Last news in Fakti

16 Януари, 2020 17:01 2 321 29

Мъж поръча убийство на куче, ухапало го

  • поръчка-
  • поръчител-
  • убийство-
  • куче

Поръчителят и извършителят са задържани

Поръчителят на убийство на куче в Гулянци, област Плевен, е задържан за 24 часа от полицията, заедно с изпълнителя на екзекуцията, става ясно от съобщение на пресцентъра на МВР.

Към 15:20 часа вчера в полицията в град Гулянци е съобщено за 62-годишен мъж, ухапан от куче, открито по-късно умъртвено. След незабавни оперативни действия е изяснено, че животното е умъртвено от 33-годишен, а поръчител е пострадалият. Извършен е оглед на местопроизшествието.

И двамата мъже са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Работата по случая продължава. Сезирана е прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    52 5 Отговор
    Свършил работата на институциите, които ги няма!!!
  • 2 bovjcxg

    37 0 Отговор
    А ромлянина от вчерашната статия, който биеше падналия на земята кон той задържан ли е ?
    Ако не е задържан, защо не е задържан ?
    Защото не може да се мери с два различни аршина. Каквото е за едните, такова е и за другите.
    Нали законите са за всички или има разлика кой българин и кой ром?

    Коментиран от #11

  • 3 Jeep

    20 0 Отговор
    Там не бяха ли предимно лилав металик местното население?
  • 4 БГ е кочина

    5 9 Отговор
    😘😘😘😘😘😘😘😘
  • 5 Боли ме главата на хуя

    3 11 Отговор
    За бг

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 8 Отговор
    поредният психопат

    Коментиран от #13

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    то и в ГРАД ПЛЕВЕН един с бяла брада стреля по бездомни кучета има го в фейса
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 2 Отговор
    а побойника на кончето от БЛАГОЕВ ГРАД задържан ли е
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 4 Отговор
    тия са чудовища
  • 11 Анти ром

    29 1 Отговор

    До коментар #2 от "bovjcxg":

    Пич, стига с това "ром", моля. Той е ЦИГАНИН! Ром се пие, циганин се б.е!
  • 12 Потърпевш.

    24 5 Отговор
    Брееее какви закони измислят тия идиоти то човек да го е истрах нощно време да излезе навън. 2000 год и аз имах такъв случай свърших цигарите и вечерта в 23 часа отидох да си купя до денонощният магазин и навършване до един блок ме нападна едно зло псе добре че носех голям автоматичен нож в себе си кучето ме захапа за крака а и беше голямо натова отгоре и аз го ръгнах отдолу в стомаха и то като се дръпна стана прорез почти до гръбнака му то почна да скимти и червата му изтекаха по земята умря за миг и аз даже неповярвах прибрах се в вкъщи и след няколко дена човекът който хранел тоя помияр бил журналист към вестникът в нашият град и явно някой ме е видял и познал и тоя е разбрал че съм аз и във вестникът писал че съм убил кучето за удоволствие направо откачих идеше ми да му скъсам главата на тоя идиот първо му оправих колата а после случайно след няколко месеца и тои ми попадна в тъмното теглих му един хубав бой даже му начупиш очилата и му ги наврях в устата че има всякакви психопати природозащитници.

    Коментиран от #16, #20, #22, #24

  • 13 Алфа Вълкът

    7 6 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Психо си ти! Това да не ти е чат?

    Коментиран от #15

  • 14 Коко

    20 2 Отговор
    Добре са го утре пали този помяр. По същия начин може да нападне и дори убие дете. Аз бих направил същото
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 13 Отговор

    До коментар #13 от "Алфа Вълкът":

    днес котенце утре кученце после детенце тия са психопати садисти но има господ
  • 16 до потърпевш

    4 11 Отговор

    До коментар #12 от "Потърпевш.":

    скоро на психолог да сте ходили как ще биети човек без аи да има причина та вие оговаряте на профил психопат социопат и садист но оня горе гледа бавя не забравя

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Необразован

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "до потърпевш":

    Колега, колко време си ходил на училище?
  • 18 Потърпевш.

    14 1 Отговор

    До коментар #16 от "до потърпевш":

    Защо съм набил журналиста ли, защото такъв може да те вкара в затвора за нищо. Това куче е нахпало много хора а тоя е продължавал да го храни и да не му пука. Ако беше станала сега тази случка а не преди 20 год. както и тоя писал за мен че съм убил кучето за удоволствие щях да лежа в затвора заради един помияр и най вече заради тоя болен мозък журналиста в момента който наръгах кучето то ме беше захапало за крака а какво трябваше да направя докато кучето ме хапеше???

