Last news in Fakti

10 Март, 2013 11:54 4 068 6

Убийство в Ямбол, опит за убийство в Крупник

  • убийство-
  • опит

36-годишен мъж е убит в Ямбол, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Около 8,30 часа вчера на тел.112 е получен сигнал, че в местността Ормана, встрани от пътя, е намерен труп на мъж. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група.

От направената аутопсия е установено, че смъртта е настъпила вследствие на множество травми, причинени по насилствен начин. Установена е самоличността на жертвата – 36-годишен мъж, с настоящ адрес в Ямбол.
В РУ „Полиция” в града е образувано досъдебно производство. Продължават активните процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности за разкриване на извършителя на престъплението.

55-годишен мъж от симитлийското село Крупник пък е бил прободен с нож в гърлото от 19-годишен младеж снощи. Той се приближил откъм гърба на пострадалия, хванал го с лявата ръка през раменете, а с дясната прекарал нож през гърлото му.

Според говорителя на ОД на МВ в Благоевград причина била стара вражда между двамата  криминално проявени мъже. Няма опасност за живота на пострадалия. Работата на полицията по тежкия инцидент продължава


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 1 Отговор
    Боже пази България ... народа тотално изтрещя
  • 2 pacoran

    0 1 Отговор
    Къв народ бе я чети, двамата криминално проявени имали вражда стига че си като свекърва само мрънкаш по форумите
  • 3 клошар

    0 0 Отговор
    това направо е луда работа
  • 4 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Пацоране поне като мъж излез със истинското си име ! Не си ли обърнал внимание че всеки който сгази закона МВР ко класифицира като криминален ? Всичко което става е от бездържавието в което сме и хората наистина са изперкали ! Всъщност ти си много странна птица и се опитай да се пребориш със сложната си същност .....ако не успееш ще ти дам съвет

    Коментиран от #6

  • 5 xaos

    0 0 Отговор
    Какъв заем ДАВАМЕ един МИЛИАРД лева за армиа служеща на САЩ!
    ЕТО ГО ЗАЕМА!
  • 6 Насо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Румен Янев":

    Добре де -нека у нас това да е от бездържавието,щом така казваш. Ами в Англия,САЩ и т.н..? Там от какво е?