Last news in Fakti

18 Май, 2012 18:17 1 464 0

Политически чадър объркал разследването около убийството на Мирослава от Перник

  • политически чадър-
  • объркал-
  • разследване-
  • убмийство-
  • мирослава-
  • перник
Политически чадър объркал разследването около убийството на Мирослава от Перник - 1
Снимка БГНЕС

Заради политически чадър е било саботирано разследването на случая с убитата Мирослава от Перник. Това заяви пред Дарик лидерът на ДСБ Иван Костов. Той участва в алтернативната парламентарна комисия, която проучва обстоятелствата по случая и ще предаде доклада си на прокуратурата. Той ще бъде оповестен публично до края на този месец.

Костов каза, че в документа има скандални констатации, а МВР е дезинформирало обществото по случая. „Алтернативната комисия, която разследва нарушаването на човешки права в Перник, които вече категорично сме доказали се дължат на нарушаване на закона, което пък е саботирало разследването на криминално престъпление, каквото е отвличането и смъртта, всичко това е било прикрито с политически чадър. И ние показваме как е покрито в този доклад, който ще изпратим на 30 май, тогава вероятно ще бъдем окончателно готови”, обясни Костов.

„Истинският десен човек е съгласен да се борят властите с престъпността, но в никакъв случай да не се погазват неговите права”, посочи още Иван Костов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА