Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 16:32 2 916 6

1 г. строг затвор за мъж, шофирал с фалшива книжка

  • затвор-
  • фалшива книжка-
  • шофьорска книжка-
  • гурково
1 г. строг затвор за мъж, шофирал с фалшива книжка - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

39-годишен мъж от град Гурково влиза в затвора за една година заради шофиране с фалшиво свидетелство за управление на моторно превозно средство.

По споразумение, одобрено от Районен съд – Казанлък, на Ю.Ж. е наложено наказание от една година „лишаване от свобода“ при първоначален „строг режим” и „глоба“ в размер на 1000 лв.

Провинилият се е осъждан за кражби, а последната му присъда е за шофиране на моторно превозно средство с фалшиво свидетелство за управление. За периода от 2001 г. до 2018 г., Ю.Ж. е административно наказван по 5 наказателни постановления за нарушения по Закона за движение по пътищата.

Осъдителното споразумение, постигнато в съдебното производство, не подлежи на обжалване и е влязло в законна сила.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ::P

    0 2 Отговор
    :):):):)
  • 2 За милиони НЯМА ЗАКОНИ

    10 1 Отговор
    Несебъррския "бос" за камара провинения, няма проблем!!!!! Интересно, ама то да беше само той такива в БГ са ХИЛЯДИ
  • 3 гост

    6 3 Отговор
    Ами този е някой циганин без възможности да плаща, може дори да му е по-добре в затвора да го хранят и поят, да се къпе и да има телевизия. За плащачите няма ефективни присъди, няма завършени дела. Ето, един приятел отдава строителна техника и затъна с десетки хиляди левове дълг от голяма строителна фирма, води дела, 3 години, макар че има фактури за всичко и накрая онези плащат на съда, делото отива някъде по бюрата и придвижването му спира, това е. Няма да си види парите. Голямата фирма е по-склонна да плати 10х.лв на съда да забатачи делото, вместо 50х.лв на фирмата, която го отнася. Когата отговрните лица са свързани с мафията, кой да ти помогне в търсене на правото? Ние не сме мито демократична, нито правова държава. Всеки поживял повече и имал контакт с институциите по сложни въпроси ще ти го каже.
  • 4 999

    0 1 Отговор
    ПРИ МАНАФИТЕ В ЗАТВОРА,ДА ГО ОБУЧАТ ДА КАРА ЦЯЛА НОЩ!
  • 5 Па единманго

    3 0 Отговор
    за трима затрити на пътя получи условна...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.