Last news in Fakti

4 Декември, 2019 14:29 3 843 1

Екшън с арестант, избягал от полицейско управление в Плевен

  • избягал-
  • арестант-
  • плевен-
  • полицейско управление

32-годишният духнал в момента, в който му свалили белезниците

Екшън с арестант, избягал от полицейско управление в Плевен - 1

На 2 декември 2019 година около 18:20 часа полицейски служители конвоират 32-годишен от Второ РУ - Плевен до сградата на Първо РУ - Плевен. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен.

При приемането на задържания в арестното помещение са му свалени белезниците, за да предаде всички опасни за живота и здравето му предмети от облеклото си.

32-годишният тръгнал да бяга по стълбите на полицейското управление в посока на изхода. Напуснал сградата и бягайки се насочил към близките жилищни блокове.

Последван е от полицай и е заловен на метри от полицейското управление. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.270, ал.1 от НК. Уведомен е прокурор от Районна прокуратура - Плевен.

Продължава работа разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Xaxa

    6 0 Отговор
    Мале колко сте зле... 😂😂😂😂