Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 09:03 9 100 40

Масов бой в Сандански

  • сандански-
  • побой

Групата на Д. Саботанов - Саботана и младежи от курортния град се биха зверски

Масов бой в Сандански - 1
Снимка: БГНЕС

Участниците отказват да депозират жалба в полицията, собственикът на бара твърди, че нищо не се е случило. Полиция и прокуратура с вързани ръце- за пореден път! Това коментира struma.com.

Масов бой в Сандански, с участието на емблематични криминалнопроявени лица, станал снощи, разбуни духовете в курортния град. Според свидетели, около полунощ в известно заведение в топ център на курортния град се сбили групата на криминалнопроявения санданчанин Д. Саботанов - Саботана и компания от Сандански.

Боят от заведението се пренесъл пред него, а поводът, според полицията, бил удар по Саботана от служител на община Сандански. Според ченгетата, служителят минал покрай Саботана и го ударил зад врата.

Това взривило известния санданчанин и двамата се сбили, намесили се и другите от двете компании и станал страшен търкал. Кой е пострадал не е ясно. Полицията знае за боя, но не може да направи нищо, тъй като участниците и собственикът на заведението отказват да депозират жалби. Свидетели - Няма, независимо, че в заведението е имало хора.

Участниците в боя се спогодили, а пък ресторантьорът твърди, че са се били навън, а не вътре. и че няма никакви щети в бара му. Така прокуратурата и полицията се оказаха с вързани ръце, нещо което се случва системно в Сандански, добил славата на град, в който процъфтява уличното правосъдие.

Над 70 палежа има в последните години в курортния град. Криминалнопроявените разчистват сметките си чрез организирани посегателства върху враговете си. Години наред това става под носа на полицията .

Най-страшното е, че до момента няма разкрит подпалвач, а горяха системно автомобили, включително и на полицаи, магазини, къщи, складове.. все с мотив разчистване на неуредени взаимоотношения. Според хората в града, никой не депозира жалба от страх да не пострада, чуствайки се незащитен ,затова и мутризацията в Сандански добива плашещи размери.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    17 7 Отговор
    Хайде, прочети си статийката! Ако можеш. Бухахх
  • 2 Неандерталци!

    45 1 Отговор
    Тройкаджии, еднокнижници, чалгари, корумпета.
  • 3 Гост

    47 2 Отговор
    "Учacтницитe oткaзвaт дa дeпoзирaт жaлбa в пoлициятa, coбcтвeникът нa бaрa твърди, чe нищo нe ce e cлучилo. Пoлиция и прoкурaтурa c вързaни ръцe- зa пoрeдeн път!" Хахахахаха, ем ти и държавата. Пълен кнф. Грубо хулиганство и нарушаване на обществения ред, а полиция и прокуратура с вързани ръце. Верно си заслужавате съдбата и никой няма да жали за вас след като сами си затрихте държавата.

    Коментиран от #24, #26

  • 4 Така е

    49 10 Отговор
    Съсипахме си уредената държава И сега всички сърбаме попарата на новата"уредба"

    Коментиран от #6, #9, #20

  • 5 Гост

    51 2 Отговор
    По делата ще ги познаете. Значи масов бой в кочината било нещо нормално. И ни прокуратура ни полиция ще си мръдне дирника, да издири участниците и да се приложи закона. Били с вързани ръци. По-скоро са с вързани мозъци. И да ме убеждавате в нормалност в този к-н-ф никога, докато съм жив няма да повярвам. Пълна кочина наричаща себе си държава, ама минало покрой държава.

    Коментиран от #11

  • 6 Behemoth

    29 13 Отговор

    До коментар #4 от "Така е":

    Гербераски мизерник.....разликата е ,че в уредената ви държава криминалните бяха във власта а сега са на улицата...боклук!

    Коментиран от #13, #23

  • 7 Оли гьо Френ

    36 1 Отговор
    Хората там живеят в 15-16 век, бас държа, че има и чети в планината!

