Last news in Fakti

17 Октомври, 2012 11:20 1 435 0

Заека, обвинен за убийството на Мирослава, е вменяем

  • заека-
  • мирослава

Марио Любенов – Заека е вменяем, сочи експертизата, която му бе назначена по делото за убийството на Мирослава Николова от Перник. Това съобщи окръжният прокурор, който е и наблюдаващ процеса Пламен Найденов, цитиран от електронното издание Мироглед.

“Все още не е внесен обвинителен акт. Лицето не е преведено от затворническата болница в Ловеч в пернишкия арест”, уточни Найденов.

“Не сме запознати с експертизата. Никой не ни е извикал, за да ни уведоми, че тя е готова и какво е заключението от нея”, пък заяви адвокатът по делото Диана Ангелова.

Марио е единственият обвиняем по делото за убийството на Мирослава. Спортистката бе отвлечена и удушена на 7 ноември миналата година. За нейни екзекутори от полицията посочиха Заека и Стойчо Стоев – Чочо, който обаче се самоуби на 12 януари. Инцидентът стана по време на оглед на апартамента му в центъра на града. Така за убийството пред Темида ще бъде изправен само Любенов.

“Няма да бъде внесен обвинителен акт до 7 ноември. Тогава изтича срокът, в който ще можем да поискаме разпечатки от разговорите на Марио по мобилния му телефон. Целта е да се прикрият истинските извършители на деянието”, категорична бе Ангелова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА