Last news in Fakti

5 Май, 2020 13:11 3 271 6

Издирват изчезнала преди две седмици жена (СНИМКА)

  • изчезнала-
  • издирвана

Страда от шизофрения, поради което близките ѝ не предполагат къде може да е отишла и защо е излязла

Жена от асеновградското село Конуш е в неизвестност от седмица. 59-годишната Диана Баръмова е видяна за последно на 27.04.20 г. Тогава тя е била на гости на племенницата си Мария Йорданова, чиято къща е разположена в непосредствена близост до нейната.

Никой не е виждал Диана от следобедните часове на същия ден. Знае се само, че е излязла от дома си в черно облекло - без връхна дреха, само по блуза и обута в джапанки.

В себе си жената не носи нито лични документи, нито пари.

Страда от шизофрения, поради което близките ѝ не предполагат къде може да е отишла и защо е излязла.

Диана е живяла с майка си до преди около месец, когато тя е починала и 59-годишната жена е останала сама у дома си. Още в същия ден е сигнализирано в РУ - Асеновград за изчезването ѝ.

Полицейските служители са извършили претърсване на целия район около село Конуш и продължават да я издирват. Проверено е дали не е отишла в пловдивската болница, в която се води терапията ѝ, но и там не е открита.

"Когато се видяхме за последно изглеждаше добре и по нищо не личеше, че може да се случи нещо подобно", казва племенницата ѝ Мария. И допълва накрая, че ежедневно и почти постоянно е имало кой да наблюдава и да се грижи за Диана.

Издирват изчезнала преди две седмици жена (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    2 7 Отговор
    щте ви я намера срещо 2000 лева и ремонт на кащата сас сретства от даржавата
  • 2 шундурко

    1 0 Отговор
    БАЦЕ?
  • 3 мечо

    2 5 Отговор
    махнете тази снимка на патрулка отт снимката искам поне веднаж вав живота си да распарчетосам една такава кола докато ниякои полицаи гледа

    Коментиран от #4

  • 4 Имаш

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "мечо":

    да си връщаш за това, че полицайте системно те разпарчетосват в районното ли?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.