Last news in Fakti

26 Март, 2021 21:32 2 847 3

Задържаният за убийството в Стара Загора остава в ареста

  • стамбето-
  • стара загора

Съдът постави постоянна мярка "задържане под стража" за собственика на фирма за кредити, заподозрян за застрелването на свой криминално проявен служител

Задържаният за убийството в Стара Загора остава в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Задържаният за убийството в Стара Загора остава в ареста, предаде bTV. Съдът постави постоянна мярка "задържане под стража" за собственика на фирма за кредити, в чиито офис в сряда беше застрелян мъж. В съдебна зала днес обвиняемият поиска по-лека мярка - домашен арест, с аргумента, че иска да се грижи за двете си деца и обеща да съдейства нa разследването.

Заради тежестта на обвинението обаче прокуратурата поиска и получи от съда възможно най-строгата мярка - задържане под стража.

Припомняме, че след скандал в офис за кредити в центъра на града се стига до стрелба, при която загина служител на фирмата. В помещението, където става свадата, има охранителни камери. Те обаче са били изключени.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 стара загора

    6 0 Отговор
    убийството е планувано тия са кухи но парите крадени от дядото и бащата ще ги спасят прокълнат род
  • 3 ИВАН

    6 0 Отговор
    1-во ликвидира хладнокръвно свой криминален служител с точен изстрел в главата, щото и дейноста им е криминална - лихварство, после се предава, щото знае, че парите му ще го спасят от затвора, или поне няма да лежи много или ще е на свободен режим ... и бъдете сигурни, че затвора му /ако изобщо влезе/, ще е супер конфортен - ще си го купи .... това са съвременните бизнесмени, дали ще застрелят някого, или ще ти тикат отрови в храната /консерванти .../ е все едно - никакъв морал, само парите са важни