Last news in Fakti

29 Юни, 2020 19:19 3 858 23

15 години затвор за мъжа от Куртово Конаре, убил годеницата си

  • куртово конаре-
  • илиян рангелов-
  • милена динова

Илиян Рангелов пробол Милена Динова с нож в гърба от ревност

15 години затвор за мъжа от Куртово Конаре, убил годеницата си - 1
Снимки: БГНЕС

15 години затвор получи Илиян Рангелов от Пловдивския окръжен съд. Мъжът бе признат за виновен за убийството по особено жесток начин на годеницата си Милена Динова от Куртово Конаре.

Рангелов ще трябва да заплати и по 180 000 лева кръвнина на всеки от родителите на Милена.

Делото срещу Ранделов се разгледа за втори път от Окръжния съд в Пловдив, тъй като ВКС го върна за преразглеждане. Първият път Илиян получи 14 години затвор, която присъда бе завишена с 2 години от Апелативния съд в Пловдив.

Убийството стана на 28 декември 2016 г. в Куртово Конаре. Рангелов пробол Динова с нож в гърба, когато момичето тръгвало за работа – нощна смяна.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абсурдистан

    46 3 Отговор
    В истинските държави, които наистина имат правосъдие, този щеше да лежи доживот, без право на помилване. Да не говорим, че в уж най-демократичната Америка, все още има смъртно наказание. Я ми кажете, от къде ще се вземе обезщетението, пак от нашите джобове, нали?

    Коментиран от #18

  • 2 гларус

    16 3 Отговор
    Това е срам за българското правосъдие .След 5 години изрода е вънка
  • 3 Ххх

    28 1 Отговор
    Ще излежи половината, другата половина сигурно ще му опростят за добро поведение, като на Джок Полфрийман. И, за жестоко убийство след 7 - 8 години - на свобода. С две думи - престъпник да си в България на днешно време. Правата ти са гарантирани отвсякъде. Пък жертвите на престъпления кучета ги яли. "Да духат супата" - както казваше Любо Пенев / Чичовото.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 3 Отговор
    психопат садист изрод
  • 5 месара

    19 3 Отговор
    дали ше слага перука до като го лашкат в затвора ?!
  • 6 4567890

    13 5 Отговор
    АС КО БЯХ УТРЕПАЛ МОЙТА НАВРЕМЕТО ЩЯХ ДА СЪМ ИЗЛЯЗЪЛ ПРЕДИ 10.
  • 7 Като се обърне каруцата пътища много

    17 5 Отговор
    За съжаление момичето няма да се върне от гроба и тежко на родителите му, и аз съм родител и да не дава господ някое такова обремено с ревностна болест момче да и отнеме живота, а иначе той ще излезе след 7-9 години за добро поведение, ще е осъзнат, помъдрял, и остарял духовно и физически, и много ще иска това никога да не се е случвало, но за съжаление ще го носи до живот това бреме, даже няма да е зле да се моли за прошка всеки ден на гроба и, но всичко с времето си.

    Коментиран от #10, #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Българина

    7 1 Отговор
    До живит или смъртна присъда, родините да избират, това трябва да влезе в НК ! Само така др човешки животи ще бъдат соасени
  • 10 Ххх

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Като се обърне каруцата пътища много":

    Много си наивен. Направо по детски. Добре е да вярваш в доброто, но това ще те вкара в заблуда, няма да ти помогне. А според мене престъпникът нито ще се поправи, нито ще се превъзпита. Просто ще добие още престъпни навици. И ще излезе на свобода с потенциални наклонности за нови тежки престъпления.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 11111ew

    8 1 Отговор
    Това го знаем но не знаем най важното-колко години и вообще ще имали затвор-наказание и възмездие за тези които най много и вече го заслужават а именно главните мафиоти ръководещи нещастната ни държава BULGARIA ????????????? И за този който подава всички обвинения а де факто той е един от най главните Мутри на БГ !
  • 13 Алоо колега

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Един шофьор":

    Мария вчера започна работа в писалнята! Мислиш ли че тя има нещо общо с триенето! Много си далеч от истината! Като постоиш в сайта ще разбереш че друг дърпа конците! Момичето просто си върши работата! Така че не я обиждай!
  • 14 San Diablo

    5 2 Отговор
    Най-справедливото наказание за убийство е смърт!
  • 15 РЕАЛИСТ

    2 1 Отговор
    Абе, ако не ме лъже паметта момата излезнал в 12 часа посред нощ и двама хъшлаци я чакали в тъмна уличка. После започнаха да пишат, че отивала нощна смяна в Liebher. Някой , ако работи там, би ли казал има ли нощна смяна започваща в 12 часа?

    Коментиран от #23

  • 16 Реалист

    3 1 Отговор
    А колко струва живота на безобразен съдя? 16 години и освобождаване след 5 за добро поведение?
  • 17 vasik atanasova

    7 1 Отговор
    КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДА УБИВАШ ВЕ
    ТИ ЛИ СИ МУ ДАЛ ЖИВОТ НА ТОВА МОМИЧЕ
    ЧЕ И В ГРЪБ Е НАМУШКАЛ
    СТРАХЛИВЕЦ
  • 18 Ники

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Абсурдистан":

    В най-развитите държави ... присъдите са по ниски ... да почнем със скандинавските държави .. интелигентни хора , заможни .. за масови убийства дават до към 20-30 год макс .. колкото по проста е една нация .. толкова повече жаждата за мъст е водеща .. първични чувства и съответно има тежки наказание ... в модерното общество се смята .. че след определено време .. определени хора могат да се реабилитират и превъзпитат в затвора ... значи това са сложни теми .. постой 16 год в затвор после давай коментари ... имам случай с убийство в моето семейство и да ви кажа не знам даже колко дадоха на убиеца .. защото не ме е интересувало .. това нито е утеха че си загубил близък нито нищо ..

    Коментиран от #19, #22

  • 19 РЕАЛИСТ

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ники":

    Поздравления за коментара. Най после трезво мислещ човек, а не гласове от тълпата търсещи линч.
  • 20 Доктор Жозеф Игнасий Гилотин

    1 0 Отговор
    Нали няма да е условна или 1-5 години, че да не празнувам напразно
  • 21 Ченге милиционер

    1 1 Отговор
    Полицията краде дрога и подсигурява трафика на техните подземни съдружници и като цяло защо няма термин эа престъпник в полицейска унифарма случва се в много страни а в нашата по често
  • 22 Браво

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ники":

    Като прочета нещо такова/напълно трезва и праволинейна мисъл,без значение от темата/и не губя надежда ,че всички тотално са изпростяли
  • 23 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛИСТ":

    Е и като е излязла в 12 часа през нощта защо трябва да я убива? Като не му харесва да си намери друга!!