Last news in Fakti

23 Септември, 2019 11:00 1 307 2

Цяла нощ разпит за барикадиралия се в "Овча купел"

  • овча купел-
  • разпит-
  • полиция-
  • задържан

Очаква се с прокурорска мярка да бъде отведен в психиатрично заведение

Цяла нощ разпит за барикадиралия се в "Овча купел" - 1
Снимка: БГНЕС

Цяла нощ продължи разпитът на 57-годишния мъж, който в събота се барикадира в дома си в столичния квартал „Овча купел”. Той беше обезоръжен малко след 19 часа в неделя, когато отряд „Кобра” нахлу в апартамента му, припомня novini.bg. Преди това преговорите с психолози продължиха повече от 20 часа. Мъжът беше прегледан от екип на Спешна помощ.

При прегледа той е бил спокоен и уравновесен и не се е наложило да бъде хоспитализиран, съобщават властите. Очаква се с прокурорска мярка да бъде отведен в психиатрично заведение.

По информация на Нова телевизия мъжът страда от биполярно разстройство и шизофрения, лежал е и в психиатрия. Сигналът към полицията е бил подаден от шеф на охранителна фирма, в която преди време мъжът кандидатствал за работа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психо

    2 1 Отговор
    Пари, пари и пак пари за псхиологично и психиатрично здраве! Много трагични случаи и инциденти може да бъдат избегнати, ако болните се лекуват. Така се спестява и от ресурса на службите, дето вместо да зе занимават 24 часа с един болен човек, можеше да са полезни за други по–тежки ситуации. Браво, че се справиха отлично, но човекът е за лечение.
  • 2 и кво разбраха

    0 0 Отговор
    че е луд