    Коментиран от #15

  • 8 Контрера

    22 2 Отговор
    ВМРО-протогеровисти се сбили с ВМРО-михайловисти! А едно време направо се стреляха по улиците! А ДС-МВРо-вците в София си броят последните спестени стотинки за чашка долнопробна домашна шлюковица! А какво времена беха - по 3 ракии с 3 кИфтака и 3 мезета с 3 кючека (на масата) с по 3 гюбека = за България на 3 морета (Балтийско, Адриатическо и Черно)!? И всичкото това с пари от бюджета!
  • 9 Торби с пари

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Така е":

    Това го пишеш с ирония, нали?

    Коментиран от #14, #25

  • 10 Covid

    12 9 Отговор
    Предполагам защото и градът е кръстен на изключително жесток престъпник
    Яне Зандански

    Коментиран от #16

  • 11 Хохохо

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Приятелю, кой клас си завършил? Колко други думи освен к,,,ф и кочина знаеш? Може да ги изброиш тука, едва ли са толкова много.
  • 12 Бирбенди

    22 0 Отговор
    Кючек- Кьотек- Комити! Пропадалци, Полиция, Прокуратура! Шайка и Клика. РЕМОНТ !!!
  • 13 Така е

    24 2 Отговор

    До коментар #6 от "Behemoth":

    В уредената ни държава почти липсваха престъпници и в управлението и по улиците

    Коментиран от #17

  • 14 Така е

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Торби с пари":

    Живял съм и в двете уредби в случая не ползвам ирония
  • 15 Така е

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Оли гьо Френ":

    Но не е само там
  • 16 Султан

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "Covid":

    Те, джендърите кат теб, като чуят името на "Капитан Кук" и се осират до ушите..
  • 17 Навалний

    4 8 Отговор

    До коментар #13 от "Така е":

    Щото Жоро павето го роди демокрацията?

    Коментиран от #37

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Олег

    5 4 Отговор
    Ами да. Тия няма опасност да гласуват за ГЕРБ, защо да ги закачат. Това не е такова голямо престъпление, като да даваш на вересия в магазина? Бойко Рашков се вижда вече постоянен министър и хич не иска да си създава врагове. Натягането пред фатмака свърши. Скоро ще е отново безгласна буква. Нека си шетат разбойниците. Нали никой не е подал "сигнал", както масово подаваха за всеки със някакакъв списък, тефтер или тетрадка в колата или в къщи. Може би никой от участниците в мелето не е имал повече от 20 лева в себе си, за да ги редят на земятя полицаите, банкнота до банкнота, за да ги снимат и дават по телевизията.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гацо

    2 2 Отговор
    Пестници му е макята у кочинята...
  • 22 И в София така

    3 1 Отговор
    Селска чест от Маскани.
    Прави ми впечатление, че Селяните в София, също почнаха да практикуват подобни Магистрални номера.
    В подобна ситуация и имаш 2 начина:
    Да не обърнеш внимание-истински силният, обучен Човек-по възможност да го дистанцираш,да му кажеш 2-3 благи думи на ушенце-възпитано.
    Това вбесява агресорът-правиш го нищожен и не слизаш на неговото ниво. то от яд почва да вика ПОМОООЩ, Поолиция-Такива са отрепките от магистралките
    -Вторият е Яко меле, което завършва с простотия-смърт,печеливши няма
  • 23 ъндърграунд

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Behemoth":

    Кротко бе. Всичките определения дето си ги написал за човека важат за вас гадни протестъри, наркомани и антиваксъри. А той е много прав. Лесно се чупи направеното. Трудно се гради. Нищо не знаете за преди и всичко в главите ви е боза. Ето такова безхаберие ви чака от тук на татък. Нали искахте нещо ново. Ето ви го.
  • 24 С вързани ръце, ли?

