Last news in Fakti

15 Октомври, 2019 08:08 6 207 9

Мъж стреля с газов пистолет на велоалея в Бургас

  • мъж-
  • бургас-
  • газов пистолет

Бургазлията е задържан за срок от едно денонощие

Мъж стреля с газов пистолет на велоалея в Бургас - 1

42-годишен мъж е стрелял с газов пистолет в Бургас. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

На 14 октомври около 20.30 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за изстрели от газово оръжие, произведени на велоалеята пред дом № 42 А на бул. "Захари Стоянов".

Установено е, че изстрелите са произведени от 42- годишен бургазлия спрямо негов 48-годишен съсед по повод разменени лични реплики. От инцидента няма пострадали.

Бургазлията е задържан за срок от едно денонощие, като е иззет газовият пистолет и боеприпаси към него. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666®

    5 8 Отговор
    И как са знаели, че оръжието е газово? Приемаш го за въоръжен терорист и си изпълняваш служебните задължения. След няколко часа ще го пуснат, а след няколко дни пак ще се прави на мъж.
  • 2 Генерал

    11 2 Отговор
    Или журналистите са природно тъпи, или това качество се придобива пред0 клавиатурата. Не откриват никаква разлика между огнестрелни и не огнестрелни оръжия. Не знаят, че изстрел с газ-сигнален пистолет със звуков патрон не е по опасен от средна пиратка. Ако някой беше хвърлил три пиратки на велоалеята, така ли щяха да реагират околните ? Единствения проблем е външния вид на оръжието, което по някога копира 1:1 истински оръжейни модели. Това има възпиращ ефект, но е нож с две остриета. Има и доста реалистични детски играчки и пневматични оръжия.
  • 3 Жерар

    7 1 Отговор
    Този, който е правил монтажа на снимката никога не е стрелял с истински пистолет. В този етап на изстрила най-малкото рамата се е отцепила на зад леко. Газовете и изобщо всичко, включително куршума са нереални. Да не говорим, че в статията става дума за газово оръжие.

    Коментиран от #7

  • 4 Цар Вул

    4 1 Отговор
    Съд за престъпника насочил огнестрелно оръжие срещу невъоръжен човек!Идентичен случай стана и с мен през октомври 2016 година!Престъпника нито беше задържен,нито съден!Напротив:Прокуратура,следствие и полиция всячески се опитват три години да го оправдават и извиняват,че виждате ли аз съм го нападнал и то с цял арсенал - щанга,ключ за гуми,лъскаво желязо!Даже стигнаха до абсурда прокурорът да твърди,че не е имало заплаха за убийство от негова страна!А бяхме само тримата:аз,жена ми и престъпника!!Изкараха го световен шампион по бягане на 400 метра-бягане без препятствия само,за да разговаря с мен,но....с пистолет в джоба!!Дори прокурорът има наглостта да напише:"Никой от тримата не говори,/Цветан аз/,че е имало заплаха за убийство,освен:Иван/престъпника/и Керка/съпругата ми/"!Значи веднъж НИКОЙ!!А СЛЕД ТОВА ПРЕСТЪПНИКА И СЪПРУГАТА МИ!!!Това е цинизъм стигащ до престъпление от страна на прокуратурата!!След отвода от моя страна отново номер!Този път с това,че аз внасям Молбата за отвода в 10.00 часа,а прокурорчето си подава самоотвод в 9.00 часа в деня на внасянето на Молбата с мотива,че не е непредубеден??!!!А къде беше същият прокурор цели две години да каже това нещо??Явно като онзи герой на Чудомир,който си подписал сам молбата за напускане и после тръгнал по просия и да продава шерденчета,момици и други по кръчмите и да слуша наследника си да пее:"Ах,съдбо съдбо що си тъй решила"!!Тези случай в Бълхария са неизброими!!Като онзи доктор/майна/убил човек с
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тайсън

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Жерар":

    Ей голем разбирач, паун
  • 8 да се знае

    5 0 Отговор
    Напълно законно може да използваш газов пищов за самоотбрана Това до някаква степен възпира нападателите
  • 9 Бондюрант

    1 0 Отговор
    Значи, аз имам 2г условно за това, че имам газов пистолет, който никога не съм вадил и показвал от под блузата си, просто беше без муфа, случвали са се дори яростни панаири и пак не съм го вадил и използвал, поради начина по, който съм възпитаван. Нося го, защото през 2013 имаше нападение по особено специален начин срещу мен от маскирани лица, които по чудо неутрализирах с голи ръце и понеже имах изкаран курс на 18г още, за огнестрелно оръжие за самозащита, 3 пъти в рамките на 10г ми отказваха от КОС да ми дадат разрешително с чисто досие и опасност за живота ми, защото не съм бил фирма и премиера бил издал заповед на частни лица да не се дават разрешителни за бойно оръжие, затова взех газов и си го носих, за да не изпитвам пак чувството във входа на животно на заколение като през 2013....Това нормално ли е господа безмаду*ести олигофрени?!?! Защото имам средство за самозащита при проверка на police 2г без мърдане, работа и окипазяване на личноста.. Който не разбира и е против истинските мъже да имат правото да защитят семейството и собствената си личност чрез оръжие от първата световна, в ядрената микропроцесорна изкуствено интелектуална ера, му пожелавам периодично да му се случва това, което се случи на мен! Приятен манеж ви пожелавам