Last news in Fakti

27 Август, 2020 20:50 15 621 25

Жена ли е в основата на изчезването на Янек?

  • янек миланов

Според жители на Дупница, ако Янек е мъртъв, трупът му е изгорен в предварително направен гроб

Жена ли е в основата на изчезването на Янек? - 1

Жена ли ще се окаже в центъра на мистериозното изчезване на Янек Миланов от Дупница? Петя Николова ли е в основата на зловещо престъпление, все още обвито в догадки? Това се пита сега цяла Дупница.

Хората разказват, че откакто е изчезнал Янек, Каплата и жена му ходили за ръка - нещо, което скоро не им се е случвало да видят, пише Glas.bg.

Във вторник братът на Янек - Марио, е занесъл на главния прокурор скрийншотове с чат между Янек и Петя, съпругата на Каплата. 

Какво точно са си писали двамата, все още е загадка, но случилото се вчера - арестуването на бившия гард на Братя Галеви – Васил Капланов-Каплата, на паркинга на заведение в Дупница, подсказва за връзка между Петя, Каплата и изчезването на Янек.

Всъщност Каплата е разпитван няколко пъти вече след изчезването на Янек, тъй като камерите на голям фармацевтичен завод в Дупница и няколко бензиностанции са го заснели да минава с джипа си същата вечер. На предната седалка е имало човек. Час и половина по-късно е засечен да се връща сам - от човека до него нямало следа. Именно затова е сред заподозрените още в самото начало.

Според жители на Дупница, ако Янек е мъртъв, трупът му е изгорен в предварително направен гроб. Според източници на сайта, мъжът е убит още на 1 август. Предполага се, че престъплението е извършено в джипа.

Джипът тръгва в посока село Крайници, там Каплата има вила.

Двамата са имали уговорка да се видят - да се разберат заради жената на Каплата, с която той не живеел от доста време и която била настояще гадже на Янек.

Хората разправят, че преди да се ожени за Каплата, Петя е имала дългогодишна връзка с Янек. След като той заминава за чужбина, тя се омъжва за Каплата. Сега, като разбрал Каплата, че те отново се виждат, направо побеснял.

Първо му била надраскана колата на Янек, има записи от охранителни камери как маскиран върши това. Освен това той е бил заплашван - има жалби.

Телефонът на Янек е давал свободно до вечерта. Не е изключено той да е убит или парализиран още пред тях и качен в колата. Хвърлят му телефона в някаква шахта или улук на блока и го карат в балкана, в седловината Ярема, където Каплата ходи на лов.

Според запознати там, в пустошта, имало предварително изкопан гроб. Трупът на мъжа е бил изгорен и са го и закопали - досущ по модел на Братя Галеви.

Впрочем вчера, при ареста на Каплата, са му иззети доста оръжия - и всичките законни. 


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    37 7 Отговор
    Енигма на дупето в Дупница. Е каскета ще се разтърчи и всичко няма да е точно.
  • 2 Майна

    104 13 Отговор
    ЗАЩО БОРИСОВ И ГЕШЕВ НЯМА ДА ОТИДАТ В БРЮКСЕЛ НА 28 .08 СЛЕД КАТО СА ПОКАНЕНИ ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА ВЪПРОСИ ПО ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА ЗА БЪЛГАРИЯ??!!!! КЪДЕ Е БОРИСОВ И ГЕШЕВ!?? ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЕ!!!

    Коментиран от #24

  • 3 И как

    105 2 Отговор
    бандит от бандата на Галеви има купчина законно оръжие?
  • 4 2loop

    8 9 Отговор
    Хич не ме грее
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 мангуста

    48 8 Отговор
    Не се увличайте. Не ставайте Каскети! Не симпатизирам на никого,но да не забравяме презумпцията за невинност. На едно шкафче също видяхме пистолет,но собственикът му не е разследван и арестуван. Братът занесъл скрийншотове. Следствието и прокуратурата досега в носа ли са си бъркали?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 И сега

    46 1 Отговор
    единия в ареста , другия в гроба , а тя да му мисли !
  • 10 Нане

    126 3 Отговор
    Няма по-долно и мръсно нещо от коврите...Върти се с единия, жени се за другия, защото е мутра и има пари, после отива обратно да се върти с първия... Затриват човека заради нея, а тя се държи за ръка с убиеца... Долно създание без душа и съвест, а само с интереси...
  • 11 CFC

    39 4 Отговор
    Селски истории на прости хора...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 бай иван

    32 0 Отговор
    хубаво ,че брат му подсказва на милицията. иначе бая проφайлъри ще си чешат кухите кратуни и ще се пенсионират с тоя случай....
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 2 Отговор
    психопат до кога мутрите ще правят каквото си искат а каква е тая ПЕТЯ безсъвестен психопат но има БОГ всичко се връща тоя каплата все ще си намери майстора психопата му с нсихопат имаше време когато за убииство даваха смъртна присъда що за изрод

    Коментиран от #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 село тъбъдътково

    7 0 Отговор
    А, и ПЕТЯ също!
  • 17 Факт

    12 0 Отговор
    Петя ще е влюбена в каплата иначе ще отиде при Янек. Без труп няма убийство. Има толкова жени по света а той точно с тая се е закачал, жалко за човека.
  • 18 А, тоя ли бе...

    12 0 Отговор
    Подхлъзна се докато си мажеше филия с масло и се прободе на ножа... И така 34 пъти.
  • 19 Иван

    28 2 Отговор
    мафиотите мислят че могат да си правят нещата от 90 те без наказание, хората да не като преди 20 години! лошо ви се пише галеви боклуци
  • 20 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вземи се стегни е ПУТЪО !!! стига си равала като няква недое.ана пу-ка !!!
  • 21 pred

    5 10 Отговор
    Всички си знаем, че или е закопан или рибите са го изяли, апа и тая надувка си го заслужи, бачка като роб във Франция, дойде тука кой съм аз а пък и да тръгнеш срещу каплата трее да си издухал

    Коментиран от #23

  • 22 Янко пияницата

    8 2 Отговор
    Направо да ги вкарват няма какво разследват. Ясно е че сливата и е причината.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Сивата котка

    1 0 Отговор
    Прастара истина - шерше ла фам /търсете жената/. От написаното тук едно само би могло трудно да се опровергае, а именно, че жертвата да е била упоена и да изглежда,че доброволно се качва в джипа. Ако е мъртъв и нейде заровен, може кост да се открие. Но ако тялото е горено, търсете зъби. Те най-трудно горят.