    Коментиран от #19

  • 19 ДО ПОТЪРПЕВШ

    0 8 Отговор

    До коментар #18 от "Потърпевш.":

    болен мозък не се бие а се лекува ще ти кажа едно ти ако си наранил примерно човек или някой болен то знай има карма и всичко се връща нищо в природата се не губи
  • 20 Ебаси идиота

    5 7 Отговор

    До коментар #12 от "Потърпевш.":

    За първи път виждам такова изречение. Ти, приятелю си психопат, на всичко отгоре страдаш от логорея (логорея =словесна диария). Лекувай се.
  • 21 Йозеф

    12 1 Отговор
    Кучето е куче, когато е на каишка, в края на която има човек. Без каишка кучето е ходеща опасност, която може да убие човек. Знайте си правата - когато ви нападне куче закона ви позволява да се защитавате с ВСЯКАКВИ средства. Просто уведомете полицията, че сте се защитили при нападение от куче, ВЕДНАГА след инцидента. След това кучераста като се оплаче, че някой му е убил кучето ще бъде подведен под отговорност. Тезата за жестокост, целият малоумен ЗЗЖ не действа при хипотезата за неизбежна защита.
  • 22 Шамара

    5 7 Отговор

    До коментар #12 от "Потърпевш.":

    В 23.00 часа на колко ракий беше? И след 20- сет години наби журналиста той сигурно е бил на 75 а ти на 40?Ами ти за мен си един злопаметен извратеняк.
  • 23 Шаран БГ

    7 3 Отговор
    № 21 "Йозеф" е написал най-точно кога кучето е куче и кога е звяр. Като домашно животно то има точно определени функции и за мен са непонятни кучкарите, които / например/ на 7-я етаж на жилищен блок гледат такова животно / от любов/. Естествено, че когато към животно храниш "любов неповторима", а към съседа си / какъвто ще да е / животинска злоба, в теб има нещо сбъркано....... Властите не трябва да допущат по улиците на населените места / без значение - малко селце или огромен град/ да ходят безстопанствени кучета !! Тези двамата / поръчител и изпълнител/ кучемразци, вероятно са доста ограничени хорица, щом са допуснали да им се развяват гащите из полицейските участъци! При сегашните / за мен безпорно/ тъпи правила при общуването с домашните животни, има поне десетина способа да унищожиш един помяр мирно и тихо , дори и ти сам да не знаеш как е свършил земния си път "домашния любимец" !!
  • 24 поне си признай

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Потърпевш.":

    че не те е хапало,а най те е евало кученцето!
  • 25 vasik atanasova

    2 10 Отговор
    ДНЕСКА КУЧЕ УТРЕ ЧОВЕК

    Коментиран от #26

  • 26 Потърпевш.

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "vasik atanasova":

    Ами нека тогава и теб те нападне някое псе и почне да те хапе и наоколо да има само природо защитници които само да му се молят да те остави докато ти умираш вие сте болни мозъци природозащитниците не се учудвам затова и такива като вас правят секс с кучета .
  • 27 факт

    0 0 Отговор
    ако беше за политик щяха да го наградят!
  • 28 тата

    0 0 Отговор
    Аз нямаше да го убия - като ме ухапе ги спуквам от бой!
    После няма да смее да ухапе и нападне никой!
  • 29 Public Owner Sofia SkinHead 14 88

    1 0 Отговор
    Скоро очаквайте "мъж поръча на жена си, да убие комар. Поръчителят и извършителят са задържани"

    Къде бяхме преди 100 години като се пееха антиеврейски песни във всяка кръчка в България, къде сме сега, когато не можеп да убиеш един паразит, било то циганин или псе което разнася болести! Разбира се кучкарите или по-точно кучерастите са на мода и квичат как кучета, плъхове и хлебарки бил и те ХОРА и носело ДУША и не трябвало да бъдат тормозени. А хората умрели от кучешка тения според тях не са хора, а носят кучешка душа или нещо от сорта. Затова бой и убиване за всички паразити. А който не ги бие и убива и той е част от проблема и заслужава същото - "който не мрази турция и турция, да знае, че е мразен от мен" - Любен Каравелов