Last news in Fakti

30 Януари, 2021 13:42 5 912 4

Мистериозна смърт на жена в Оряхово, временно е бил задържан синът ѝ

  • оряхово-
  • смърт-
  • цуката

Полицаи са открили голия труп на 83-годишната гражданка в локва кръв в дома ѝ, но официалната причина за смъртта е описана като инсулт

Мистериозна смърт на жена в Оряхово, временно е бил задържан синът ѝ - 1
Снимка: БГНЕС

За мистериозна смърт на възрастна жена от Оряхово съобщи северозападното регионално онлайн издание BulNews.

В сряда полицаи са намерили трупа на 83-годишна местна жителка в дома ѝ. Тя лежала гола в локва кръв. Преди това съседи забелязали, че енергичната за възрастта си комшийка не е излиза скоро на двора. През изминалите дни питали нейния син къде е майка му и той им отговарял, че е заминала за Варна. Това усъмнило хората и те подали сигнал на тел. 112.

След като открили трупа, ченгетата незабавно задържали сина, известен сред съгражданите си като Цуката. 42-годишният мъж често влиза на лечение в психиатричната болница в Карлуково. Преди няколко седмици се върнал в Оряхово и вероятно не е пиел редовно хапчетата си, заради което ставал много агресивен. По неофициална информация синът е бил осиновен.

В петък майката била погребана. На ритуала е присъствал и синът, придружаван от двама полицаи.

Според Bulnews е странно, че официалната причина за смъртта на гражданката е инсулт, което няма връзка със състоянието, в което е била намерена. Категорично е било установено, че тя е починала няколко дни преди да я открият, но въпреки това синът ѝ не е съобщил за смъртта ѝ. Възможно е и случилото се да не е квалифицирано като криминален инцидент, тъй като за него не беше съобщено в ежедневния полицейски бюлетин.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    22 2 Отговор
    що за ДЪРЖАВА е това
  • 2 дилъра

    3 22 Отговор
    ако дрътата не му е давала пари за дрога добре е направил че я свитнал..

    Коментиран от #4

  • 3 Али Раза

    7 2 Отговор
    Брей тоз инсулт много сериозен бе чак локва кръв да има
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.