Last news in Fakti

15 Декември, 2021 10:32 5 010 34

Скандално ВИДЕО с шофирането на 19-годишния Петър, затрил двама в мелето край Кадиево

  • кадиево-
  • петър маринешки

Видеото е заснето преди зверската катастрофа, в която загинаха Тошко и Виктор

Скандално ВИДЕО с шофирането на 19-годишния Петър, затрил двама в мелето край Кадиево - 1
Снимка: ТрафикНюз

Петър Маринешки, подсъдим за тежката катастрофа с двама загинали край Кадиево, демонстрирал своеволно поведение зад волана. Нещо повече той е управлявал безразсъдно, рискувайки живота на спътниците си, съобщава trafficnews.bg.

На видео, с което сайтът разполага, се вижда как Петър шофира, макар и с ниска скорост, с извадени през прозорците крака. БМВ-то му се движи на скорост, зад волана е Маринашки, управляващ возилото с една ръка. С другата рапира под ритъма на увеличената докрай музика.

Видеото е заснето преди зверската катастрофа, в която загинаха Тошко и Виктор. Не е ясно кой е автор на кадрите. Последните ще бъдат представени в съдебна зала в следващо заседание на Окръжен съд.

Дали ще бъде прието доказателството, предстои да разберем.

В предишните заседания обаче Маринашки и неговата защита нееднократно изтъкваха, че младежът е внимателен и коректен водач, който не нарушава правилата на движение.

Припомняме, че Петър Маринешки е привлечен за това, че при управление на лек автомобил БМВ с пловдивска регистрация, е нарушил правилата за движение по Закона за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смърт на 16 и 17-годишни момчета, както и средна телесна повреда на друго 16-годишно момче, довела до трайно затруднение на движенията на дясната му ръка.

Деянието е извършено след употреба на наркотично вещество – марихуана, и е настъпила смърт на повече от едно лице и средна телесна повреда на едно лице.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фончо тарикату

    57 2 Отговор
    Гледай мамо ,мога без ръце и без книжка да карам.

    Коментиран от #15

  • 2 Геро

    72 1 Отговор
    Боклук! Да изгние в зандана, иначе на свобода е смъртна заплаха за обществото!!!

    Коментиран от #20

  • 3 пешо

    55 2 Отговор
    сега у панделата ще е най оборотната мома
  • 4 Идея си нямам

    68 1 Отговор
    Класическа селения
  • 5 Съдия

    44 1 Отговор
    Да се линчува..... да видим дали друг ще прави същото после
  • 6 148

    29 4 Отговор
    Веднага на електрическия стол.
  • 7 КОННИКА БЕЗ ГЛАВА

    22 1 Отговор
    ТО СЕ КОЙ МОЖЕ БЕЗ КРАКА И РЪКА АМА ДА СИ ИЗВАДИ И ГЛАВАТА ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА ДА ГО ВИДИМ КОЛКОКО Е РАПЕР😎
  • 8 Механик

    10 23 Отговор
    Марихуаната не е наркотично вещество. Веществото се казва "делта-9-тетрахидроканабинол" и той присъства в РАСТЕНИЕТО марихуана. Научете се да ползвате думите по предназначение моля!

    Коментиран от #10, #25

  • 9 Киро Шпека

    26 1 Отговор
    Сега в затвора ще го учат да превключва скоростния лост, а краката му ще бъдат далеч зад гърба на партньора.
  • 10 Шефа на Механика!

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    Не врат ми шия! 🤔🤔🤔

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    18 1 Отговор
    Абе нямаше ли някакъв закон и ограничения за младите шофьори до колко коня автомобили да карат първите години или аз бъркам нещо. БМВ под 100 кс няма , да понесат отговорност и тези който са му го дали.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Механик

    15 3 Отговор

    До коментар #10 от "Шефа на Механика!":

    ВЕЩЕСТВОто, мой човек е ХИМИЧЕСКО съединение/ вещество. Марихуаната не е вещество, а е растение. Розата също е растение, но не казваш "Опаковайте ми тия три ВЕЩЕСТВА за подарък за 8-ми март", нали?
  • 15 прокурорът

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фончо тарикату":

    Проблемите идват от възпитанието.
    Прав си. Плачи мамо че не ме възпита.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    22 1 Отговор
    Такива младежи са колкото злодеи, толкова и жертви на системата на безнаказаност и на лоши родители(баща). Обзалагам се, че баща му е същият и от него е взет лошия пример. Това "дете" е научено, че когато има пари и влиятелни родители или дядовци и възможност(богатство) да си плаща на контролните държавни органи да си затварят очите няма правила, няма наказания. Е сега по трудният начин ще научи, че безотговорноста понякога се наказва и то тежко. Смятам, че с това "дете" трябва да работят психолози и да го превъзпитат. Но не съм сигурен, че в България има такива. Цялото ни общество е ментално БОЛНО, защото няма дори базови ценности от които да се водят хората. Депутати, кметове, министри, общински съветници, полицаи ... пият и карат, взимат наркотици и карат... лъжат, крадат, мамят, корумпират ... Превъзпитанието трябва да започне от ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ и наказания за всеки без изключение. Наказания, които при повтаряне или потретяне на едно и също нарушение стават многократно по-тежки.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ИВАН

