

За извършеното престъпление по чл. 155 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзор на районната прокуратура в Шумен.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро утро.

    20 4 Отговор
    Целия град е пълен със такива обявите в Адам и Ева пращят от месо за град Шумен полицията много лесно може да си свърши работата но неиска та нали и полицаите разнообразяват с нови бройки.
  • 2 Истината

    8 4 Отговор
    Това е капитализма ,мизерия и проституция ,капитализма трябва да бъде забранен със закон ,всички антикомунисти и престъпници да отиват в затвора
  • 3 Не давате името

    1 2 Отговор
    Значи е от кандидат-българите! Всичко е ясно!