Last news in Fakti

11 Март, 2020 15:11 3 246 4

9 арестувани при акция в Девня

  • арестувани-
  • акция-
  • девна

Общо са иззети марихуана – 26.14 гр, и производно на амфетамин – 9.03 гр

9 арестувани при акция в Девня - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Вчера на територията на град Девня е проведена масирана полицейска операция под ръководството на Окръжна прокуратура - Варна. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Варна.

По време на полицейските действия са претърсени шест адреса и два леки автомобила. За срок до 24 часа, са задържани девет мъже и жени на възраст между 25 и 45 години, част от които са добре известни на органите на реда.

При претърсванията са иззети различни по вид наркотични вещества, дозирани в пакетчета, електронни везни, мобилни телефони и пари. Общо са иззети марихуана – 26.14 гр, и производно на амфетамин – 9.03 гр.

По случая е образувано досъдебно производство. На шестима от задържаните ще бъдат повдигнати обвинения. Работата по документиране и доказване на извършените престъпления продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    8 0 Отговор
    Много наркотици са конфискували. Девня да не е депо за разпределение из цяла България.
  • 2 Дебелотоягов

    7 1 Отговор
    Аман бе!!ГОЛЕМА АКЦИЯ ЗА САМО 25 ГР. ОБЩО И ТО-НИСКОРИСКОВИ,ХАПЧЕНЦА И МАРИХ....АКО ИКОНОМИСТ СРАВНИ УПОТРЕБЕНИТЕ СРЕДСТВА,ПАРИ И НЕРВИ,ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ,ЧЕ СА "КЯРИЛИ" СТОКА ЗА общо към 300 лева/20 хапчета и десетина грама марихуана,/,а СА ИЗХАБИЛИ ЧОВЕКОДНИ НА МВР, ОХРАНА,ТЕХНИКА,БЕНЗИН..И Т.Н ЗА 10-15 ХИЛЯДИ ЛЕВА!!! Това на Запад се води "ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА"...А не включвам загубеното време за следващите предварителни производства,дела,адвокати,съдии,прокурори,съд. охрана..и неизброими нерви,дописки на "мисиркитие"във пресата...Таман още три пъти по толкова!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ЕПОХАЛНАТА ЕФЕКТИВНОСТ!!! ДЕРЗАЙТЕ ЮНАЦИ!!! МАЧКАЙТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!!!
  • 3 qwerty

    1 0 Отговор
    Ей туй е да си прост. Как ще го пуснеш в бюлетин бе?
  • 4 Тодор Живков

    0 0 Отговор
    Ще ме търсите мишки малки,ако бях на власт и тоя вирус отиваше в Белене и Скравена камо ли тия смешни диларчета