    19 1 Отговор
    Не е виновен само келеша, а тези които го създадоха това велико поколение разглезени "българи" .... едно време имаше бригади, всеки работеше за благото на това общество, а сега и за себе си не работят, а само далаверки

    Коментиран от #21

  • 20 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    8 10 Отговор

    До коментар #2 от "Геро":

    "Боклук! Да изгние в зандана, иначе на свобода е смъртна заплаха за обществото!!!" ВИЕ БЕЗГРЕШЕН ЛИ СТЕ? АКО ДА, ви е позволено ДА ХВЪРЛИТЕ ПЪРВИЯ КАМЪК. Да трябва да има наказание, но не прекалено строго. Другите две загинали момчета вероятно са му били приятели, а вече ги няма заради неговата безотговорност. И ще са му пред очите докато е жив. Това ще е най-голямото му наказание. Приятелите му, няма да ги има цял живот и ще знае, че е заради него.

    Коментиран от #22

  • 21 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    6 13 Отговор

    До коментар #19 от "ИВАН":

    "...едно време имаше бригади, всеки работеше за благото на това общество, а сега и за себе си не работят, а само далаверки" Кога ще го разберете? Тези деца подражават на родителите си и правят като тях. За родителите или прародителите на този келеш е имало бригади, казарма. И какво от това, не е помогнало. Защото са му давали лош пример и са го възпитани да е като тях ПРИНУЖДАВАНИТЕ на КАЗАРМА И БРИГАДИ.
  • 22 Бочко

    13 0 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Отново "толерантно" да подминем случая, а? Между грешка и умишлено безмозъчно поведение на пълнолетен под влияние на наркотични вещества довело до двойна смърт има голяма разлика. И строгото наказание е измислено, за да е за урок на другите да не повтарят подобни изцепки, с които да погубват човешки животи. Според теб направо да се премахне Наказателния кодекс, защото това няма да върне убитите и виновния да има живот да живее в размисли?!
  • 23 лумпо

    9 0 Отговор
    Не е виновен само той. Виновни са и всички политици, които направиха образованието кочина. Мислят си, че са се оттървали но има кой да ги съди.
  • 24 НЯКОЙ

    7 1 Отговор
    Този човек е опасен за обществото! Той е продукт на 30 годишното безвремие и най-вече на последните 12 години! Виновниците са известни, но няма как те да застанат на подсъдимата скамейка! Все още!
  • 25 Шефа на Механика!

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    А ти ако отидеш да си купиш така наречено на улицата Марихуана, какво ще кажеш!? Дайте ми делта-9-тетрахидроканабинол!? Ще те гледат като голям камък! Така е на улицата, а не химически завод или лаборатория!
  • 26 Да се пусне НЕМЕДЛЕННО !!

    14 0 Отговор
    ТЪЙ ЩЕ Е и със тоя дето затри МИЛЕН ЦВЕТКОВ ! Бил спрял на пътя му и му пречел да мине на червено !
  • 27 Ей такъв шушумига,като тоз

    7 0 Отговор
    Ако ти отнеме син ,недай си боже ,и не го вкарат в пандиза ,по добре бащите да го съдят както намерат за добре

    Коментиран от #32

  • 28 стария моряк

    10 1 Отговор
    Трябваше да има военна служба и това гейче да служи на някое МПК , в четвърти противолодъчен дивизион!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Мвр...

    6 0 Отговор
    Ако има закони тоя бо..к...лук трябва да изгние в затвора ... но уви в България само корупция...
  • 31 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    АРАБСКО ПРАВОСЪДИЕ : ОСВОБОЖДАВА СЕ И ВСЕКИ РОДНИНА НА УБИТИТЕ ИМА ПРАВО ДА ГО ЛИКВИДИРА -БЕЗ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ -ДВЕ СЕДМИЦИ -/ МОЖЕ И МАЙКА МУ / !!!!!!!!!!!!!!!
  • 32 дядо

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ей такъв шушумига,като тоз":

    Ти да не мислиш че пострадалите са по различни от него!?!?!?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Сандо

    1 0 Отговор
    герб-дпс и не знам си какво...
    Ей мишленце, ти адвокат ли си тука, разбирач?
    Докога ще се омаловажава трагедията на хората, съд за него, съд за скапаните му родители и бездействието на държавата също.
    Хора до 25 години и стаж зад волана поне 3 години не трябва да се качват на автомобил над 1.6 мотор(двигател или както искайте му викайте) и не повече от 90 к.с.
    А първите му 6 месеца само с придружител, ей така. А не навършва 18 и ето ти това джипче да понамалиш и без това намалялото ни население.