Last news in Fakti

28 Април, 2021 12:29 2 166 5

Бус се вряза в ограда на къща в Монтанско

  • бус-
  • ограда-
  • село смирненски

Предполагаемата причина, довела до произшествието, е несъобразена скорост спрямо пътните условия

Бус се вряза в ограда на къща в Монтанско - 1
Снимка: bulnews.bg

Бус се удари в оградата на къща в монтанското село Смирненски, предаде BulNews. Катастрофата е станала малко преди 8 часа днес.

Водач на товарен микробус излязъл от пътя и се ударил в оградата на частен имот в селото.

За щастие инцидентът се е разминал без пострадали хора, но има сериозни материални щети - съсипана е оградата на къщата и е повреден бусът.

Предполагаемата причина, довела до произшествието, е несъобразена скорост спрямо пътните условия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Знайко

    3 0 Отговор
    Снимката ИЛЮСТРАТИВНА ЛИ Е? Защото, ако е от инцидента. Не се вижда добре, но ми се струва, че е на прав пътен участък. Така че надали е заради несъобразена сторост. Защото на прав участък и с 300 км/ч да караш. Няма как поради висока скорост "да изправиш завоя".
  • 3 селтак

    1 0 Отговор
    Ми като се е ударил челно,що е смачкан от зад?
  • 4 Тукашен

    0 0 Отговор
    От очевидец преминах буквално 20мин след инцидента участъка е прав и беше сух .След това може и да за заваряло .Щетите не са само по оградата ,а и къщата и най вероятната причина е заспиване ,а колкото до скоростта там никой не я спазва .
    И СИ СМЕНЕТЕ СНИМКАТА НЕ Е ТАЗИ !!!!!!!!!
  • 5 бай Иван

    0 0 Отговор
    Снимката е от Даниел БУЗОВ и не е от катастрофата,за пореден път лъже.При него винаги се прави от мухата слон,линейка лети и т.н.