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Те полицаи ли са или детски учителки?!? Но нали и те самите са бандити. Не напразно и техни коли са горели, но и те си мълчат!
  • 25 Гаргамел

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Торби с пари":

    Странна предстамва за иронията имаш. Майю учителката ти до 5-ти клас те е осакатила ментално, щом наричаш истината - ирония. Не се притеснявай. Можеш да си довършиш образованието.
  • 26 hahaha

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ти каква националност си?Не се броиш от нас българите?Във любимите ви Франция ,Германия ,Дания да не говорим за скандинавието ,талибаните вече не се бият ,а се стрелят и никой не ги отразява.Защо по един селски бой ще определяш цялата държава?

    Коментиран от #28

  • 27 Тези в Сандански са се били за Спорта!

    4 2 Отговор
    Народа казва "Мъжко момче не писка" така че няма да има оплаквания!! Иначе ще пълнят Гуши по Веригата на Дознатели, Ченгета, прокурори и подобни!! Правилно са постъпили!?
  • 28 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "hahaha":

    Не е селският бой във фокуса на коментара, а как "стожерите" на държавността са реагирали. И относно любимите "Франция ,Германия ,Дания". Нито са ми любими, нито живея там. Обитавам една Територия. А що се отнася до приноса ми тя да се превърне в държава, мисля, че съм създал не малко съдебна практика зад гърба си. Но българите упорито отказват да си напишат домашното по държавност и вървят в обратната посока от цивилизования свят. От това, което видях, Господ да е на помощ на поне малко останалите свестни люде по Теритоторията. Съветът ми е да се спасяват.

    Коментиран от #39

  • 29 Перо

    2 0 Отговор
    Явно и полицията е в мафията за да не се чувстват хората защитени. Областния и градския началник трябва да бъдат сменени!
  • 30 ТъпоОбщинарче

    3 2 Отговор
    Мръсникът е Общинарят "пернал" в гръб.
    Типично за СелскитеПомияри, а вече тенденция и в София-дадена му е някаква малка власт, и се пъха-дори незнаещо къде-щот е ТЪПО И ПРОСТО.
    Ударът в гръб е подла, безчестна, помиярска простотия.
    Добре е постъпило момчето,
    Много Общински "лекенца" с няколко джипа от далаверки,видяли малко парички и офшорки- се самозабравиха,и се взеха насериозно.
  • 31 САНДОКАН

    1 1 Отговор
    И като кажат на полицията какво? Все пак е демокрация нали нова искаме,вижте при краварите какво става, тук даже е много спокойно. И по зле ще става
  • 32 гост

    4 1 Отговор
    Ей това са истински мъже няма оплакване , кой е бит бит . А не като днешните лигльовци , удариш му един шамар и той тича да пуска жалби. На времето като бях по млад в какви истински боеве участвахме , всеки петък и събота се млатехме здраво между селата. Ех какви спомени истински въргали по 50 и над човека, никой никога не се е оплаквал.
  • 33 dad

    3 1 Отговор
    Щом никой не иска да повдига обвинение, значи са се разбрали момчетата. Ако за всяко сбиване се ходеше на съд в БГ нямаше да има мъж извън затвора...

    Коментиран от #38

  • 34 ФЕЙК

    3 1 Отговор
    Може да има всякакви престъпления, дори ставащи пред очите на полицията , но тя пе се намесва ДО КАТО НЕ Е СЕЗИРАНА ПО СЪОТВЕТНИЯ РЕД! За що да си създават работа и главоболия след като заплатата върви и без да си вършиш работата?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ха ха

    0 0 Отговор
    служители на дай и нап за какво могат да се сбият ? за късата пола на сервитьорката или за пари
  • 37 За наеалний

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Навалний":

    Жоро павето беше нещо което е нео
    бичайно за това време. Сега подобни
    Идиоти-престъпници ги създаде твоята демокрация!! Да ви е честита!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Беги беги

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    А моят съвет към теб е да се обесиш ! И без това няма да липсваш на никой !
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.