Last news in Fakti

6 Декември, 2021 11:03 4 749 2

Труп на издирвана жена изплува от река

  • издирвана-
  • труп-
  • чоба

Самоличността на починалата била установена. Става въпрос за жена над 60 години, обявена за издирване на 1 декември

Труп на издирвана жена изплува от река - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Безжизнено тяло на жена изплува от коритото на реката край пловдивското село Чоба. На зловещата гледка се натъкнали случайни минувачи, разхождащи се в района. Сигналът за открития труп е подаден в събота по обяд в районното в Раковски, съобщиха от полицията в града под тепетата, цитирани от "Марица".

На място веднага пристигнали униформени и линейка. Тялото било извадено от реката. Медиците само констатирали смъртта. Няма следи от насилие. Трупът е откаран в катедрата по Съдебна медицина, за да установи точната причина за леталния изход.

Самоличността на починалата била установена. Става въпрос за жена над 60 години, обявена за издирване на 1 декември. Близките ѝ са я търсили няколко дни поред, но без резултат. Дори са отправили апел за съдействие в социалните мрежи, като са посочили, че изчезналата има деменция. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 0 Отговор
    МИР на ДУШАТА И
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    5 2 Отговор
    Труповете не плУват и не изплУват,
    те плАват или изплАват...