Last news in Fakti

16 Август, 2021 13:11 5 334 26

Цигани се биха и клаха при здраво меле в в ромската махала в Малорад

  • цигани-
  • побой-
  • ромска махала-
  • малорад

При масовия бой са изпотрошени 3 коли

Цигани се биха и клаха при здраво меле в в ромската махала в Малорад - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Масов бой между цигани е имало в белослатинското село Малорад, съобщиха от пресцентъра на полицията във Враца.

Екшънът се е разиграл вчера, малко след 23 часа. Тогава е получен сигнал на тел. 112 за скандал с побой между много лица в центъра на ромската махала в селото.

Към мястото незабавно бил изпратен екип на полицията, който извършил оглед и разпити. При тях са установили, че до побоя се е стигнало след възникнал скандал. При мелето са пострадали двама - В. З. А. на 41 години от Малорад и М. С. А. на 22 години от Лесура. Мъжете са получили множество прободни рани по телата си.

Двамата са прегледани в Спешното в Бяла Слатина, след което са транспортирани и настанени в хирургичното отделение на болницата във Враца, без опасност за живота.

При масовия бой са изпотрошени 3 коли - „Мерцедес“ собственост на М. С. А. Лесура, „Ауди“ А4, собственост на Г. О. И. от Малорад и БМВ 318, собственост на Д. Д. Н., който също е от Малорад.

41-годишният Д. Н. Д. и 19-годишният Т. Д. Н. са задържани за срок до 24 часа в районното управление в Бяла Слатина.

За случая е уведомен е дежурен прокурор и е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мая Галева

    34 20 Отговор
    Моите избиратели

    Коментиран от #8

  • 2 Хеликоптер

    37 7 Отговор
    Цигани юнаци
  • 3 Псевдоним

    47 1 Отговор
    С тези кодови имена с инициали, новината изглежда като от някоя компютърна игра.
  • 4 БАЙ Х@Й ‼️

    53 0 Отговор
    Имат ли здравни осигуровки ?
  • 5 БАЙ Х@Й ‼️

    55 1 Отговор
    Докога вместо да режем тумора ще го обгрижваме 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
  • 6 Голем зор да ги разтървете

    54 0 Отговор
    Оставете паразитите да се самоунищожат, и без тва само хабят въздуха😂
  • 7 Мим

    38 0 Отговор
    Що сте им попречили да си довършат работата.С тях оправията е сами да се оправят,като талибаните....
  • 8 забавно

    25 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мая Галева":

    много добре видяхте избирателната активност и че всички махали гласуваха за бойко,спрете да разнасяте неумесни и неверни шеги

    Коментиран от #12

  • 9 Българка

    28 4 Отговор
    Избирателите на ГЕРБ, защо са се млатили? Спортуват или.......?

    Коментиран от #10

  • 10 Защото

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Не можаха да си вземат парите на последните избори и ако искаме да спрат да се млатят да им дадем веднага парите за предстоящите
  • 11 Капитализъм

    5 2 Отговор
    В действие
  • 12 Не само за Бойко

    21 1 Отговор

    До коментар #8 от "забавно":

    Те избраха и софийската кметица Ако си спомняте
  • 13 Вълк

    10 0 Отговор
    Търтеите на българското общество за тях само .......
  • 14 БПФ

    19 0 Отговор
    Май има едно-единствено адекватно решение: да им направим държава анклав и да ги затворим там. Да си живеят според обичаите, да се бият, да се колят, да се самоизяждат ако искат, да се размнoжават като хлeбapки, ако искат да работят и да се препитават, ако искат да мрат от глад, ако искат да спазват хигиена, за да са здрави, ако искат да тънат в мpъсотия, докато чyмата не ги изпонатръшка. Стига сме ги обгрижвали вече !!! Тия изпокланите xъxреци в болницата здравноосигурени ли са и ако не - защо ще ги лекуват с моите пари, а аз - ако ми потрябва здравна помощ, да трябва втори път да плащам? Оставете ги да мpaт !!!

