Last news in Fakti

26 Септември, 2019 14:48 10 361 15

Пуснаха Димо Флорината от ареста, засякоха го в Пловдив

  • флорината

Последно той е бил засечен със съпругата си в неделя, като дамата е управлявала скъп джип

Пуснаха Димо Флорината от ареста, засякоха го в Пловдив - 1

Пловдивчанинът Димо Петров – Флорината, собственик на разбития бар "Мулен руж" в Слънчев бряг, вече е вън от ареста. Пловдивчани обясниха пред TrafficNews, че са засекли 50-годишния мъж в града под тепетата.

Последно той е бил засечен със съпругата си в неделя, като дамата е управлявала скъп джип, а той е бил на пасажерската седалка.

В края на август полицията и Специализираните полицейски сили щурмуваха заведението, намиращо се срещу бившата дискотека "Оксижен". Качулките нахлули, докато в „Мулен руж” е било пълно с клиенти, консумиращи платена любов. Десетте танцьорки били спипани в пика на работата си, докато активно се трудели върху клиентите.

По време на продължилата около 3 часа и половина операция е извършено и претърсване. Иззета е тетрадката, на която са описани приходите от публичния дом – с цени на секс услугите и тяхната бройка.

Танцуващите проститутки заработвали по 100 лева на сеанс, който продължавал 15-20 минути. По преценка на момичетата можело да се удължава времето за удоволствие, което обаче било свързано с увеличаване на тарифата.

50-годишният предприемач върти нощни заведения по летни и зимни курорти, има едноименни еротик барове в Слънчев бряг и Банско, познат е на полицията, а съвсем скоро ще стане и клиент на Темида.

През 2018 година Флорината бе задържан в Банско, при полицейска операция в тамошния "Мулен Руж". Той бе освободен срещу гаранция, а делото срещу него вече е в съда. До 20 000 лв. на вечер е достигал оборотът на стриптийзьорките от бара в Банско.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    60 1 Отговор
    За пръв път виждам надуваема кукла мъж!!!
  • 2 ГешеФ

    60 1 Отговор
    Начи БОП-а ги хваща а ЦаЦаратУрата ги пуска хмм? :(

    Коментиран от #14

  • 3 гост

    19 0 Отговор
    чета "засекли" и си помислих че едни едри момчета са го хванали, а то било друго... жалко...
  • 4 ЦСЗ

    34 0 Отговор
    а жената защо не е панделата.. тя също се е облагодетелствала от кървавите пари и със сигурност е знаела какво става?
  • 5 Тишо Джурналистъ

    20 0 Отговор
    Предприемач?????????!!!!!!!!!??????!!!!!!!!
  • 6 Ivan

    30 1 Отговор
    В мутрогария няма осъдени престъпници. Престъпността не е забранена а платена, т.е. плащаш си и си невинен.
  • 7 Дебелия

    12 1 Отговор
    В цялн свят лятото а и зимата хората ходят по курорти да распускат. Едни спортуват, други пият, трети друсат, но на всички им се чука. И на жените и на мъжете. Тези който ги лързи да се свалят по баровете отиват на бардак.
  • 8 гост

    17 1 Отговор
    Представете си колко им е неприятно на всички участници в акцията, арести, разправии, риск, а накрая съдията го пуска да си ходи и да си върти криминалните занимания с пълното съзнание, че ще го прави. Разбирам да са му сложили 200-300х.лв гаранция, за да има възвръщаемост в бюджета ако не изпълни разпоредбите, но вероятно са му сложили 5-10х.лв, които за него са една разточителна вечеря.
  • 9 Циркове

    13 1 Отговор
    на Цацаратурата и това е резултата! Да са ви честити Цацаров и Гешефтаров!
  • 10 БЪЛГАРИНА

    9 0 Отговор
    НАДУВАЕМ ЖИГУЛ...
  • 11 КОНЪР

    6 0 Отговор
    TOA TRAV.STIT SAM GO BIL NE SE BESHE NADUL TAKA

    Коментиран от #13

  • 12 Мартин

    13 0 Отговор
    Скандално, за пръв път пускат престъпник на свобода. Скандално! Те така пуснаха и Брендо преди време, още го търсят, а той горкият междувременно си купува имоти из България.
  • 13 Инспектор Мадуро

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "КОНЪР":

    И ко ся след като се е надул повече ли се бие?!
  • 14 Пуснаха го

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГешеФ":

    Пука му дреми му той е направил десетки милиони Каква ще е съдбата на ченгета работели за него Кога ше бъде съден 20 хил.лева гаранция един надник Този се съмнявам са бъде осъден
  • 15 Аполо

    2 0 Отговор
    Абе хора научете се да пишете. Направо съм смаян, колко неграмотно се коментира