Last news in Fakti

22 Април, 2021 14:24 2 890 4

Деца откриха труп на жена във Врачанско

  • лесура-
  • мъртва жена

Известно е, че починалата е имала проблеми с алкохола

Деца откриха труп на жена във Врачанско - 1
Снимка: Shutterstock

Труп на жена е бил открит във врачанското село Лесура, съобщи BulNews. Зловещата находка е била намерена във вторник в канал до реката край населеното място. Тогава деца отишли да ловят риба и видели безжизненото тяло на жената. Изплашените малчугани се обадили на баща си, който веднага отишъл при тях и сигнализирал на спешния тел. 112.

На мястото пристигнали екипи на полицията и линейка. След извършения оглед било установено, че загиналата е 45-годишната С. М. Тя била е неизвестност от около 10 дни, като дъщеря ѝ я била обявила за издирване.

Жители на селото споделиха, че С. е имала проблеми с алкохола. До скоро е живеела сама в къщата в населеното място, а преди месеци при нея се прибрала дъщеря ѝ заедно с мъжа си и детето им.
Хора от селото споделиха, че не знаят да е имала проблеми с някой, нито пък са чували за любовни отношения с мъж и нямат идея къде е била през тези 10 дни и как се е стигнало до фаталния край.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Суб зеро

    3 0 Отговор
    град КОЗЛОДУЙ Е ВИНОВЕН
  • 2 АЛКОХОЛА

    2 0 Отговор
    ..Е НЕВИНЕН,!!!!КОРОНА БАЦИЛ ТРЕБЕ ДА Е БИЛ КИЛЪРО.😬😬😬
  • 3 д-р Менгеме

    0 0 Отговор
    Пресен ли е бил?
  • 4 Патето Яки

    0 0 Отговор
    ще цитирам град Козлодуй - дано се оправи