    Коментиран от #21

  • 15 С пожелание

    9 0 Отговор
    Подобни събития да се случват ежечасно и без полицейска намеса.
  • 16 Мюмюн

    9 1 Отговор
    Туй са сивирузападнити роми, дет саму ут бой разбират. Те са асъл диви и ниупитумени, ни могът жилязу да берат, ниту да ходят гастирбайтери у англету и джърманету. На тех им дай кютеци и да шетат из софето. Докат ний тука на сивироизтука сми баш играчи и тарикати-карами скапи кули, прайм мушенгии, далавери, прудавами туй унуй, одим да крад....да работиме у полску, чешку, немску, имами паре, прайм свадби сека седмица, пузнавами тайнити на жилязуту и каде да гу намирами. Тай чи-онез ут враца там ромити да са научат ут нас, щот идин ден ша взимами власта тука и ко ша става...охаааааа!
  • 17 Хасан-избирателя

    9 1 Отговор
    Избиха и изклаха!Това е позитивна новина.
  • 18 Azz

    7 0 Отговор
    Повече ножове,повече ножове трябва бързо да се раздават при такива случаи...много проблеми в тъмно зелено ще бъдат бързо разрешени...
  • 19 Машала

    11 0 Отговор
    Нищо ново на хоризонта! Лошото е, че и нас ще избият! Мислите ли, че някой ще ви защити, ако ви погнат с тояги и ножове. Полицаите ще гледат от Астрата и ще чакат да свършат!
  • 20 Като за

    6 0 Отговор
    начало предлагам да им се удари двоен пфайзер и бустер астра зенека. По - натам процедурата да се приложи отново до желания резултат. Така ще дадат своя принос за световната наука.
  • 21 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "БПФ":

    Те си имат държава - Индия.
  • 22 Сатана

    2 1 Отговор
    Малко уточнение.В Малорад няма Ромска махала а Българска.
  • 23 У. Г. З

    0 0 Отговор
    Що не ги оставите да си решават битовите и расовите проблеми, даже ги стимулирайте със символични награди: за баш бияч - шише трънско уиски, второто място е каса Ариана, бронза е с кутия тютюн по избор!?!?
  • 24 Пущиняк

    4 0 Отговор
    Община Борован.
    Преди няколко дни имаше статия за кметицата.
    След няколко дни да очакваме как извънземните кацат на 'Летището' към Бяла Слатина :D
  • 25 Боко

    2 0 Отговор
    Раздавайте безплатно кухненски ножове!
  • 26 Сабри копанката

    3 0 Отговор
    Това не е никакмва криминална новина. Това си е всекидневие и най-нормално в понеделник вечер -краят на сватбарския уикенд. Всяка седмица тумби пияни с автомобили в центъра на селата и музиката да вие до посреднощ заедно с един дето нарежда на турски ли ,на ромлянски ли ? И ний не го разбираме дето сме сигани ,ама аларма да става и после задължително половин час ракети ,стрелба с кой каквото оръжие има щото и това да се види и знае . Кой по-бабаитин с БМВ,Мерцедес и Ауди. Полиция няма ,жалбите не хващат дикиш щото кмета ние го избираме и той ни чул ,ни видял . Той си краде по негова линия , а ние от където сварим щото може. А вий с данъците да плащате щото като стане сакатлък да на оправят докторите и да има там каквото ни се полага. И центъра да е нов ,красив да има де да се напием и пикаме на чисто. Който иска да върви в Индия . Нас и тук ни е супер- няма друга такава държава да ни развъжда и ние да ползваме. Нито данък за старата къща ,нито някой е ме питал от къде пари безработен за новата на три етажа ,за колите съвсем . Колко данък и каква заплата в хиляди вземам на черно като безработен строител в града и все такива. Хубаво ми е и на лекар да ида щото без опашки само на спешното.С едно обаждане на крака идват линейките ,та и полицията да на пази от всички останали докато си оправим магариите. Тук е Раят на Земята. Талибани с турски език в България ставаме и тероризъм прайм но никакво напускане. Само да работим малко на вън и глей кво става ? П