Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 18:50 2 460 8

6413 лева източила от Здравната каса стоматоложка от Монтана

  • съд-
  • здравна каса-
  • стоматоложка

Присъдата е окончателна

6413 лева източила от Здравната каса стоматоложка от Монтана - 1

Районният съд в Монтана наказа с пробация лекарка по дентална медицина от областния град, присвоила с фалшиви документи 6413 лева от здравната каса, съобщиха от Съдебната палата в Монтана.

За времето от 1 октомври 2017 година до 14 януари 2018 година А.А. /59г./ , която работи като индивидуално практикуващ стоматолог, издала 61 фактури и спецификации към тях. В тези фактури били включени дейности, които не са извършени в действителност.

Пред съда А.А. се признала за виновна и заявила, че доброволно подписва споразумението с прокуратурата за наказание пробация от шест месеца. През този период тя ще трябва да се среща два пъти седмично с пробационен служител.

Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване, обявиха от Съдебната палата в Монтана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За кокошка

    9 0 Отговор
    Няма прошка.
  • 2 Asdfg

    14 0 Отговор
    Мароооооооооо,ще напишеш ли в заглавието ЛЕВОВЕ?!? 6413лв. Толкова ли е сложно бре мисиркооооооооооо?!?

    Коментиран от #7

  • 3 За милиони - няма закони

    6 1 Отговор
    За кокошка няма прошка , кокошкаря няма как ще лежи в затвора пак ....
  • 4 Гост

    7 0 Отговор
    И няма да я точат тая каса ли ще се надерат Дав точат с такива присъди.ако някои голтак открадне нещо за 50-100 лв за си нахрани семейството щего вкарат у зандана безапелационно хвала на такова (правосъдие)
  • 5 питам

    8 0 Отговор
    А защо няма да мете площада 4 месеца и да върне парите в троен размер !
  • 6 Алфа Вълкът

    7 0 Отговор
    В много малко бе? Аз си мисля, че едно обикновено джипи бара поне 10-15 бона годишно!
  • 7 АААААААААа

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Asdfg":

    Тя и словореда е омотала. Тя като е научила някоя и друга дума АНГЛИЙСКИ и е забравила как се пише на БЪЛГАРСКИ. То не само да използваш БЪЛГАРСКИ букви.
  • 8 sbs no КОМУНИСТ

    3 1 Отговор
    ЗАЩО НИКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ДО СЕГА НЕ Е НАПРАВИЛО КАКТО ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ----ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ ДА БЪДАТ НА ЛИЧНА СМЕТКА ---ТОГАВА НЯМА ДА ИМА ИЗТОЧВАНЕ---А-АААА- СЕТИХ СЕ ---ТОГАВА БРАТЯТА ---/за -по едно кебапче /-НЯМА ДА ИМ ГЛАСУВАТ -----ЗАЩОТО НЯМА ДА ГИ ИМА -----БРАТЯТА КЕБАПЧИИ СА В ЧЕРВЕНАТА -КНИГА ---ПОД ЗАКРИЛА НА ЗАКОНА -КРАДЪТ -БИЯТ УБИВАТ -----НО ТЕ СА ЗАЩИТЕН ВИД ----РОЯЩ СЕ --НЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